Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek
Fedezd fel a FLEX STACK PACK tárolórendzsert a FLEX-től!

Fedezd fel a FLEX STACK PACK tárolórendzsert a FLEX-től!

 (2)    0

  Általános

Bemutatjuk a Flex Stack Pack Tárolórendszert a FLEX-től !

A Flex Stack Pack 12 új termékkel bővült 2023-ra. Mi a kedvenc szerszámtároló rendszered? Packout? TStak? Vagy valami más? Miután megnézted, mit kínál a Flex Stack Pack, lehet, hogy megváltozik a véleményed.

Új Flex Stack Pack Kiegészítések!

Amikor 2022 második felében elindult, az első hullám hatalmas siker volt. Egy évvel később itt az ideje a második hullámnak, és tucatnyi új termékkel válik még sokoldalúbbá a Stack Pack kollekció.

Flex Stack Pack Alap Kialakítás

Az alapoknál kezdve a dobozok maguk is érdemesek megemlítésre. Tartós műanyagból készülnek, hasonlóan más prémium összekapcsolható rendszerekhez. A fedelek tömítéssel vannak ellátva a víz és a szennyeződés ellen. A szervező dobozok belső rekeszekkel rendelkeznek, amelyek a fedélbe illeszkednek, megakadályozva az elemek szétszóródását.

Auto-Connect Összekapcsoló Zár Biztonság

Az összekapcsoló zárak használata rendkívül egyszerű. Ahhoz, hogy egy dobozt egy másik tetejére zárj, egyszerűen helyezd rá, és nyomd le, amikor már össze vannak illesztve. Ennyire egyszerű. A doboz kioldásához nyomd meg a zárakat, amíg kattanást nem hallasz. A zárak nyitva maradnak, így könnyen megfoghatod a fogantyút és elviheted a dobozt. Amikor levennéd a tetején lévő dobozt, a zárak visszaugranak a helyükre, készen arra, hogy újra fogadják.

Komoly Teherbírás

A három Flex Stack Pack szerszámdoboz együttes teherbírása magasabb, mint a többi hasonló terméké. Összesen 227 kg-ot bírnak el. A Milwaukee Packout szett 193 kg-ot, a DeWalt TStak szett 213 kg-ot, míg a Craftsman és Ridgid opciók 68 kg alatt vannak.

Mi a Különbség a Flex Stack Pack Tárolórendszerben?

A közepes méretű doboz és a görgős doboz gázrugós fedelekkel rendelkezik, így nem kell egyik kezeddel tartanod a fedél, miközben próbálsz valamit kivenni a dobozból. A külső tárolásra is van lehetőség, több kiegészítő tárolóval.

Flex Stack Pack 3 az 1-ben Szett

A szett tartalmaz egy görgős szerszámdobozt, egy közepes méretű szerszámdobozt és egy bőrönd méretű szerszámdobozt, mindegyik IP65 védelmi besorolással rendelkezik.

Flex Stack Pack Szervező Dobozok

A szervező dobozok különböző méretű rekeszekkel és átlátszó fedéllel rendelkeznek, így könnyen látható, mi van bennük.

Kis Méretű Kiegészítő Esetek és Közepes Méretű Kiegészítő Esetek

Ezek az esetek különböző méretű és típusú csavarhúzó biteket és fúrószár készleteket tartalmaznak.

Nagy Méretű Kiegészítő Esetek

Ezek az esetek különböző méretű és típusú dugókulcs készleteket tartalmaznak.

Összefoglalás

Minél mélyebbre ástunk a Flex Stack Pack szerszámtároló rendszerben, annál lenyűgözöttebbek lettünk, és a 2. hullám hozzáadásai még sokoldalúbbá teszik. A rendszer javításokat eszközöl az összekapcsolható szerszámdobozok alap kialakításán, prémium funkciókat ad hozzá, amelyeket más márkáktól is megtalálhatsz, majd olyan újításokkal rukkol elő, amelyeket korábban még nem láttunk. A Flex Stack Pack újraértelmezi, mit várhatunk el a szerszámtárolástól.

A kommentek nincsenek engedélyezve