Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek
Bemutatjuk a Milwaukee M12 Fuel ütvecsavarozót és a Milwaukee M12 Fuel 3 kompakt vágószerszámot

Bemutatjuk a Milwaukee M12 Fuel ütvecsavarozót és a Milwaukee M12 Fuel 3 kompakt vágószerszámot

 (3)    1

  Milwaukee

MILWAUKEE M12 FUEL ÜTVECSAVAROZÓ

Az új Milwaukee M12 FUEL ütvecsavarozók mind a műhelyekben, mind pedig az építőiparban kiváló társaink lesznek. Ez több mint tény, hiszen ezek az ütvecsavarozó gépek M12 akkumulátorral működnek.

Milwaukee azt állítja, hogy ezek a legerősebb 12V-os ütvecsavarozók. Sőt, a Milwaukee az első, aki vezetéknélküli ütvecsavarozót dobott piacra. Vegyük hát sorba, mi teszi a Milwaukee gépeit a legerősebb ütvecsavarozókká!

A 3/8 "és 1/2" modellek 339Nm nyomatékkal büszkélkedhetnek.  Az 1/4 "-es modellt 136Nm-es nyomatékkal álmodták meg a kisebb méret érdekében.

A négy üzemmódú vezérlést könnyű értelmezni, mégis nagyon hasznos lehet számunkra. Három normál üzemmód áll rendelkezésre, amelynek segítségével három különféle fordulatszám- és nyomatékbeállítást választhatunk ki az alkalmazás sokoldalúságának maximalizálása érdekében. A negyedik üzemmód pedig arra való, hogy kikapcsolja a gépet még azelőtt, hogy túlhúznánk egy csavart.

Kompakt méretének köszönhetően (124,5 mm – 130 mm) a Milwaukee M12 FUEL ütvecsavarozók szűk helyeken is remek hozzáférést biztosítanak.

MILWAUKEE M12 ÜTVECSAVAROZÓ HASZNÁLAT KÖZBEN

Ütvecsavarozókkal leggyakrabban az autóiparban találkozhatunk. Most azonban arra voltunk kíváncsiak, hogyan teljesít a Milwaukee M12 FUEL ütvecsavarozója egyépítkezésen.

Egy ½˝-os, biztosító gyűrűvel ellátott modellt teszteltünk, de az eredmény ugyanúgy egy 3/8″ gépre is érvényes, hiszen ugyanolyanerővel bírnak.

Milwaukee M12 FUEL ütvecsavarozója nagyobb teljesítményt nyújt, mint egy átlagos 3/8″ 18V-os ütvecsavarozó, miközben jelentősen kisebb súlya és mérete van.

Kiválóan alkalmas olyan munkáknál, ahol a facsavarokkal kell dolgozni, de természetesen vannak másféle csavarok is, amelyekkel a mindennapokban találkozhatunk, azokbanesetekben is nyugodtan nyúlhatunk a Milwaukee M12 FUEL ütvecsavarozó után. Hasonlóan a 12V teljesítményű fúrókhoz, ez az ütvecsavarozó is képes a fúrási igények 80%-át kezelni.  Nagy hasznát veszik a karbantartók, szerelők, üzemeltetők.

A MILWAUKEE M12 FUEL ÜTVECSAVAROZÓ ÁRA

Jelen tesztalanyunk 2db akkumulátorral (1x2.0 és 1x4.0Ah), töltővel és hordtáskával együtt mindösszesen 99.000.- forintba kerül. Ez a 3/8″-as és 1/2″-es modellre is érvényes. A nagyobb terheléssel és nagyobb súllyal rendelkező M18 KOMPAKT ÜTVECSAVAROZÓ is hasonló árkategóriában van, 2x5.0Ah akkuval, töltővel és hordtáskával szállítva 119.900.- forintért vásárolhatjuk meg.

A súly és méret megtakarítása mellett pénzt is spórolhat, feltéve, ha nem bánja, hogy M12-es gépei is lesznek az M18-as modellek mellett. Ha már van M12-es gépe, akkor ez az ütvecsavarozó kiválóan ki fogja egészíteni kollekcióját, ha pedig még nincs, akkor ideje új termékcsaláddal bővítenie szerszámait, hiszen rengeteg nagyszerű M12-es gép van már a piacon.

Milwaukee M12 FUEL ütvecsavarozó sok energia egy relatíve kis csomagban. Az autóiparban tökéletes társunk lehet, de karbantartók, szerelők, üzemeltetők és az építőiparban dolgozók is bátran nyúlhatnak hozzá, nem fognak csalódni.

MILWAUKEE M12 FUEL 3 KOMPAKT VÁGÓSZERSZÁM

 Az új Milwaukee M12 Fuel 3 hüvelykes kompakt vágószerszám (micsoda hangzatos név!) egész élményt ígér.   Legfőbb erénye az a képesség, hogy különböző anyagokat tud vágni, mindezt vezeték nélkül.

A maga 20.000 fordulat/perc csúcssebességével lényegében egy 3″-os csiszológépet kapunk egykezes vágóeszköz formájában. Viszonylag kicsi, 16.3 mm maximális vágási mélységet biztosít. Ez kitűnő akkor, ha fémlemezzel, vakolattal, gipszkartonnal, cseréppel vagy más vékony anyaggal kell dolgoznunk.

Különleges tulajdonsága az, hogy meg lehet fordítani a vágólap forgási irányát. Ez akkor hasznos, amikor olyan pozícióban kell dolgozni, amely a szikrákat és a törmelékeket magunk felé szórja.

Milwaukee M12 Fuel kompakt vágószerszámot ráadásul olyan porvédővel kapjuk, amely kioldható mélységbeállítással és opcionális porelszívó csatlakozással rendelkezik. Ha csempével, gipszkartonnal vagy gipsszel kell dolgoznunk, akkor igen hasznos lehet ez a porvédő. A vágószerszámot három kerékkel kapjuk kézhez: egy fémvágó tárcsával, egy karbid vágókoronggal és egy gyémánt vágótárcsával.

Ami az anyagiakat illeti, a Milwaukee M12 Fuel kompakt vágószerszám önmagában 63.360.- forintbaszettben pedig 106.980.- forintba kerül.

  •  Kommentek ( 1 )
Mórocz László
 Mórocz László
nekem 1/2" -ban van ilyen gépem autószerelőként használom és eddig nem csalódtam csak ajánlani tudom...
oldal:1
Komment elküldve a moderátornak
Szólj hozzá
Ellenőrzőkód