Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717

Üres

Részletes Szállítási Információk

20.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!


Tisztelt Vásárló!

Alábbiakban találja a készletre vonatkozó információkat.

 

"Raktáron":  a termék alapvetően raktáron tartjuk és amennyiben megrendeli 14.00 óráig a következő munkanapon kiszállítjuk. Szeretnénk azonban felhívni szíves figyelmüket, hogy túlterheltség esetén előfordulhat, hogy a 14 órás időpont módosul, továbbá a készlet információk tájékoztató jellegűek.. Amennyiben Önnek nagyon sürgős a szállítás és pontos információt szeretne, feltétlenül érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon 06203993-717. 


"Külső Raktáron":  a termék a beszállító raktárán van, a kiszállítás +1-5 munkanap (gyártótól függően esetleg hosszabb). Fontos, hogy a gyártó készlete folyamatosan változik, így ez az információ csak tájékoztató jellegű.

 


 

Szállítási feltételek

 

Ingyenes személyes átvétel

Személyesen Székesfehérváron tudják átvenni a megrendelt termékeket visszaigazolás után.


Átvétel helye:

Eurowind Kft., 8000 Székesfehérvár Mártírok útja 9.

Átvétel időpontja:

Hétfő - Péntek: 8.00 - 17.30 óra között
Szombat: 8.00 - 12.00 óra között

 

Raktárkészleten nem lévő termékek megrendelése esetén, e-mailben tájékoztatjuk Önt az árucikk várható érkezéséről.

 

 

Házhozszállítás Magyarország területén


A megrendeléseket Magyarország egész területén a DPD, GLS futárszolgálat vagy a Magyar Posta szállítja házhoz, a megrendelés során megadott címre. A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti időintervallumban történik. Kérjük szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető. A szállítás napján a kiszállító elektronikus előrejelzést küld SMS-ben vagy e-mailben.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, telefonon megkísérli elérni a címzetett vagy értesítést hagy a csomagról, majd másnap megkisérli mégegyszer kézbesíteni a küldeményt. Az értesítőn feltüntetett telefonszámon lehet egyeztetni a második kiszállítás időpontjáról. 

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a kézbesítő jelenlétében kerül rögzítésre.

 

 

Házhozszállítás díjai:

20.000Ft-ig   1500Ft
20.000Ft felett     ingyenes

 

 

A Szerszámdoboz Áruház fenntartja a jogot, hogy az 50kg-nál nehezebb csomagolási tömegű, és az egyedi méretű (2+ méter magas/széles/hosszú) termékek kiszállítása esetén egyedi szállítási költséget számoljon fel. Az egyedi szállítási díj mértékéről egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a 06-70-3993-717-es számon.

 

 


Rendelje meg online termékünket, vagy válogasson EGYEDI áron más szerszámainkból.Minden termékünk megfelel a legmagasabb igényeknek.


Köszönettel: Szerszámdoboz Áruház


Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció