Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Új Milwaukee tartozékok

 (0)    0

  Milwaukee

Milwaukee SHOCKWAVE Lyukfűrész

Milwaukee dobozfúró

A Milwaukee SHOCKWAVE Lyukfűrészek egy olyan új, vékonyfalú vonalát mutatta be, melyet főként azok a szakemberek használnak, akik gyakran fúrnak vékony fémlemezt. Ennek a SHOCKWAVE vonalnak a része az új lyukfűrész, mely hatszögletű ¼" szárral rendelkezik, így ütvecsavarozóval is használni lehet, azonban természetesen használhatjuk bármilyen fúrógéppel legyen az akkumulátoros vagy hálózati.


Milwaukee dobozfúró használatban

Milwaukee dobozfúró használatban 01


„A villanyszerelők, gépészek és vízvezeték-szerelők az elsődleges célpontjaink, akik az elmúlt néhány évben egyre több ütvecsavarozót használnak, mivel ezzel sokkal gyorsabban tudnak dolgozni. Ahogy növekszik ezeknek a gépeknek a népszerűsége, a Milwaukee úgy folytatja az innovatív megoldások és kiegészítők piacra dobását.” – mondta Todd Taylor, a Milwaukee marketing igazgatója.

Az új dobozfúró sorozat mérettartománya: 19-35mm átmérő. A SHOCKWAVE vékonyfalú Lyukfűrésze használható szinte minden fém alapú anyagban pl. elektromos panelekhez, csövekhez, fémlemezekhez akár 3mm vastagságig. A beépített mechanika megakadályozza a a fúrómag beszorulását, míg a kidobórugó kilöki azt így lehetővé teszi a fúrás azonnali folytatását. A Milwaukee szerint akár 40%-kal gyorsabb és tisztább vágást eredményez, mint a normál, bimetál lyukfűrész.
A Milwaukee új dobozfúrói elérhető a Milwaukee Akciójában a Szerszámdoboz Áruházunkban


Milwaukee C-pofás önzáró fogó

Milwaukee C pofás fogó

A Milwaukee egyik újdonsága ez a C-pofás TORQUE LOCK” önzáró fogó. A TORQUE LOCK lényege, hogy a felhasználó a befogás után is tudja szabályozni a befogási erőt, azaz tud rajta tovább szorítani vagy engedni. A Milwaukee azután jött ki ezzel a funkcióval, hogy látta, a konkurencia is előállt a maga hasonló termékével.

Milwaukee C pofás önzáró fogó

„A mi TORQUE LOCK szerszámainknál egy kényelmesebb geometriával ellátott, kézzel is állítható szárnyas csavar és egy egyedi, átmenőfuratos csavarhúzó segít maximalizálni a rögzítési erőt.” – mondta Ryan Schwoegler, a Milwaukee termékmenedzsere.

Az új TORQUE LOCK funkció mellett minden eszköz krómozott acélból készült, edzett pofákkal. Ezekkel az újításokkal úgy tűnik, az új Milwaukee rögzítő eszközök igencsak tartósak lesznek.A Milwaukee új önzáró fogói elérhető a

Milwaukee Akciójában

a
Szerszámdoboz Áruházunkban

A kommentek nincsenek engedélyezve