Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Milwaukee Szerszám Újdonságok

 (0)    0

  Milwaukee

Milwaukee újdonságok

Milwaukee LED lámpák

Milwaukee LED lámpa
Milwaukee LED lámpaMilwaukee LED lámpa

A nemrég piacra dobott vezetéknélküli LED lámpák mellett, a Milwaukee egy új pár M12 és M18 LED térmegvilágítóval is előrukkolt. Míg előbbinek jobb a koncentrált fénye, ezáltal jobb a konkrét munkákhoz, az utóbbi LED lámpák jobban szórják a fényt, így sokkal nagyobb területet képesek magas fokon bevilágítani.

Az M12 és az M18 LED helymegvilágítók 180°-360° beállítható fénysugárral rendelkeznek, ami lehetővé teszi a felhasználónak, hogy bármilyen alkalmazáshoz használni tudja az eszközt, a High/Low beállítással pedig a fényerőt tudják szabályozni. Mindkét modell kitűnő minőségű TrueView High Definition LED lámpa, mely egyenletesen bocsájtja ki a fényt, így a legtöbb LED lámpánál jobb minőségű.

A Milwaukee M12 fénykibocsátása a több, mint 400 Lument is elérheti, az M18 pedig akár a 700 Lument is képes teljesíteni. Egy töltéssel akár 75 órát is képesek világítani a Low fokozaton, míg a magasabb fényerőnél ez a szám 9 óra. A lámpa igen népszerű lesz az okostelefonnal rendelkező szakembereknél, ugyanis a gépet egy 2,1A USB porttal látta el a Milwaukee, így könnyedén tölthetjük vele az eszközeinket.

Mindkét lámpa bírja a gyűrődést, ütésálló házzal és lencsével lettek felszerelve, és ha mindez nem lenne elég, a Milwaukee élethosszig tartó garanciát vállal a termékre.

A LED lámpákkal együtt a Milwaukee egy új, M18 Stick munkalámpát is bemutatott, mely egy továbbfejlesztett változata a tavalyi M12 Stick lámpának. Új funkciói: 45°-ban előre és hátra dönthető csuklós fej, TrueView High Def. LED, illetve a High/Low fokozat, mely 150 és 300 Lumen között képes szabályozni a fényerőt.

Milwaukee LED lámpa haszálatban
Milwaukee LED lámpa haszálatban
Milwaukee LED lámpa haszálatban

Milwaukee Új akkumulátoros orrfűrész M18 BSX-402C

Milwaukee Orrfűrész BSX-402C

A Milwaukee bejelentette, hogy piacra dobja az új, vezeték nélküli M18 SAWZALL Szablyafűrészét, mely a frissített technológiának és az új funkcióknak köszönhetően felváltja a HD18 SX gépet.

A Milwaukee nemrég kidobott, szénkefementes M18 SAWZALL fűrésze még a vezetékes orrfűrészeket is megszégyenítő teljesítményre képes, és mivel a BSX fűrész is hasonló újításokkal és funkciókkal rendelkezik, így ez talán a kisebb, kevésbé költséges változata lehet. A Milwaukee marketingigazgatója, Christian Coulis szavai is azt támasztják alá, hogy a fűrész nem fog csalódást okozni: „– Más, mint a tavalyi M18 FUEL SAWZALL, ennek a szablyafűrésznek a vágási sebességét meg sem közelítik az akkus versenytársak. Büszkék vagyunk ara, hogy mind a szénkefés, mind a szénkefementes kategóriában elsők vagyunk.”

Az új SAWZALL egy kiegyensúlyozó mechanizmussal is fel lett szerelve, amely csökkenti a rezgést, illetve mivel az egész teljesen fém hajtóművel és házzal rendelkezik, az élettartama is kiváló.

Milwaukee orrfűrész BSX hajtómű

A dizájnja letisztult, egyszerű, ergonómikus, mindezt 4 kg súly és alig több, mint 48 cm hosszúság mellett. Mint a legújabb Milwaukee termékek, ez is biztosítja a túlterhelés elleni védelmet a Redlink technológiának köszönhetően.

Milwaukee orrfűrész BSX használatban
Milwaukee orrfűrész BSX használatban
Milwaukee orrfűrész BSX használatban
Milwaukee orrfűrész BSX használatban

Milwaukee Új 12V akkumulátoros körfűrész M12 CCS44-402C

Milwaukee akkus körfűrész M12 CCS44-402

A Milwaukee legújabb dobása egy igen kicsi és kompakt körfűrész, az M12 Fuel Körfűrész. A tárcsa mindössze 136 mm , mely 41 mm-es vágási kapacitást jelent. Úgy sejtem, már azon gondolkodik, hogy 2-szer kell majd átmenni egyes anyagokon… Azonban jusson eszébe, hogy emellett sokkal, de sokkal könnyebb is lesz.

„A múltban a 12 voltos gépet használóknak vagy egy vezetékes vagy egy 18 voltos fűrészt is magukkal kellett volna vinniük, hogy rendesen befejezhessék a munkát,” mondta Tom Simeone, a Milwaukee termékigazgatója. Az M12 Fuel körfűrész hasonló teljesítménnyel bír, mint egy nála sokkal nagyobb gép, mindezt úgy, hogy a mérete és súlya annak a töredéke.

Rendben, szóval tudjuk, hogy majdnem minden anyagon kétszer kell majd átmenni. Akkor mégis, miért jó is ez a gép? Igazából, a ma használatos körfűrészek többségével is 2-szer kell vágni, és ezek mellett a Milwaukee ígéri, hogy ez a kis körfűrész igen megkönnyíti a munkát. A sima, egyszeri vágások már igen komoly gépeket igényelnek, így lehet, hogy megéri inkább ezzel, többször átmenni a munkadarabon.

Az egyetlen korlátozás a ferdevágásokat érinti, de ez ennél belefér. A legtöbb alkalmazáshoz fantasztikus, könnyed megoldást jelent, hála a szénkefementes motornak. Más körfűrészeknél inkább az M18-as rendszert preferálják, úgy néz ki, hogy a Milwaukee az első, aki hatékonyan tudta használni egy
ilyen fűrésznél az M12-t.

Milwaukee akkus körfűrész M12 CCS44-402
Milwaukee akkus körfűrész M12 CCS44-402
Milwaukee akkus körfűrész M12 CCS44-402

A Milwaukee
Akcióban

természetesen megtaláljuk ezeket a gépeket is. Akinek egyéb akkus gépre van szüksége választhatja az
Akcióban
szereplő
akkus szerszámokat.

Ne feledje Minden amiMilwaukee
szerszámgép

-
Szerszámdoboz Áruház!

Egyéb Akcióink

Metabo Akció
-
AEG Akció
-
Ryobi Akció
-
Leica Akció

-
ALKO Akció
-
Nilfisk-ALTO Akció

A kommentek nincsenek engedélyezve