Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Milwaukee Szerszámok - Új Év Új Akció Új Termékek!

 (0)    0

  Milwaukee

A Milwaukee a 2015-ös évet egy Új Akcióval indította, melyben több új akkumulátoros és hálózati gépet illetve Milwaukee tartozékot ajánl a felhasználóknak. Nézzük milyen Újdonságokat vonultat fel a Milwaukee ebben az Akcióban.

Milwaukee Akció 2015 Q1

A legnagyobb "dobás" az az új Milwaukee 18V 5,0Ah-ás gépek. Itt tulajdonképpen a jól bevált "FUEL" gépeket találjuk, viszont már az új fejlesztésű akkumulátorral találkozunk amelyekben természetesen jó néhány szabadalmaztatatott Milwaukee technológiát találunk.

Milwaukee új 5,0Ah gépek

Nézzük, hogy is épülnek fel ezek az új Milwaukee akkumulátorok.

Milwaukee Új Akkumulátor--

1. Természetesen ezekből az akkumulátorokból sem maradhatott ki a töltöttségi szintjelző

2. Újdonság a zárt csatlakozó retesz mely megakadályozza a víz behatolását az akkumulátor belsejébe

3. A Milwaukee olyan vízelvezető csatornát tervezett amely védi az elektronikát az esetleges víz bejutástól

4. Természetesen itt is a jól bevált Milwaukee REDLINK Intelligens elektronikával találkozunk, amely optimális teljesítményt biztosít és egyedi cellafigyelő rendszere biztosítja a hosszú élettartamot

5. Szintén a víz és páravédelem ellen a Milwaukee az elektonikát bevonattal látta el, hogy ez a fajta védelem a legtökéletesebb legyen

6. Ebben az új Milwaukee akkumulátorban hőmérséklet figyelő cellarácsokat találunk, amelynek a felépítése erős szerkezetű és hatékony energia átvitelt tesz lehetővé

7. A cellákat egyedi cellatartóval építették és a cellákat teljes burkolat védi.

8. A Milwaukee ütközést felfogó elválasztóval építette az akkumulátort, hogy védje a cellákat és az akkumulátort az esetlgesen fellépő vibrációtól és a leesés által okozott sérülésektől

9. Természetesen az akkumulátorok Milwaukee Lithium-Ion technológiából mely akár 2,5x hosszabb működési időt vagy akár 20%-al több erőt biztosít és akár 2x hosszabb élettartamúak, illetve akár -20 fokban is kiválóan dolgoznak

10. Gumibevonatú házzal az estleges sérülések elkerülésének érdekében

Természetes ezek az akkumulátok kompatibilisek minden 18V-os Milwaukee szerszámmal! Az Új akcióban már közel 20 féle 5,0Ah Milwaukee akkus géppel találkozunk de a választék folyamatosan bővül!

összefoglalva az új Milwaukee 18V akkumulátorok magukon hordozzák a márkára jellemző igen magas minőséget, és ha ön egy ilyen Milwaukee terméket vásárol biztosan nem fog csalódni!

Nézzük az Újdonságokat az akkus szerszámok
területén.

Talán az egyik kiemelt új Milwaukee termék lehet az
M18 BSX-402C "HEAVY DUTY"
orrfűrész. Ennél a gépnél a Milwaukee próbált egy olyan terméket fejleszteni amely "erős, nagy teljesítményű" szerszám és az ára is igazodik a piaci igényekhez. Úgy gondoljuk, hogy ez sikerült hiszen a gép rendelkezik a Milwaukee 4 pólusú motorjával, természetesen a REDLINK akkuval amelyben benne van a Milwaukee túlterhelésvédelme. A szerszámbefogás a szabadalmaztattot FIXTEC rendszer mely segítségével pillanatok alatt tudunk szerszámot cserélni. A gépbe egy "kiegyensúlyozó" rendszer került beépítésre amellyel a vibrációszint jelentősen csökkent 15,2 m/s2 -re. A 28,6mm-es lökethossz és a 3000/p -es löketszám rendkívül gyors vágást biztosít. A gépet 2db REDLITHIUM akkuval, töltővel szállítjuk kofferben. A gép ára bruttó 126 500Ft amelyre akár Egyedi árat is kérhet a termékoldalon.
Milwaukee Akkus Orrfűrész M18 BSX-402C

Milwaukee sarokütvecsavarozó M18 BRAID-0 Milwaukee akkus sarokütvecsavarozó M18 BRAIW-0 Az Akcióban találunk 2 új Milwaukee
sarok ütvecsavarozót az M18 BRAID-0
szerszámot belső 1/4"-os befogással 81Nm nyomatékkal illetve az M18 BRAIW-0 gépet 3/8"-os külső befogással 76Nm -el. Mindkét Milwaukee gép akku és töltő nélkül szállítva amelyek használhatóak a Milwaukee M18 akkumulátoraival. Közös jellemzőik a robosztus aluöntvény hajtóműház a kompakt kialakítás és a beépített LED világítás.

Szintén újdonság az M18 CRAD-0 akkus sarokfúró. Ez a sarokfúró szinte már a vezetékes szerszámok erejével dolgozik. Az 1200ford/p-es fordulatszám amely természetesen szabályozható, bőséggel elegendő nagy átmérőjű furatok készítéséhez így akár 102mm-es furatokat is készíthetünk dobozfúróval. Ez a Milwaukee gép is akku és töltő nélkül szállítva.


Milwaukee Akkus Sarokfúró M18 CrAD-0

Milwaukee Akkus Sarokfúró M18 CRAiD-0

Milwaukee sarokcsiszoló porelszívással vágáshoz AGV 15-125XC DECMilwaukee sarokcsiszoló porelszívással csiszoláshoz AGV 15-125XC DEGMilwaukee szalagfűrész BS125

A Milwaukee az akkumulátoros gépek fejlesztése mellett a vezetékes szerszámokról sem felejtkezik meg, így két új sarokcsiszoló és egy mobil szalagfűrészt hozott forgalomba. Az új Milwaukee sarokcsiszolók elsődlegesen az építőiparnak készültek hiszen mindkét modell porelszívó burkolattal lettek szerelve.

Az AGV 15-125XC DEC szett a Milwaukee 1550W-os "PROTECTOR" motorjával lett építve. A beépített biztonsági relé
véd az esetleges újraindulástól áramszünet esetén. A beépített kuplung védi a kezelőt az esetlges visszarúgásoktól. Természetesen megtaláljuk a szerszámmentes mélység állítást 5-28mm-ig. Ehhez a Milwaukee sarokcsiszolóhoz
egyszerűen tudunk porelszívót csatlakoztatni az egyedi "click-system" segítségével és természetesen bármelyin Milwaukee "M" porosztályú" porszívót is csatlakoztathatunk. A Milwaukee egyedi Anti Vibrációs fogantyúja biztosítja a fáradtságmentes munkát. Erre a gépre a Milwaukee stabil robosztus talp rendszert szerelt amelynek segítségével a munka biztonságos és pontos. A gépen 4m hosszú kábelt találunk a szabadabb munka érdekében.

A másik új sarokcsiszoló a Milwaukee AGV 15-125XC DEG szett gép ami fenti géppel ellentétben nem vágó munkákra hanem csiszolóra fejlesztette a Milwaukee. A gép motor és felépítési paraméterei megegyeznek a másik új szerszámmal csak a gépre épített burkolatban tér attól el.

Már régóta várta a piac az új hálózati szalagfűrész megjelenését. A Milwaukee BS 125 szalagfűrésze rendkívül nagy vágásteljesítménnyel rendelkezik, hiszen a vágás kapacitás 125x125mm. A sebesség 4 fokozatban állítható 0-116m/perc. A Milwaukee konstanselektronikája biztosítja az állandó sebességet terhelés alatt is. A szalagfűrészben beépített tengelykapcsolót találunk a gép a motor és a kezelő védelmének érdekében. Ezen a Milwaukee terméken is természtesen teljesen fém hajtóműházat találunk. A nehezen látható munkaterületeken is biztonságosan tudunk ezzel a szalagfűrésszel dolgozni, hiszen a gépben megtaláljuk az erős fényű LED világítást. A fűrészlap csere pillanatok alatt elvégezhető a Milwaukee egyedi szerszámmentes csere rendszerével.



És végül néhány szó az Új Milwaukee tartozékokról. A tartozékok választéka szinte hónapról hónapra növekszik, hiszen ez a szegmens legalább olyan fontos mint a szerszámgépeké. A Milwaukee újabb és újabb tartozékokat hoz forgalomba az amúgy sem kis választékot növelve. Az Újdonságok köz megtaláljuk a 8% kobalttal ötvözött dobozfúró készleteket melyekhez természetesen a Milwaukee FIXTEC csere rendszere tartozik. 3 új készlettel találkozunk az akcióban 8-14-17 darabos kivitelben. Közös jellemzőik ezeknek a dobozfúróknak a "RIP GUARD" amelynek fogkialakítási geometriája véd a felszakadás ellen és hosszabb élettartamot nyújt. A "PLUS JACK" kialakítás következtében rendkívül gyorsan eltudjuk távolítani a furatmagot legyen az vastag vagy vékony anyag. Ezekkel az előnyökkel a Milwaukee dobozfúrók csökkentik az állásidőt így pénzt spórólnak meg.

Milwaukee "HOLE-DOZER" dobozfúrók

Milwaukee HOLE-DOZE dobozfúrók videó

A tartozékok mellet 4 új egyéb kegíszítőt is találunk az új Milwaukee Akcióban mint a Szerszámosláda, Szerszámtároló hátizsák illetve 2 féle Szerszám övet a villanyszerelőknek és az építőiparosoknak.

Milwaukee szerszámöv villanyszerelőknek Milwaukee szerszámöv építőiparnak Milwaukee szerszámosláda Milwaukee szerszámtároló hátizsák

összefoglalva a Miwaukee új Akciója rendkívül "izgalmas" és széles választékot kínál önnek.

Amennyiben bármely Milwaukee termékkel kapcsolatban kérdése lenne keressen minket : Szerszámdoboz - Minden ami Milwaukee!

www.szerszamdoboz.hu

info@szerszmadoboz.hu

06205635520

A kommentek nincsenek engedélyezve