Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Milwaukee új SDS-Plus akkumulátoros fúrókalapács

 (0)    0

  Milwaukee

Milwaukee® ÚJ SDS-Plus fúrókalapácsok

A Milwaukee újraértelmezte a vezetéknélküli SDS-Plus fúrókalapácsok megoldásait és két teljesen új M18 FUEL (szénkefementes) modellel lép a piacra.

Milwaukee akkumulátoros fúrókalapács M18


Az SDS-Plus fúrókalapács piac alapvetően három termékcsoportra bontható a felhasználói igények alapján azaz: kompakt, közepes és nagy méret szerint. A piaci trend azt mutatja, hogy a felhasználok egyre inkább fordulnak a vezetétekes gépek helyett a vezetéknélküli akkumulátoros szerszámgépek irányába melynek az egyik oka a termelékenység növelése.

A gyártók fejlesztenek akkumulátoros fúrókalapácsokat a kompakt szegmensbe 12V-18V platformra és a közepestől a nagy szegmensbe 18V-36V platformra, de senki senki nem ajánl teljes választékot egy fajta akkumulátorral minden szegmensbe. Jelenleg nem létezik olyan technológia amely elég kicsi ahhoz, hogy
megfeleljen a kompakt kategóriának és elég erős ahhoz, hogy megfeleljen a közepes és nagy mérethez.


“ A felhasználók nem akarnak több akkumulátor platformot kezelni mert a termelékénység ellen van” mondta Andrew Plowman a Milwaukee Tool Termékfejlesztési Igazgatója. Felhasználva a jelenlegi M18 és az M18 FUEL™ technológiát kifejlesztettünk egy új rendszert az egy fajta akkumulátor technológiához amely teljeskörűen megfelel a felhasználói igényeknek és az SDS-Plus fúrókalapács piacának. A mi megoldásunk megfelel mindhárom szegmens igényeinek.

Az új M18 FUEL™ fúrókalapácsok gyorsabban dolgoznak mint vezetékes társaik rendelkeznak azok tartósságával és akár egy napos munkát biztosítanak egy töltéssel. A
Milwaukee akkumulátoros új fúrókalapácsai képesek ezt elérni hiszen kombinálják a Milwaukee három egyedülálló technológiáját a POWERSTATE™ szénkefementes motort, REDLITHIUM™ akkumulátor technológiát és a REDLINK PLUS™ intelligens töltéstechnológiát.

A POWERSTATE™ szénkefementes motor keményebben dolgozik, hoszabb élettartamú, az akkumulátorból nyert energiát pedig jobban kihasználja mint versenytársai gépei. Nincsenek kopó alkatrészek ami miatt a motor hosszabb élettartamú, nőtt a motor hűtése és szinte nem igényel semmilyen karbantartást.

Egy teljesen feltöltött Milwaukee REDLITHIUM™ XC4.0 akkumulátorral akár egy teljes napot is lehet dolgozni, 20%-al több erőt biztosít és akár dupla annyiszor is feltölthető mint a hagyományos lithium-ion akkumulátorok. REDLITHIUM™ XC4.0 akkumulátorok a legjobb teljesítményt nyújtják extrém körülmények közt is. A Milwaukee® akkuk a tartósságra lettek fejlesztve így egy REDLITHIUM™ XC4.0 akkumulátor használható akár -18°C-ban is.

A Milwaukee REDLINK PLUS™ Intelligens töltéstechnológia az egyik legfejlettebb a piacon. Teljeskörű kummunikáció van az akkumulátor és a töltő közt így az akku védve van a túltöltéstől, túlhevítéstől vagy a kisütéstől. Ezek a védelmek biztosítják az akkumulátorok hosszabb élettartamát.

Az ÚJ SDS-Plus fúrókalapácsok
rendelhetőek a Szerszámdoboz Áruházban.

A termék részletes adatai itt tekinthetőek meg: részletek

Szerszámdoboz Áruház

A kommentek nincsenek engedélyezve