Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Metabo SDS-Plus kombikalapácsok KHE3250 / KHE3251

 (0)    0

  Metabo

Erőteljes és Sokoldalú - Fúróvésőkalapács KHE 3520 / KHE3251- Fúrás és vésés játszi könnyedséggel mindenféle építőanyagban
Metabo KHE3250 SDS-Plus kombikalapács

A fúró-vésőkalapácsok (kombikalapácsok) már évtizedek óta szolgálják az építőiparos szakembereket. Az idő múlásával folyamatosan fejlődnek és egyre hatékonyabbak és sokoldalúbakká válnak. A Metabo ezen a területen is élen jár. Jelen cikkünkben a Metabo KHE3250 és KHE3251-es kombikalapácsait tekintjük át egy kicsit részletesebben. A Metabo ezen két SDS-Plus fúrókalpacsát ajánljuk minden építőiparosnak mint pl. villanyszerelő, vízvezetékszerelő vagy bármely olyan szakembernek akiknek a munkájához szükséges egy megbízható, erőteljes SDS-Plus fúró-vésőkalapács.

Ahogy említettük ezek a gépek folyamatosan fejlődnek. A Metabo KHE3250 / KHE3251 SDS-Plus kombikalapácsainál sincs ez másképp hiszen ezek a gépek megemelt teljesítménnyel, ütőenergiával rendekeznek. Ezek a fúró-vésőkalapácsok tökéletes szerszámgépek és ideálisak mindenféle építőanyagban való munkához.

A Metabo e két SDS-Plus kombikalapácsánál is az alapvető funkció a fúrás. A magas fúrási fordulatszámnak köszönhetően a fúró által termelt por rendkívül gyorsan távozik így a munka hatékonysága jelentősen javult.

Min bármi más területen itt is érvényes a mondás, hogy: " megfelelő munkát csak megfelelő szerszámmal tudunk végezni" és mindig a munkához válasszunk szerszámgépet. Mert ugye ha pl. füvet akarunk vágni akkor nem láncfűrészt vagy metszőollót választunk....Azoknak az embereknek akik az építőiparban dolgoznak fontos,hogy hatékonyan és gyorsan tudjanak dolgozni, így különösen fontos, hogy megfelelő gépet válasszanak. A Metabo SDS-Plus fúró-vésőkalapácsai megfelelő választás hiszen ezzekkel a gépekkel tudnak fúrni kalapács módban, vésni és akár fúrni "sima" fúrás módban.

Metabo KHE 3250 vésés közben

Metabo KHE3250 fúrás beton közben

Metabo KHE3251 fafúrás közben

Metabo SDS-Plus funkció választás

Ezen módok közti választáshoz használjuk a funkció választó gombot. Amennyiben szükség van a "sima" fúrás funkcióra pl, acélban, fában történő munkákhoz, válasszuk a
KHE3251-es Metabo kombikalapácsot amely rendelkezik cseretokmánnyal. Ennél a modellnél a tokmányt pillanatok alatt letudjuk cserélni hagyományos tokmányra és így sima hengeresszárú szerszámokkal is tudunk dolgozni.


Metabo cseretokmány

Metabo KHE3250 kombikalapács munka közben

A
Metabo KHE3250 és KHE3251-es kombikalapácsai az egyik legjobb teljesítmény - súly
aránnyal rendelkeznek a kategóriájában. Ezzel a teljesítménnyel és fúrási sebességgel rendkívül
hatékonyan tudunk dolgozni és Metabo gépe a könnyű súly miatt ideális választás a fej felett
végzett munkákhoz.

A Metabo mindkét SDS-Plus fúró-vésőkalapácsa rendelkezik a "LongLife 7.2" (hosszú élettartamú) motorral. A gépek ütésszáma
0 - 4470/p közt szabályozható. Az ütőenergia igazán figyelemre méltó 0-3.1Joule. A Metabo figyelt a már említett fúrási sebességre, ezeknek a gépeknek az üresjárati fordulatszáma 0- 1150/p közt szabályozható. A fúrási teljesítmény betonban 32mm, fúrókoronával 82mm, puhafában 32mm és acélban 13mm.

Metabo VibraTech (MVT)

A komfortos és biztonságos munkához a Metabo egy 360 fokban forgatható oldalfogantyúval látta el ezeket a gépeket. Természtesen, hogy a munka a lehető legkevésbé legyen fárasztó a

hátsó fogantyú Metabo VibraTech (MVT)
"Anti Vibrációs Rendszerrel" lett kialakítva ami csökkenti a felhasználóra ható vibráció mértékét.

Metabo VibraTech

A felhasználók szerinti választás: "Kis méret nagy ütőenergia". Így amennyiben ön SDS-Plus fúrókalapács vásárláson gondolkodik ideális válaszás a Metabo KHE3250 / KHE3251 kombikalapácsai.

összefoglalás

Metabo SDS-Plus kombikalapács KHE3250


Metabo számozás 01

Robosztus Metabo Marathon motor
Extra hosszú szerviz élettartam, köszönhetően a speciális porvédelemnek.


Metabo SDS-Plus 02

Két tokmány (KHE3251)
Tokmány az SDS-Plus szerszámokhoz és cseretokmány a hagyományos hengeresszárú szerszámokhoz.


Metabo SDS-Plus 03

Hosszú szerviz élettartam

Köszönhetően a a továbbfejlesztett hűtésrendszernek és az alumínium öntvény hajtóműháznak a szerviz élettartam különösen hosszú.


Metabo SDS-Plus 04

Ergonómikus ház kialakítás
Különösen jól kihasználható vésékor akár az oldalfogantyú használata nélkül is.


Metabo SDS-Plus 05

Nagy alakú kapcsoló gomb
Ez a kialakítás különösen fontos amikor kesztyűben dolgozunk.


Metabo SDS-Plus 06

Forgásirányváltás

A forgásirányváltás a szénkefe híd fordításával lehetséges. A nagy alakú gomb kialkítás itt is fontos ha a munkavégzés kesztyűben történik.

Video a Metabo cikkben említett gépéről:

Forrás: metabo.com

Más Metabo Akciós termékek

A kommentek nincsenek engedélyezve