Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Metabo gépek forgalmazása

 (0)    0

  Metabo

Kedves Látogató!

A Szerszámdoboz áruház örömmel tájékoztatja önt, hogy 2014.05.05-től elkezdte a német Metabo termékek forgalmazását. A Metabo márkát nem kell bemutatni hiszen egy nagy múltú professzionális szerszámgép gyártótól van szó.

Termékeik köz megtalálhatóak az akkumulátoros
gépek

elektromos
gépek


levegős
gépek
,víztechnikai
termékek

illetve kerti szerszámok, gépek.

Ezeket a termékeket szerszamdoboz.hu áruházunkban akciós árakon tudja megvásárolni akár EGYEDI áron is.

Természetesen a Metabo is forgalmaz a gépeikhez használható tartozékokat melyek szintén megtalálhatóak a szerszamdoboz.hu áruház kínálatában (ezt a termékkört folyamatosan töltjük fel az oldalunkra).

A Metabo gépeire a legtöbb professzionális gyártóhoz (Milwaukee,AEG,stb) hasonlóan
“ XXL”
3 év garanciát vállal internetes regisztrációval. A Metabo az akkumulátorokra is 3 év garanciát biztosít a vásárlói számára.

Talán a legnépszerűbb termékei a Metabo-nak az akkus fúró-csavarbehajtók 10,8V-tól 36V-ig mind a hagyományos NiCd akkumulátorokkal, mind a legfejletebb Li-Ion akkumulátorokkal akár 5,2Ah-val.

Szintén népszerűek sarokcsiszolóik 720W-tól 2600W-ig 115-230mm-ig. A Metabo sarokcsiszolók legtöbbje a legfejletebb technológiával mint pl. Metabo S-automatic, Autobalancer, Marathon motor, vannak felszerelve a legkeményebb igénybevételekre.

Nem hagyhatjuk ki természetesen a Metabo fúrókalapácsait sem hiszen olyan új fejlesztésű gépeik vanna mint pl.: KHE 2644 SDS-Plus kombikalapács amely megkapta a legújabb fejlesztéseket mint pl: Metabo S-automatic nyomaték limitáló kupplung vagy a Vario-elektronika az állandó sebességtartáshoz.

Nem mehetünk el szó nélkül a Metabo levegős gépei mellett hiszen a Metabo igen nagy hangsúlyt fektet a levegős gépeik választékának bővítésére és fejlesztéseire. Ezek a termékkör szinte hónapról hónapra bővül. Egyik ilyen új termék a DSSW 930-1/2” ütvecsavarbehajtó melynek forgatónyomatéka 930Nm és a meghúzási nyomaték 3 fokozatban állítható.

Végül de nem utolsósorban a víztechnika. Ez a termékcsoport is egyre nagyobb szerehez jut a Metabo palettáján. Minden évben bővülő választékkal találkozunk a felhasználók igen nagy örömére. Ezeket a termékeket is nyugodt szívvel ajánljuk hiszen itt is a Metabo minőségével találkozunk. Nehéz lenne kiemelni bármely terméket a víztechnika gépei közül de talán ez az új termék P 4000 G szivattyú az egyik sláger lesz hiszen remek ár érték aránnyal rendelkezik.

Cikkünk végén olvassák el a Metabo Magyarországról
szóló fejezetet melyet a Metabo magyarországi honlapjáról idézünk:


METABO MAGYARORSZÁGON

METABO HUNGÁRIA SZERSZÁMFORGALMAZÓ KFT.

A Metabo Hungária Kft-t a Metabowerke GmbH
21. leányvállalataként 2003 decemberében alapították. Tényleges tevékenysége 2004. február 2-tól mérhető, miután átvette a korábbi importőr
tevékenységét.

Székhely: H 1103. Budapest , Noszlopy u.30

A Metabo számára országunk fontos piac, amelyet a jövőben saját társaságával kíván gondozni. A Metabo Hungária Kft Magyarországon a Metabo és az Elektra Beckum márkák képviseletét végzi, melyet aktív értékesítési és marketing tevékenységgel lát el. A vásárlók, partnerek igényeinek kielégítésére a magas színvonalon működő márkaszerviz és raktár nyújt alapot. Budapesti központunkban létre hoztunk egy oktatási központot, ahol szakkereskedőink és érdeklődő partnereink részére tréningeket szervezünk.

Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a partnereink sikerét ugyanúgy szem előtt tartsuk, mint a sajátunkat és a mindennapi üzleti életben megbízható, kiszámítható, stabil partnerek legyünk.

Vállalkozásunk nem az a cég, amely a forgalom által generált sikert tartja a legfontosabbnak. Többet jelent a számunkra, ha sikereinket fokozatosan érjük el. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink tartósak, megbízhatóak legyenek. A Metabo több, mint 80 éve követi ezt az elvet. A Metabo termékek 90 %-a a vállalatcsoport németországi gyáraiban készül. Kimagasló minőségű termékeivel és a "Made in Germany" elvvel biztosítja azok versenyképességét. A Metabo az elektromos kéziszerszámainak lényegesebb egységeit saját maga állítja elő, ami a szinte egyedülálló gyártási mélységéből adódó egyik legfontosabb piaci előnye. Meggyőződésünk, hogy az iparban és a kereskedelemben jelentkező minőség iránti igény elegendő teret biztosít olyan prémiumkategóriás márkáknak, mint a Metabo és az Elektra Beckum.

Tevékenységünkkel támogatni szeretnénk partnereinket és kollégáikat abban, hogy az általunk forgalmazott gépeket jobban megismerhessék és
azokat a felhasználás céljának
ismeretében aktívan kínálhassák. Segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy akár az önök vállalkozásának székhelyén, akár regionális kiállítások alkalmával termékbemutatóval nyújtsunk átfogó tájékoztatást a Metabo és Elektra Beckum szerszámok minőségéről, egyedi műszaki jellemzőiből fakadó sokoldalú használhatóságáról.

Bízunk abban, hogy
partnereink és vásárlóink segítségével a Metabo-t sikeresen képviselhetjük Magyarországon.

A kommentek nincsenek engedélyezve