Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

A Leica-ról....

 (0)    0

  Leica

myWorld @ Leica Geosystems

A Világ az ujjhegyén van
A Világ az ujjhegyén van - Termék információ és szaktudás azonnali hozzáféréssel.
Azonnali hozzáférés termék információkhoz és szaktudáshoz. A myWorld segítségével a világ információi az ujja hegyénél lesznek.
24 órában/7 napon keresztül érje el
az információk gazdagságát,

növelje hatékonyságát és tartsa magát és műszerét
napra készen.
myEquipment
Ahhoz, hogy
az ön csapata olyan produktíven dolgozzon, amennyire csak lehetséges, ön jelentős befektetéseket tesz a felszerelésébe. Az ilyen befektetéseknek
hatékony kezelésre van szüksége.
myKnowledge
Alkamazottainak szaktudása a kulcs az ön vállalkozásának sikeréhez. Az oktatás és a terméktámogatás hozzájárul a munkaerő szaktudásának építéséhez.
myProducts
Nézze át a termékeire vonatkozó részletes információkat, hajtsa végre egyszerűen és automatikusan az
on-line firmware frissítéseket, maradjon naprakész a legújabb dokumentáció segítségéve és vásároljon további opciókat vagy Aktív VevőTámogatás csomagokat (CCP).
myService
A
myWorld segítségével átnézheti a saját termékeire vonatkozó teljes szervíz történetet és azonnal rendelkezésére áll az aktuális szervíz ügyek állása.
mySupport
A
myWorld segítségével írjon support kérdéseket
on-line, amelyeket azonnal megválaszolnak képzett szakemberek. Mint egy további referenciát, tekintse át a saját support ügyeinek a teljese történetét.

myTraining
A myWorld tartalmazza az on-line oktatási anyagokat és a regisztrációt hírlevelekre és a helyi szemináriumokra és oktatási kurzusokra.

GARANCIA

Protect by Leica Geosystems

Megvédjük értékeinket
Az építőipar és ügyfeleink szükségleteinek megértése tette lehetővé a számunkra, hogy termék megoldásokat fejlesszünk ki a munkaterületen előforduló összes pozícionálási, mérési, szintezési, vonalvezetési és vetítési feladathoz. Termékeink a legmagasabb szintű megbízhatóságot, pontosságot, strapabírást biztosítják - még a legmostohább munkakörülmények között is, így téve ügyfeleinket még termelékenyebbé és sikeresebbé. A "Protect by Leica Geosystems" lehetőség révén egy olyan szolgáltatást ajánlunk önnek, ami kategóriájában a legjobb, ahol az ügyfelek számíthatnak ránk bárhol, bármikor.


A
"Protect by Leica
Geosystems"
csak a 2012. szeptember után vásárolt termékekhez vehető igénybe.

Élettartamra Kiterjedő Gyártói
Szavatosság
Gyártói Szavatosság
a termék teljes használati idejére, a Leica Geosystems Korlátozott Nemzetközi Garanciának megfelelően. Ez költségmentes javítást vagy cserét tartalmaz minden termékhez, ami anyaghiba vagy gyártási hiba miatt meghibásodik a termék teljes élettartama alatt.

A Korlátozott Nemzetközi Garancia feltételek megtekintéséhez kattintson
ide.
.

Nincs Költség
Periódus
Ha az ön műszere meghibásodik vagy javításra van szüksége olyan normál használati körülmények között, amit a felhasználói kézikönyv ismertet, kategóriájában a legjobb szervizelést biztosítjuk hozzá anélkül, hogy további költségeket hárítanánk önre.

A szolgáltatásunk magában foglalja:

  • Minden hibás alkatrész javítása vagy cseréje, beleértve a munkaidőt is
  • Igazítás
  • Alapos funkció teszt és biztonsági ellenőrzés

Az ön szervizelt műszere
olyan kifogástalanul
fog visszakerülni önhöz, mintha teljesen új lenne!

Tanúsított Minőség
A Leica Geosystems
kalibrációs laboratóriumokat (No. SCS079) és teszt laboratóriumokat (No. STS549) működtet.
Mindkettő teljes mértékben akkreditálva van a
SAS,
Swiss Accreditation Service (Svájci Akkreditációs Szolgálat) által. Azok a
kalibrációs és teszt tanúsítványok, amelyeket a
Leica Geosystems állít ki a vízszintesről, szögről, távolságról, frekvenciáról vagy lézer osztálybasorolásról, hivatalosan és nemzetközileg is elismertek.
A precizitás hitelesítése biztosítja
a mi termékeink lehetséges legmagasabb megbízhatóságát. Minden laboratóriumot rendszeresen ellenőriz egy független nemzetközi intézet az
ISO 17025 szabályozásnak megfelelően.

Svájci
Technológia
A "Svájci
Technológia" bizalmat ébreszt.
Világszéles
tevékenységünket jelzik a korszerű központok, ahol a svájci precizitás, különleges szaktudás és a csúcstechnológia kéz a kézben járnak. A fejlesztés és termelés minden szakaszában megvalósuló folyamatos, kiterjedt tesztek biztosítják a legmagasabb szabványokat a pontossághoz és a minőséghez.

A kommentek nincsenek engedélyezve