Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Leica DISTO D810 Lézeres távolságmérő

 (0)    0

  Leica

Új Leica DISTO™ D810 Touch a gyors, precíz méréshez, Fényképes dokumentációval.


Távolságot, magasságot, területet és hangerőt mér és rögtön reagál a tervezési változásokra a világon első lézeres távolságmérő érintőkijelzővel és a forradalmi "mérjen képen" technológiával.

The Leica DISTO™ D810 touch az
első lézeres távolságmérő érintőkijelzővel és a forradalmi "mérjen képen" technológiával.


Az integrált kamera alkalmas arra, hogy képeket készítsünk, majd feltöltsük őket a számítógépre. A rengeteg funkció kiegészíthető egy ingyenes applikációval, a Leica DISTO™ sketch-el.


A kézi lézeres mérők, manapság, az építészet alapjait szolgálják, ácsok, földmérők, és sok más szakma használja az építőiparban. Naponta többször, kell távolságot, magasságot, területet, hangerőt mérniük. Az új Leica DISTO™ D810 touch a tökéletes eszköz a precíz méréshez, ellenőrzéshez és dokumentáláshoz helyszínről készített képekkel, amiket a beépített kamerával készíthet el.


Leica DISTO D810 touch laser distance meter with touch screen


Az érintőkijelző egyszerűbbé teszi a mérést.

Az érintőkijelző könnyen kezelhető: Úgy ahogy az okostelefonokon, tud lapozni, és két ujjal közelíteni, távolítani. Minden funkciója egyszerű és könnyen kezelhető. Az érintőkijelző használható olyan mérések alkalmával is, amelyek közben nem megengedhető a Leica DISTO™ D810 mozgatása.


Forradalmi – Mérés és Képes dokumentáció

Sosem volt még ilyen könnyű szélességet, magasságot, területet vagy akár egy tárgy átmérőjét megmérni: egy mérés a tárgyra irányítva és kész. A kívánt dimenziót két nyíl jelöli a képen, és a mért érték megjelenik a képernyőn.A pontkeresőhöz való kiegészítésként található egy áttekintő kamera a nagyobb tárgyakhoz is.

A Leica DISTO™ D810 touch kamera funkciója használható képek készítésére és felvételi célokra is. A képek számítógépre tölthetők USB-n keresztül, tehát a mért tárgyak minden részletét meg tudja tekinteni.


Kiváló kiegészítő a magsabb precizitáshoz: FTA360 Adapter
finombeállítással

Az erős FTA360 adapter finombeállítással biztosítja a kényelmes és precíz célzást a Leica DISTO™ D810 touch-hoz. Az adapter könnyebbé teszi a célzást messzebb lévő pontokra és növeli a pontosságot, amikor közvetett méréseket végzünk


Takarítson meg időt az ingyenes Bluetooth® alapú alkalmazással
– Leica DISTO™ Sketch


Leica DISTO D810 touch laser distance meter with touch screen


Az új Leica DISTO™ sketch app az ideális összeköttetés a Leica DISTO™ D810 touch és okostelefonja, tabletje között. Készítsen könnyen átmérezhető , Méretezzen tárgyakat egy fotón vagy nézze át rajzait. Lehetősége van részletes vázlatokat beépíteni egy meglévő tervbe. Az alkalmazással lehetősége van minden fontos információt egyetlen fájlban tárolni. A fájlokat könnyedén átküldheti e-mailben az irodájába.


Bizonyított pontosság és a minőség a Leica Geosystems-től

A Leica DISTO™ D810 touch az összes itt leírt funkciót magában foglalja,
200m-es mérési távolsággal és
±1mm -es pontossággal az ISO standard 16331-1 szerint. A gyártó által ajánlott garancia, 2 évről 3 évre növelhető, ha ingyenesen regisztrálja termékét a gyártó weboldalán.


Leica Geosystems – when it has to be right

Mivel közel 200 éve a mérés úttörője, a Leica Geosystems termékei és szolgáltatásai szakemberek által
világszerte elismert. A Leica Geosystems legfőképp a széleskörű termékválasztékáról ismert amelyekkel pontosan tud mérni, gyorsan tud modellezni, könnyen analizálni, és vizualizálni tudja a térinformációkat.

Azok naponta használják Leica Geosystems terméküket, magas minőségük, és a remek ügyfélszolgálatuk miatt bíznak bennük. A Leica Geosystems egy svájci világcég többtízezres vevőkörrel, több mint 3500 alkalmazottal, 28 országban, és többszáz viszonteladóval 120 országban világszerte. A Leica Geosystems a Hexagon része, amely a világ vezető tervezési, mérési és vizualizációs technológiák előállítója.

A kommentek nincsenek engedélyezve