Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek
Itt a Milwaukee M18 Fuel egyedülállóan nagy nyomatékú ütvecsavarozója!

Itt a Milwaukee M18 Fuel egyedülállóan nagy nyomatékú ütvecsavarozója!

 (4)    0

  Milwaukee

A Milwaukee M18 Fuel™ One-Key™ 1" a világ első akkumulátoros nagy nyomatékú ütvecsavarozó modellje.

2018-ban a Milwaukee bejelentette, hogy dolgoznak a vezeték nélküli nagy nyomatékú ütvecsavarozó megvalósításán. Úgy tervezték, hogy 2018 végére elkészülnek vele, ám a Milwaukee végül elhalasztotta a megjelenést további tesztelés céljából. Nos, végre elérkezett a nagy nap, és kiadták a Milwaukee M18 Fuel™ One-Key™ 1" nagy nyomatékú ütvecsavarozót!

10 másodperces áttekintő

Cikkszám: 4933459733

Ez a világ első akkumulátoros 1 hüvelykes ütvecsavarozója

0-1000/0-1100/0-1400/0-1650

2400 max nyomaték és 2033 max nyomaték rögzítéshez

M42 max csavarátmérő

Akkumulátorral együtt is csak 5.9 kg, ami 3 kilogrammal könnyebb, mint a vezetékes verzió

4 testreszabható mód 

Miért éri meg ez annyira neked?

A legjobb dolog ezzel a szerszámgéppel kapcsolatban, hogy létezik. A Milwaukee ezzel megoldást nyújt neked a kompresszorok és áramfejlesztők otthon hagyására. Mivel ez a Milwaukee 1 hüvelykes nagy nyomatékú ütvecsavarozója 3 kilogrammal még könnyebb is, mint vezetékes társai, így joggal válik első számú választássá. Minden eddiginél nagyobb erővel bír, és számos hasznos funkcióval ruházták fel.

De mennyi az annyi?

A vezeték nélküli szerszámoknak lépést kell tartania a hálózati gépekkel és a pneumatikus szerszámokkal ahhoz, hogy megérje az embereknek a váltás. A Milwaukee azt állítja, hogy ez a világ legerősebb akkumulátoros ütvecsavarozója. 2400 Nm-es dugókulcsra ható nyomatékot biztosít 1650 fordulat/perc és 2450 ütés/perc értékek mellett, amely lehetővé teszi akár M42 csavarok használatát is.

Ahhoz, hogy ez létrejöhessen, a Milwaukee vadonatúj Powerstate szénkefe nélküli motorral látta el a gépet, amely új szintre emelte a teljesítményt. Valószínűleg nem ez lesz az egyetlen szerszámgép, amelyet ilyen tulajdonságokkal látnak majd el, így nem győzünk találgatni, mi lesz a következő: fűnyíró? 10 hüvelykes asztali fűrész? 12 hüvelykes gérfűrész? Formula 1-es versenyautó?

A ONE-KEY™ szerszámvezérlés lehetővé teszi a vezeték nélküli testreszabást a nagyobb termelékenység és a következetes eredmények elérése érdekében. További előnye az eszközkövetés, a helymeghatározás és a lopás megelőzése is.

A Milwaukee M18 Fuel™ One-Key™ 1″nagy nyomatékú ütvecsavarozót két nagy teljesítményű M18 8.0Ah akkuval, gyorstöltővel, szerszám nélkül állítható fogantyúval, akasztóval, szerszámtáskában kapod kézhez.

Lábjegyzet

  • A kiegészítő fogantyú 270 ° -kal elforgatható, imbuszkulcs használata nélkül
  • Vedd figyelembe, hogy ennek az eszköznek a jótállása 3 év

Mit mondd a gyártó?

Az M18 Fuel 1 hüvelykes, nagy nyomatékú ütvecsavarozó tökéletes példa arra, amit az M18 Fuel vezeték nélküli technológián keresztül elérhetünk - ez nem csupán világelső a maga kategóriájában, hanem egyben a világ legerősebb vezeték nélküli ütvecsavarozója is. Ez a hatalmas teljesítmény oly sok akadályt győz le a munkahelyen: A felhasználóknak már nem lesz szüksége kompresszorra és generátorokra, és nem kell időt áldozniuk és pénzt költeniük ezeknek a karbantartásához. Sokkal kevésbé fognak elfáradni, mert ez az eszköz sokkal könnyebb, mint amit ezekhez a feladatokhoz eddig használtak. Képesek lesznek vezetékek és tömlők nélkül elvégezni a munkájukat. Egyszerűen még soha nem volt ilyen vezeték nélküli ütvecsavarozó” - mondta Eric Rusch, a Milwaukee Tool vezető termékmenedzsere.

Milwaukee M18 Fuel™ One-Key™ 1 ütvecsavarozó műszaki adatok

  • Üresjárati fordulatszám 0-1000/0-1100/0-1400/0-1650
  • Ütésszám (ütés/perc) 1330/1620/2100/2450
  • Akkumulátor típusa Li-Ion
  • Dugókulcsra ható nyomaték (Nm) 2400
  • Feszültség (V) 18
  • Max. csavar átmérő M42
  • Max. nyomaték (Nm) 2400
  • Max. nyomaték rögzítéshez (Nm) 2033
  • Súly akkumulátorral (kg) 5.9kg
  • One-Key igen
  • Szállítva Heavy Duty koffer
  • Garancia 3 év

És végül egy videó

Bízunk benne, hogy cikkünk segítségével sikerült megismerned a Milwaukee új ütvecsavarozóját. Mindenesetre ha valamilyen okból kifolyólag nem győzött meg ez a darab vagy csak más márka gépeiben bízol, akkor nézz szét a Szerszámdoboz Áruház kínálatában a többi akkus ütvecsavarozó között is, ahol a Milwaukee-n kívül megtalálod az AEG, a BOSCH, a DeWalt, a Metabo és a Ryobi ütvecsavarozóit is.

Tetszett a cikk? Oszd meg véleményedet a Milwaukee ütvecsavarozójával kapcsolatban, vagy írd meg hozzászólásban, hogy Te melyik márka ütvecsavarozójában bízol!  

Komment elküldve a moderátornak
Szólj hozzá
Ellenőrzőkód