Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek
Fedezze fel a Tökéletes Tisztaságot a Ryobi RY170PWA magasnyomású mosóval!

Fedezze fel a Tökéletes Tisztaságot a Ryobi RY170PWA magasnyomású mosóval!

 (1)    0

  ÁltalánosRyobi  

Fedezze fel a Tökéletes Tisztaságot a Ryobi RY170PWA-val!

A Ryobi RY170PWA nem csupán egy magasnyomású mosó. Ez egy forradalmi eszköz, amely új szintre emeli a tisztítási élményt! A 2500 W-os erőteljes motor és a 170 BAR nyomás kombinációja garantálja, hogy minden szennyeződést eltávolítson, legyen az még oly makacs is. Az autóktól kezdve a teraszokon át a falakig minden felületen ragyogó tisztaságot eredményez.

ryobi2

Könnyű Használat és Szállítás

A Ryobi RY170PWA kerekes kialakítása és kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgathassa azt a kert minden pontjára. A beépített 1,2 literes mosószer tartály és a tartozékok fedélzeti tárolása további kényelmet és praktikumot biztosít a használat során.

ryobi3

A Ryobi RY170PWA-val Mindig Tiszta lesz Minden!

Az erőteljes, 2500 W-os motor és a 170 BAR maximális nyomás kombinációja egy olyan eszközt eredményez, amely képes megbirkózni a legmakacsabb szennyeződésekkel is. A tartós és rugalmas acélfonatú tömlő ellenáll a meghajlásnak és a csavarodásnak, így biztosítva a könnyű és problémamentes használatot.

ryobi1

Ne Hagyja Ki a Lehetőséget!

A Ryobi RY170PWA-val a tisztítás soha nem volt még ilyen egyszerű és hatékony. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és tegye otthonát és kertjét ragyogóan tisztává a Ryobi segítségével!

ryobi4

Válassza a Minőséget, Válassza a Ryobi-t!

A Ryobi RY170PWA nem csupán egy eszköz. Ez egy befektetés a tisztaságba, a minőségbe és a megbízhatóságba. Ne elégedjen meg kevesebbel, válassza a Ryobi minőséget, és fedezze fel, milyen könnyű és gyors lehet a tisztítás ezzel a csúcstechnológiás magasnyomású mosóval!

ryobi5

Összegzés

A Ryobi RY170PWA elektromos magasnyomású mosóval a tisztaság és a kényelem új szintjét élheti meg. Az erőteljes motor, a magas nyomás, és a felhasználóbarát kialakítás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a tisztítási feladatok gyorsan és hatékonyan elvégezhetők legyenek. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és szerezze be még ma ezt a csodálatos eszközt!

A Ryobi RY170PWA elektromos magasnyomású mosó egy igazán kiváló választás lehet mindazok számára, akik egy megbízható és erős eszközt keresnek a makacs szennyeződések eltávolítására. Az alábbiakban néhány főbb műszaki adatot és marketing szöveget talál a termékkel kapcsolatban, amelyek segíthetnek Önnek abban, hogy miért érdemes ezt a terméket választania.

ryobi6

Főbb Műszaki Adatok:

Teljesítmény: 2500W

Maximális Nyomás: 170bar

Maximális Áramlás: 470 l/óra

Tömlő: Tartós és rugalmas, acélfonatú

Mosószer Tartály: Beépített, 1,2 literes

Kialakítás: Kompakt, kerekes

A kommentek nincsenek engedélyezve