Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek
Ez nagyot szól! Megérkezett a Dewalt Tstak rádió.

Ez nagyot szól! Megérkezett a Dewalt Tstak rádió.

 (4)    0

  ÁltalánosDeWalt  

Ha munkahelyi rádiót keresel, akkor könnyedén eltévedhetsz, ugyanis napjainkban nincs olyan szerszámgépekkel foglalkozó cég, amely ne árulna valamilyen típusú hangrendszert a vezeték nélküli gépei között. Ilyenkor jön azonban a nagy kérdés, miszerint érdemes-e körül nézni a piacon, vagy válasszunk egy olyan darabot, amelyik kompatibilis a jelenlegi akkumulátor rendszerünkkel, és így nem kell új vezeték nélküli eszközökbe befektetnünk. Noha egyértelműen nem jelenthetjük ki, hogy van egy olyan rádió, amelyik mindegyik felett áll, de vannak olyan készülékek, amelyek jobbak a többinél. Most egy ilyen rádiót vettünk górcső alá, következzen hát a Dewalt Tstak rádió bemutatása!

Áttekintés: Dewalt Tstak rádió

Az elmúlt években volt szerencsénk több nagy márka rádióját is kipróbálni üzletünkben, és elmondhathatjuk, hogy vannak a gépek között különbségek. No itt nem a külsőt illető eltérésekre gondolunk, ugyanis volt olyan rádióval is tapasztalatunk, amelyre minden egyes alkalommal bekellett hangolnunk bekapcsoláskor. Mondanom sem kell, ez nagyon dühítő tud lenni, ezért egy olyan akkus rádiót kerestünk, amely rögtön zenél, és nem kell Bluetooth-on kapcsolódnom vagy hangolni minden egyes alkalommal. Üzletünkben a Dewalt Toughbox rádióját használjuk, amivel abszolút meg vagyunk elégedve. A rádió tisztán szól, megfelelően hangos, könnyen használható és mindig magától csatlakozik. A bekapcsoló gomb ugyan kicsit korszerűtlen és talán hátrébb van, mint kellene, de mi így is szeretjük ezt a rádiót. Amikor megtudtuk, hogy a Dewalt egy kisebb verziót dobott a piacra, azonnak rendeltünk belőle és kipróbáltuk.

Rövid összefoglalás

 • IP54 víz és porálló
 • 4+1+1 hangszórók rendkívül széles akusztikai tartományt nyújtanak
 • 2 középső hangszóró elől és 2 hátul
 • Színes képernyő
 • Dewalt akkumulátorok, beleértve a flexvolt elemek, működtetik és töltik
 • USB töltő és Aux port
 • Mobil App IOS és Android
 • Akkumlátor kompatibilitás: 14,4 / 18 / 54V
 • Audio üzemmódok: DAB / FM/ AUX / Bluetooth
 • Kimenet: DAB / FM/ AUX / Bluetooth
 • USB töltő: 5V / 2.1 A

 

Dewalt Tstak rádió műszaki adatok

A DWST17510 Tstak rádió használható Dewalt akkumulátorral vagy hálózatról működtetve. Amennyiben úgy döntesz, hogy tápkábellel használod, lehetőséged van feltölteni a Dewalt 12V, 20V és Flexvolt akkumulátorait. A Dewalt úgy tervezte meg ezt a rádiót, hogy az védett legyen a por és a fröccsenő víz ellen (IP54-es védettség).

A rádió elején színes képernyő és érintőképernyős gombok találhatók.

A rádió Bluetooth-on keresztül csatlakozhat a telefonhodhoz vagy a tabletedhez.

A rádió négy teljes tartományú hangszórót, 1 mélynyomót és egy magassugárzót tartalmaz. Ez nemcsak hangos, hanem rendkívül tiszta hangzást is kölcsönöz.

A képernyőről továbbá olyan információkat is leolvashatsz, mint a dal előadója vagy címe.

A rádió tetején van egy nagy rekesz. Ebben a tápkábelt vagy például a telefonodat tarthatod.

A rádió gyorstöltési USB porttal is rendelkezik, aminek segítségével töltheted a mobilod. Továbbá rendelkezésre áll egy AUX csatlakozó is, így kihagyhatod a Bluetooth használatát és a telefonodról hallgathatod a zenét ezzel megkímélve az akksit.

A Dewalt Tstak rádió teljesítménye

Bár a piacon sok munkahelyi rádió megtalálható, ez az egyik legjobb hangzású rendszer ár/érték arányban. Ugyan a rádió a vivőfrekvenciája nem olyan nagy, de mégis lenyűgöző gépről beszélhetünk. Mindazonáltal ha Te olyan srác vagy, aki leginkább a helyi rádiócsatornákat hallgatja, akkor talán nem ez lesz a legjobb vétel számodra.

A többiek számára, akik a telefonjukon lévő zenéket szeretnék hangosabban és tisztábban hallani, vagy streamelnek (pl. Spotify vagy Deezer), azoknak tökéletes választás lehet a Dewalt Tstak rádió. Amellett, hogy kiváló a hangzása, az elülső panel megkönnyíti a hangerő és egyéb funkciók vezérlését.

A Dewaltnak van egy alkalmazása, amely telefonon keresztül működik. Ez az app elég intuitív és ezért nagyon könnyen használható. A telefonnal be- vagy kikapcsolhatod a rádiót. Használhatod a rádióállomások előre beállított beállításait, szabályozhatod a hangerőt, és a legjobb, hogy a telefonod lévő zenéket is lejátszhatod. Így nem kell egyszerre több alkalmazást megnyitnod. Jóllehet nem fogja a lejátszási listádat végig játszani, de könnyedén tudsz választani kedvenc muzsikáid közül a Dewalt alkalmazásban.

A Dewalt Tstak rádió ára

Azoknak, akik ezt a minőségi rádiót szeretnék a munkahelyükre, 86 400Ft-ot kell fizetniük. Ha Dewaltos vagy, különösen ha a Tstak rendszert használod, akkor ez nagyszerű vétel lehet számodra, ugyanis a remek hangzás mellett egy olyan rádiót kapsz kézhez, amelyet könnyű tárolni és szállítani. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy használhatod a többi Dewalt akkumulátorod és tápkábeledet is...
Mindenesetre azt hiszem, ha még nem fektettél be Dewalt szerszámgépekbe, akkor is nagyszerű üzletet köthetsz ennek a rádiónak a megvásárlásával, ugyanakkor érdemes összehasonlítanod a többi gyártó vezeték nélküli hangrendszerével és eldönteni, hogy érdemes-e még egy akkumulátoros platformot beszerezned egyetlen eszköz számára.

Dewalt Tstak rádió: a záróakkord

Összességében úgy gondolom, hogy ez az egyik legjobb munkahelyi rádió a piacon. A kompakt méretet, a tartósságot és a hangminőséget figyelembe véve elég nehéz ennél jobb rádiót találni. Mindenesetre ilyen rádiók elérhetők szinte minden márkából, úgy mint a Milwaukee, a Ryobi, a Metabo, a Bosch, vagy az AEG, így mindenki megtalálja a maga kedvenc munkahelyi zenészét.

Oszd meg véleményedet a rádióval kapcsolatban, vagy írd meg kommentben, hogy Te milyen rádiót használsz munkavégzés közben!

Komment elküldve a moderátornak
Szólj hozzá
Ellenőrzőkód