Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek
Bemutatjuk a Milwaukee új mérőszalagjait!

Bemutatjuk a Milwaukee új mérőszalagjait!

 (8)    0

  Milwaukee

A mérőszalag egy igazán egyszerű, ám a hétköznapi munkák során nélkülözhetetlen kis eszköz. Egy pontos, praktikus és strapabíró mérőszalag kincset ér. A Milwaukee új mérőszalagjai pont ilyenek. A Milwaukee Tool idén áttervezte a STUD mérőszalagjait. A kínálat bővült egy új, Wide Blade modellel és Compact Wide Blade mérőszalaggal is. Az újításoknak köszönhetően még tartósabb lett és eléri akár az 5 méteres hosszúságot is.

Az évek során rengeteg számos nagyszerű tulajdonsággal ruházták fel a Milwaukee mérőszalagjait. Még 2012-ben kialakítottak egy ütközőt, amely megvédi ujjait a szalag visszahúzódásától. Bevezették a profi szakemberek által igényelt funkciókat, mint például a két oldali fokbeosztást, amely különösen jól jön például mennyezet, ablaktok stb. mérésekor, a skála pedig segítséget nyújt a méretarányos rajzok esetében. Némelyik szalagon mágneses kihúzókapocs volt, másokon pedig egy új tartós, 5-pontos megerősített házat kapott a kiemelkedő élettartam érdekében.

Az új Milwaukee STUD mérőszalagok

A ház méretének csökkentése érdekében a Milwaukee kisebb rugóval látta el a mérőszalagot. A végeredmény egy minden eddiginél kompaktabb mérőszalag, a már megszokott Nylon bevonattal, amely védi a szalagot törmelék, szennyeződés és víz ellen. Az újonnan optimalizált rugó szabályozza a szalag visszahúzódási sebességét, megakadályozva ezzel, hogy az túlságosan gyorsan visszahúzódjon és becsípje az ujjaidat.

Az új STUD mérőszalagok akár 4 méter hosszúságig megtörés nélkül kihúzhatók. Az új STUD mérőszalagok rendkívül tartósak, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy 24 méter magasból leejtve tesztelték. Most több méretben kapható, köztük a 7.5m hosszúságú mágneses.

Milwaukee Wide Blade mérőszalag

A Milwaukee Wide Blade mérőszalagoknak úttörő szerepe volt az újdonságok bevezetésében, hiszen egy 27 mm széles szalagról beszélünk, amely mindkét oldalán nyomtatott a jobb olvashatóság kedvéért. A szalag első 15 centiméterét megerősítették - ez volt az a rész, amely legkorábban meghibásodott korábban. A Milwaukee továbbra is 5 ponton megerősített kerettel küzd a leesés okozta sérülésektől. Az ujjal megállító is maradt, ami megvédi ujjait a szalag visszahúzódásától. A Milwaukee Wide Blade mérőszalagok 5 méteres és 7.5 méteres hosszúságban kaphatók.

Milwaukee Compact Wide Blade mérőszalag

A Milwaukee Compact Wide Blade mérőszalag a fenti tulajdonságok mindegyikével rendelkezik, ráadásul még kisebb is. A 7.5 méteres mérőszalagot kézben tartva úgy érezheted, mintha az 5 méteres darabot fognád. Természetesen az 5 ponton megerősített keret és a mindkét oldalon nyomtatott kivitel itt is megmaradt.

Válaszd ki a Neked legjobban megfelelő Milwaukee mérőszalagot

Hogy hogyan válassz ezek közül a mérőszalagok közül? Figyelembe véve a szalag hosszúságát és a felhasználás módját, az alábbi módon segítünk Neked:

A Milwaukee STUD mérőszalag Neked való, ha...

  • olyan mérőszalagot keresel, ami 4 méter hosszúságig megtörés nélkül kihúzható
  • a tartósság számodra a legfontosabb
  • legfőképp betonhoz, keretezéshez és nehéz igénybevételekhez tervezed használni a mérőszalagot

A Milwaukee Wide Blade mérőszalag Neked való, ha...

  • olyan mérőszalagot keresel, ami 4 méter hosszúságig megtörés nélkül kihúzható
  • a tartósság számodra a legfontosabb
  • elsődlegesen kereskedelmi célú felhasználásra, könnyű keretező és átalakító munkákra tervezed használni

A Milwaukee Compact Wide Blade mérőszalag Neked való, ha...

  • olyan mérőszalagot keresel, ami 3,5 méter hosszúságig megtörés nélkül kihúzható
  • a kompakt méret számodra a legfontosabb
  • főleg DIY felhasználásra, lakóépületben való használatra tervezed használni

Végül egy videó Milwaukee STUD mérőszalagokról

 

Bízunk benne, hogy cikkünk segítségével sikerült megismerned a Milwaukee új mérőszalagjait. Mindenesetre ha valamilyen okból kifolyólag nem győztek meg ezek a darabok vagy csak más milyen márkában bízol, akkor nézz szét a Szerszámdoboz Áruház kínálatában a többi mérőszalag között is, ahol több, mint 100 db Stanley mérőszalag közül választhatsz. Ha már mérőműszerek, akkor a mérőszalagokon kívül vízmértékeket is találhatsz nálunk.

Tetszett a cikk? Oszd meg véleményedet a Milwaukee mérőszalagjaival kapcsolatban, vagy írd meg hozzászólásban, hogy Te melyik márka mérőeszközeiben bízol!

Komment elküldve a moderátornak
Szólj hozzá
Ellenőrzőkód