Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek
Bemutatjuk a Milwaukee Packout moduláris tároló rendszert!

Bemutatjuk a Milwaukee Packout moduláris tároló rendszert!

 (5)    0

  Milwaukee

Függetlenül attól, hogy vállalkozó, villanyszerelő, vízvezeték-szerelő, ács vagy barkácsmester vagy, megoldást kell találnod a szerszámaid tárolására és rendszerezésére. Nem számít, mi a hivatásod, szükséged van az eszközeidre, amikor útnak indulsz. Számos módja van a szerszámok egyik helyről a másikra való szállításának, de a gyártók a közelmúltban egyre nagyobb hangsúlyt fordítanak a szerszámtárolásra is, és bevezették az ún. moduláris szerszámtároló rendszereket az ügyfeleik számára. Számos lehetőség közül választhatunk több tucat gyártótól, de a közelmúltban a Milwaukee Tool bemutatta a Packout moduláris tárolórendszert. Az időzítés nem volt indokolatlan, ugyanis valóban nem alkottak még igazán maradandót a piac ezen szegmensén, de mindez megváltozott az új rendszer bevezetésével.

A Milwaukee Packout moduláris tárolórendszer

A tárolórendszer hallatán rögtön felmerül az emberben a kérdés: mi teszi ezt izgalmassá, miben jobb ez a szerszámtároló, mint a többi? Nos, a Milwaukee "Mod-lock" reteszelő rendszerrel tervezte az összes termékét, ami azt jelenti, hogy a Packout termékcsalád összes tagja csatlakoztatható. Ez lehetővé teszi az ügyfélnek a rendszerezés és tárolás rendkívül változatos lehetőségeit, így garantáltan személyre szabott lesz a végeredmény. Akár nagyobb elektromos szerszámot, kisebb kézi szerszámot vagy csak kisebb alkatrészeket, kellékeket szeretnél tárolni, az iparág legváltozatosabb és tartósabb moduláris tárolórendszere tökéletes választás lesz számodra!


A Packout megalkotása során a Milwaukee 8 komponenst és egységet vezetett be a felállásba. Tekintsük meg a tárolórendszer funkcióit és specifikációját, majd merüljünk bele minden egyes egységbe, és nézzük meg közelebbről.

A Mod-lock moduláris csatlakozás

Ezeknek az egységeknek az egyik legfontosabb jellemzője a Mod-lock reteszelő rendszer, aminek segítségével egyszerűen kicserélheted és összekapcsolhatod a nagy teherbírású szerszámkészleteket, rendszerezőket és tároló készleteket. Egyszerűen helyezd az egyik alkatrészt vagy egységet a másikra, és igazítsd a reteszeket, majd told vissza. A kioldáshoz egyszerűen nyomd meg a gombot az egység elején, és húzd vagy nyomd előre. Ha a rendszerezők üresek, akkor ez kicsit bonyolultabb lehet, de pár eszköz hozzáadása után menni fog, mint a karikacsapás.

IP65 védettség

Az összes rendszerező és tároló készlet IP65-ös védettségű. Hogy mit jelent ez pontosan? Gyorsan elmagyarázzuk Neked!

A két számjegy a környezeti hatások különböző formáit képviseli. Az első számjegy azt jelenti, hogy olyan tömítéssel van ellátva, mely ellenáll a munkaterületi törmeléknek, míg a második szám az időjárással szembeni tartósságot takarja.
A hatos szám tehát azt jelenti, hogy teljes mértékben védett por ellen, míg az ötös szám hivatalos megfogalmazása az, hogy minden irányból védett kisnyomású vízsugár ellen.

Fém, megerősített zárópontok

A rendszerező a lopás megelőzése érdekében fém, megerősített záró pontokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a lereteszelésnek hála máris megakadályoztad a gyors eltulajdonítás lehetőségét. Természetesen a Packout egységek viszonylag kisméretűek, így az igazán gonosz emberek egyszerűen csak felkapják a dobozokat és elfutnak vele...

Sze(rs)zám tárulj!

A rendszerezők és tárolókészletek mindegyike zárral ellátott. Nagy reteszek nagy fogantyúval, hogy könnyedén nyithasd és zárhasd őket. A kisebb rendszerezőknek kisebb sarokrögzítője van, de még mindig lenyűgöző az egység méretéhez és a versenytársak modelljeihez viszonyítva.

Fém, megerősített sarkak

Az IP65 minősítés megtartásához a Milwaukee fém, megerősített sarkokkal tervezte a rendszerezőt, amely segíti az egységek védelmét útközben. Függetlenül attól, hogy munka közben szállítod vagy a polcra rakod vissza, a fém sarkok tartósságot biztosítanak.

 

Kerekes tárolóláda

A kerekes tárolóláda alapja a Packout moduláris tárolórendszernek. A nagy ipari minőségű kihúzható fogantyúval és a 228mm átmérőjű terepkerekekkel ez az egység könnyen húzható és szállítható. A Packout rendszerben ez a legnagyobb, de így sem foglal el nagy helyet. 113 kg terhelési kapacitással bír. A Milwaukee oldalsó fogantyúval is ellátta a tárolót, így könnyen kézbe veheted az egységet. A készülék hátoldalán van egy nagyszerű hely a lábadnak, hogy a kerekekre fordíthasd el az egységet. Belül egy kéziszerszám-tálca található, amely a kényelmes hozzáférés érdekében elválasztófalakkal felszerelt.

Nagy tároló láda

nagy tároló láda egy kicsit kisebb kapacitással rendelkezik, és nincsen kereke vagy kihúzható fogantyúja sem. Egy nagy fém megerősített fogantyú biztosítja a könnyű szállíthatóságot. Ez az egység kiválóan alkalmas közepes és nagy elektromos szerszámgépek tárolására, és tökéletesen illeszkedik a kerekes tároló doboz tetejére. 45 kg teherbírású.

Tároló box

A Packout rendszer legkisebb tagja tökéletesen alkalmas kisebb elektromos szerszámokhoz vagy közepes és nagy méretű kéziszerszámokhoz. 34kg terhelési kapacitással bír, belül 10 kivehető és felszerelhető tároló található, melyek a kényelmes hozzáférés érdekében könnyen felszerelhetők a munkaterületen megtalálható anyagokra.

A rendszerező és a kompakt rendszerező

Kiváló társ csavarokhoz, anyákhoz, szögekhez, vagy bármely kis alkatrészhez, amire szükség lehet útközben. A rendszerező és kompakt rendszerező 10, illetve 5 kivehető és felszerelhető tárolóval ellátott. A no-travel fedél megakadályozza, hogy a tárolók tartalma szállítás közben összekeveredjen.

A rendszerező ugyanolyan szélességű, mint a többi nagyobb doboz és láda, így könnyedén egymásra helyezheted őket. A kompakt rendszerező azonban fele akkora szélességű, így a rendszer tetejére optimális helyezni, akár kettőt egymás mellé.

Táska, táska és táska

A Milwaukee három különböző méretű táskával egészítette ki a Packout moduláris tároló rendszert. A 25 cm-es, a 40 cm-es és az 50 cm-es táskák ugyanúgy készültek, leszámítva a fogantyú típusát.

Ezek a táskák nagyszerűek olyan kéziszerszámokhoz, amelyeknek mindig kéznél kell lenniük. Legyen szó csavarhúzókról, fogókról vagy villáskulcsokról, ezek a szerszámtáskák olyan tárolási lehetőséget biztosítanak, amely közvetlenül a Packout rendszer tetején helyezhetők el, ezzel maximálisan elősegítve a munkádat.

Konklúzió

A Milwaukee Packout moduláris tároló rendszer kiváló alternatíva a szerszámok tárolására, ráadásul rendkívül könnyedén egymásba csatolhatjuk az egyes egységeket. Ez az egyszerűen kicserélhető és összekapcsolható reteszelő rendszer egyedülállóvá teszi kategóriájában. Ez a megoldás valóban egyénre van szabva, rugalmas rendszerezést és tárolást biztosítva, kielégítve ezzel minden tárolási igényt. 
Packout egyetlen hátránya talán a borsos ára, de valószínűleg idővel ez csökkenni fog. Cserébe jól kigondoltak, masszívak, és ami a lényeg, rendkívül kényelmesen és könnyedén szállíthatók.

Mindenesetre szerszámtartók és szerszámosládák a Milwaukeen-n kívül elérhetők szinte minden márkából, úgy mint a Stanley, a Metabo vagy éppen a Dewalt, így mindenki megtalálja a maga kedvencét szerszámai tárolására és szállítására.

És végül egy video a rendszerről...

A videóban szereplő piros tárolók csak amerikában kaphatóak, az európai modellek ugyanezekkel a funkciókkal rendelkeznek csak fekete színűek....

Oszd meg véleményedet a tároló rendszerrel kapcsolatban, vagy írd meg kommentben, hogy Te mit használsz szerszámaid rendszerezésére és mozgatására!

Komment elküldve a moderátornak
Szólj hozzá
Ellenőrzőkód