Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek
Bemtatjuk a ToughBuilt C700 fűrészbakot!

Bemtatjuk a ToughBuilt C700 fűrészbakot!

 (2)    0

  Általános

Bemtatjuk a ToughBuilt C700 fűrészbakot!

A ToughBuilt C700 fűrészbak újításokat hoz a hagyományos fűrészbak tervezésébe, sokoldalúbbá, hordozhatóbbá és hasznosabbá téve azt.

Előnyök:

Egyénileg állítható lábak

Nagyon stabil, mint fűrészbak vagy asztal alap

Oldaltámaszok kihúzhatók extra funkcionalitásért

Teljesen acél, műanyag nélkül

Hátrányok:

Nehéz, bár nagyon stabil, néhány másik fém fűrészbakhoz képest

Az összecsukás és kinyitás némi erőfeszítést igényel

Drágább, mint néhány másik fűrészbak, de megkapod, amiért fizetsz

Ajánlás:

A ToughBuilt fűrészbak könnyen ajánlható. A hordozhatóság szempontjából összecsukható és könnyen szállítható. Funkcionálisan sok súlyt képes tartani és nagyon állítható. Még olyan alkalmazásokhoz is lehetőséget nyit, amelyek egy standard fűrészbakkal kihívást jelenthetnek. Nagyon tetszik a táblatartó. Bár kissé drága a többi fűrészbakhoz képest, ebben az esetben az ár indokoltnak tűnik.

Egy támogató fűrészbak:

A ToughBuilt fűrészbak sok előnnyel rendelkezik, de igazi erőssége a stabilitása bármilyen konfigurációban.

Először is, a fűrészbak 100%-ban acélból készült. A ToughBuilt azt állítja, hogy a C700 akár 1300 font (kb. 590 kg) súlyt is képes tartani. Ezt a követelést nem teszteltük, mivel nem volt nálunk ekkora súly, hogy ráhelyezzük őket. Mindazonáltal, a TB-C700 konstrukciója egyáltalán nem tűnik gyengének vagy olcsónak.

A ToughBuilt fűrészbak nagy, kihúzható lábakkal is rendelkezik, amelyek önmagukban szinteződnek és széles alapot nyújtanak. És komolyan gondoljuk – a lábak 25 hüvelyk (kb. 63,5 cm) széles terpeszben érintkeznek a talajjal. Összehasonlítva a DeWalt fém összecsukható fűrészbakok 18 hüvelykes (kb. 45,7 cm) terpeszével. A lapos aljak miatt a C700 ideális választás kemény és puha felületekre egyaránt, mivel a lábak nem süllyednek bele a puha talajba.

Az "összes acél, műanyag nélkül" megközelítés hátránya, ha egyáltalán annak akarjuk tekinteni, a súlyhoz kapcsolódik. Darabonként 23 font (kb. 10,4 kg) súllyal a ToughBuilt fűrészbakok elég nehéznek tűnnek. 

Különböző konfigurációk:

Az egyik kedvenc jellemzőnk a ToughBuilt fűrészbakokban a sokoldalúságuk. Ez az egyénileg állítható lábakkal kezdődik. Ezek nemcsak abban segítenek, hogy saját munkamagasságot válasszunk, hanem a dombos terepen való munkavégzés is kevésbé problémás. Egyszerűen szintben tarthatjuk a felületet az egyes lábak külön-külön történő beállításával.

Van lehetőség két ToughBuilt fűrészbak összekapcsolására is, hogy egy nagyon stabil munkaasztalt hozzunk létre. A fűrészbak végén lévő támaszok kihúzhatók, hogy 2x4-es vagy 4x4-es deszkákat fogadjanak.

A deszkák illeszkedhetnek a fűrészbak felületéhez, vagy leengedhet egy másik támaszt, hogy magának egy áldozati élt biztosítson a munkához. Az egész szerkezet zárható, így a véletlen ütések nem befolyásolják az asztal stabilitását.

A ToughBuilt fűrészbak/jobbhelyi asztal tetején egy tapadós, csiszolópapír felület található. Előre fúrt lyukakkal is rendelkezik, ha szeretné rögzíteni a deszkákat hozzá.

Kedvenc jellemzőnk: Vágó konzolok:

Nagyon tetszenek a C700-on található vágó konzolok. Ezek a plusz anyagtartók az oldalhoz lapulnak, és útban nem lesznek, ha nem szükségesek. Azonban kihajtva könnyen támogathatnak és vághatnak PVC csövet, EMT-t vagy többet. Szintén hasznosnak találtuk őket az eszközök ideiglenes akasztásához.

Csomagolás és távozás:

A ToughBuilt jól tervezte meg a fűrészbak/jobbhelyi asztalt kompakt és könnyű szállításra, de vannak itt néhány apró megjegyzendő dolog. Egyet már említettünk: egy kicsit többet nyomnak, mint a standard fűrészbakok, darabonként 23 font (kb. 10,4 kg) súllyal.

A fűrészbakok szétszerelése is némi erőfeszítést igényel. A lábak összejönnek és felhajthatók a fűrészbak aljába. Végül, a tetején lévő fogantyúval a csomag elég rendezett és hordozható marad.

De van egy műveleti sorrend, amit követni kell ahhoz, hogy hatékonyan csomagolhassuk össze. Annak ellenére, hogy ez a sorrend elég világosan fel van tüntetve a fűrészbak testén, azt tapasztaltuk, hogy az első alkalommal a folyamat némi próbálkozást igényelt. Természetesen mi sem szeretjük olvasni a használati utasításokat, szóval talán rámutattunk a problémánk egy részére.

Mindenesetre, egyik sem jelent nagy hátrányt a ToughBuilt fűrészbak/jobbhelyi asztal számára, legalábbis számunkra nem. Általában felállítjuk a fűrészbakokat, és azok a nap folyamán felállítva is maradnak. Ha valaki naponta többször is felállítja és szedi szét őket, akkor ezeket érdemes lehet figyelembe venni.

Összegzés:

A ToughBuilt C700 fűrészbak egy kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és strapabíró fűrészbakot keresnek. A különböző állítható és kiegészítő funkciók, mint például a szintezhető lábak, a kihúzható oldaltámaszok, és a vágó konzolok, mind hozzájárulnak a munka hatékonyságához és kényelméhez. A magasabb ár, amit a ToughBuilt

fűrészbakért kérnek, tükrözi a termék minőségét és tartósságát, ami hosszú távon megtérülhet, különösen azok számára, akik rendszeresen használják ezeket az eszközöket nehéz körülmények között.

Szerintünk ha valaki a piacon a legjobb fűrészbakot keresi, akkor a ToughBuilt C700-at érdemes megfontolnia. A stabil szerkezet, a hordozhatóság és a megnövelt teherbírás mind olyan jellemzők, amelyek kiemelik ezt a modellt a versenytársak közül. A ToughBuilt fűrészbak/jobbhelyi asztalok a munkahelyi hatékonyság és a kényelem új szintjét nyújtják, ami megkönnyítheti a különböző projektek megvalósítását.

Vásárlás

A ToughBuilt C700 fűrészbak/jobbhelyi asztal kiváló választás lehet a szakemberek és a barkácsolók számára egyaránt. Ha Ön is érdeklődik egy megbízható, sokoldalú és strapabíró fűrészbak iránt, érdemes lehet a Szerszámdoboz Áruházban vásárolni. A Szerszámdoboz Áruház széles választékot kínál a legjobb minőségű szerszámokból és munkaeszközökből, beleértve a ToughBuilt termékeit is. Vásárlásukkal nemcsak egy kiváló minőségű terméket kapnak, hanem szakértői tanácsadást és kiváló ügyfélszolgálatot is élvezhetnek.

Fedezze fel a ToughBuilt C700 fűrészbak/jobbhelyi asztal és más minőségi szerszámok széles választékát a Szerszámdoboz.hu weboldalon, ahol megtalálhatja a tökéletes eszközt minden projektjéhez.

A kommentek nincsenek engedélyezve