Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

AL-KO termékek az áruházban

 (0)    0

  AL-KO

Itt a tavasz indul az Akció....!

Áruházunkba megérkeztek az AL-KO tavaszi akció termékei. Az idei évben is igen kedvező áron kínálunk a gyepápoláshoz gépeket mind benzin mind elektromos hajtással sőt akkumulátoros kerti gépeket kínáliunk igaz ezeket Ryobi márkában mint pl a 36V-os akkumulátoros fűnyíró RLM36X46L50HI....Az AL-KO márkában megtaláljuk a fűnyírókat, fűkaszákat, szegelynyírókat,gyepeszellőztetőket. A kínálatban ismét helyet kapta a legkedvezőbb ár-érték arányú "Classic" gépek
pédául a Classic 3.82 E elektromos fűnyíró de magtalálják az igazán magas minőségű "Highline" sorozatot is. mint pl a Highline 523 SP önjárós fűnyíró.

Az AL-Ko idén tavasszal sem feledkezett meg a kert ápoláshoz szorosan kapcsolódó vízszivattyúkról sem. Az akcióban megtaláljuk a merülőszivattyúkat pl. SUB6500 mely 12990Ft-ért az öné lehet. De természetesen a választék nem merül ki ebben az egy típusban hiszen majdnem 10 féle merülőszivattyút kínálunk akciós áron. A merülőszivattyúk mellett a a házi vízműveketis akciózzuk akár INOX kivitelben mint pl a HW3500 típus mindösszesen 39990Ft-ért.


Röviden az AL-Ko cégről (az alko.hu alapján)

Életre szóló minőség
FALUSI KOVÁCSBÓL VILÁGCÉG

Múltunk és jelenünk

Az AL-KO Kober SE-t Alois Kober alapította 1931-ben Bajorországban, a Günzburg melletti Großkötzben, egy kis lakatosüzemként. 50 telephelyével és mintegy 4200 dolgozójával a vállalat ma a világ vezető gyártói közé tartozik a járműtechnika, kerti gépek és légtechnika területén. A családi irányítású vállalatot ma már a harmadik generáció vezeti, még mindig az alapítók szellemének megfelelően – folyamatos törekvéssel a minőségre, innovatív gondolkodással, valamint a korszerű formavilág, kényelem és megbízhatóság ötvözte átgondolt célszerűséggel.

Még több öröm a kertben

Több mint 40 éve fejlesztünk és állítunk elő innovatív kerti gépeket a legkülönbözőbb igények és területek kielégítésére. Gépeink nem csak a technika és a funkció terén tükrözik sokéves hozzáértésünket, de a dizájnt illetőleg is magasra tettük a mércét. De vajon mire mennénk az innovációinkkal ügyfeleink nélkül, önök nélkül? Kerti gépeinket ugyanis csakis önök tehetik sikeressé. Éppen ezért mindent megteszünk, hogy inspiráljuk önt – hogy minden nap elégedett lehessen saját paradicsomában, és elmondhassa: „Minden tökéletes”.

Merüljön el az AL-KO világában, és ismerje meg magas minőségű termékeinket – nálunk bizonyosan meg fogja találni az igényeihez legjobban illő gépet vagy munkaeszközt. Oldalaink felfedezéséhez jó szórakozást kívánunk – és természetesen az AL-KO kerti gépek használatához is!

A kommentek nincsenek engedélyezve