Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Az AEG-ről....

 (0)    0

  AEG

BÜSZKE MÚLT .......... IZGALMAS JöVŐ

A 2009-ben újratervezett AEG elektromos kéziszerszámok erejükkel és vibrálóan feltűnő, merész narancssárga színükkel mind a cégünknek, mind a termékeinknek dinamikus megjelenést biztosítanak. Ez azonban, nem csupán az új színnek köszönhető, hiszen az új erőteljes külső mögött elkötelezett fejlesztéssel és innovációval közel több mintegy 50 új 2009-ben bevezetésre kerülő termék született, melyek többsége áprilisban és májusban kerül piacra. Ezek többek között a következő gépeket és családokat ölelik fel:

a 12 V-os kompakt termékcsalád - ezek az ergonómiailag kiváló szerszámok a 12 V-os lítium-ion akkumulátorok erejét használják,

a nehéz igénybe vételre tervezett 18 voltos gépek - melyeket napjaink profi felhasználói számára ajánlunk,

az új 2 kg-os SDS-plus kalapácsok kitünnek különösen alacsony vibrációval és kimagasló teljesítményükkel,

új tervezésű faipari gépeinket, melyekből legfontosabbak a 305 mm-es gérvágó és a 2050 wattos felsőmaró.

Természetesen az összes AEG kéziszerszámot 3 év meghosszabbított garanciával ajánljuk. Az új erőteljes márka jellemzőit tükrözik a különböző kommunikációs anyagok, többek között egy új modern termékkatalógus, különböző bolti eladásösztönző anyagok és egy komplett termékbemutató polcrendszer.

Az AEG alapítása óta vezető az új termékek fejlesztésében. Az 1898-ban bemutatott első hordozható fúrógéppel megszületett a hordozható kéziszerszám. Több mint 100 évvel később az AEG még mindig tud innovatív és erőteljes megoldásokat nyújtani a felhasználó számára.

A kommentek nincsenek engedélyezve