Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

AEG PROLITHIUM-ION BSB18 LI 402 C18V ütvefúró

 (0)    0

  AEG

18V PROLITHIUM-ION-OS Ütvefúró


AEG Powertools büszke lehet hogy bemutathatja az új
PROLITHIUM-ION-os BSB18 LI 402 C18V Ütvefúró. A
BSB18 LI 402 C egy
sokoldalú gép, kereskedők és ipari felhasználók számára. A gépet az AEG Powertools új 4 pólusú motorja erősíti, amely extrém teljesítményt biztosít a felhasználónak a 70Nm -es nyomatékával. A 4 pólusú motor 1600/p fordulatszámmal bír második fokozatban, és akár 25,600/p ütésszámmal bír kalapács üzemmódban. Ezekkel az adatokkal kiválóan fúrhatunk falazóanyagokban. A motor ultra kompakt kialakítása természetesen egy kisebb gépet eredményez
(214mm hosszúság), a Neodymium mágnesek pedig a gép tartósságát biztosítják.

A
BSB18 LI 402 C
-hoz jár egy 13mm-es teljes fém tokmány a nyomaték átvitelért. A belső teljes fém bolygókerekek és a ház felülmúlhatatlan tartósságot biztosít rendszeres használat mellett. A gép egy külön üzemmódválasztóval rendelkezik a könnyű használatért és a különböző anyagokban történő független nyomatékbeállításért. A negy teherbírású bírású beépített kapcsoló biztosítja az állandó nagy tejesítményt a legkeményebb felhasználáskor is.



A
BSB18 LI 402 C
jól kiegyensúlyozott gép. Speciális mikro-textúrával látták el kulcsfontosságú területein a felhaszáló kényelme és a magasabb ergonómia érdekében. A mikro-textúrás markolatot azért fejlesztették ki, hogy felhasználó számára hosszabban tartó kényelmet és könnyebb kezelhetőséget nyújtson, akár munkavédelmi kesztyű nélkül is. A gép beépített LED világítással rendelkezik, amelyet a markolatron lévő kapcsolóval működtethetünk, így adva a felhasználónak teljes irányíthatóságot alacsonyabb területeken végzett munka közben is.

A gép egy 4.0Ah PROLITHIUM-ION akkumlátorral lesz teljes, amely nagyobb energiát, élettartamot és teljesítményt biztosít töltésenként. Az akkumulátorok egyedi kémiája miatt a gép működtethető akár -18ºc -ban is. egy beépített keret biztonságosan tartja a cellákat védve azokat a vibrációtól és az ütődéstől. A cellák belülről párhuzamosan pontheggesztettek, így lecsökkentve a kábelek számát. Erős külső burkolat süllyesztett csatlakozókkal és gumi borítja a belső részeket az optimális sejtvédelem érdekében.Az akkumulátor elején egy kijelző mutatja a töltöttségi állapotot.


A PROLITHIUM-ION technológia az akkumulátor élettartamára összpontosít, így növelve a felhasználó produktivitását. Az akkumulátor védelme egy másik fontos célja az AEG Powertools termékfejlesztő csapatának. Minden, 4. generációs AEG Powertools PROLITHIUM-ION vezetéknélküli gépet felszereltek a forradalmi TRIPLE PROTECTION technológiával. A fő előnyei a PRO LITHIUM-ION technológiának a tripla védelemre épülnek. A tripla védelem védi az akkumulátort 3 fő tényezőtől: túlmelegedés, túlterhelés és túl-, illetve alultöltés. A hőmérséklet kijelző mutatja az akkumulátor hőmérsékletét, és precíz védelmet nyújt a túlmelegedés ellen. A túlterheltség mérő biztosítja, hogy a cellák nincsenek túlterhelve áramfelvétel alatt; Ez védi a gépet és az akkumulátort is.
Az inteligens akkumulátor elektronika véd minden egyes cellát a túl-, illetve alultöltöttségtől így növelve az akkumulátor teljesítményét, illetve élettartamát.


Az AEG
BSB18 LI 402 C
18V PROLITHIUM-ION ütvefúrót a 8, új, 4. Generációs PRO LITHIUM-ION-os géppel adták ki. A PRO LITHIUM-ION technológia garantálja a hosszú élettartamot, és nagyobb produktivitást a felhasználó számára.
Minden termékre 3 év garanciát kap az AEG POWERTOOLS -tól.


BSB18 LI 302 C

Specifikáció:

Töltés (V): 18

Akkumulátor (Ah): 4.0

Akkumulátor típus: Li-ion

Túlterhelési védelem: van

Túlmelegedési védelem: van

Töltöttség kijelző: van

Akkumulátorok száma: 2

Töltési idő: 1 óra

Max. Fordulatszám (rpm): 0-450 / 0-1600

Max. Ütésszám (bpm): 25,600

Motor:
4 Pólusú

Tokmány mérete (mm): 13mm

Tokmány típusa: Teljes fém Röhm tokmány

Nyomaték beállítások: 23

Súly (kg): 2.5

Teljes hosszúság (mm): 214


Teljesítmény:

Max. Furatátmérő fában (mm): 55

Max. Furatátmérő
fémben(mm): 13

Max. Furatátmérő
in falazóanyagokban (mm): 16

Max. rögzítőcsavar átmérő (mm): 8

A kommentek nincsenek engedélyezve