Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717
VÁLASSZON AZ ALÁBBI ALKATEGÓRIÁKBÓL

Üres

Stanley Gépek

PROFIKNAK FEJLESZTVE

A Stanley 1843-ban mint magas minőségű vasalatokat gyártó vállalat. A cég az USA-beli Stanley Black & Decker konszern része, melynek székhelye New Britain-ban van, Connecticut-ban. Ma már a Stanley kéziszerszámokat, tárolási megoldásokat, elektromos kéziszerszámokat és tartozékokat fejleszt, gyárt és forgalmaz - teljes körű szolgáltatást nyújt a profi szakemberek és az otthoni barkácsolók számára is. Célunk, hogy inspiráljuk és támogassuk a szakembereket és a barkácsolókat valami kiemelkedő és egyedi megteremtésében. A felhasználókat a munka minden szakaszában – az előkészítéstől a befejezésig – támogatjuk. Minden termék megfelel az elvárásoknak, melyek az igényes felhasználók szempontjából a tartósságot, a teljesítményt és az ergonómiát jelentik. Ezért minden egyes terméket kiterjesztett tesztelésnek és fejlesztésnek vetettünk alá. Így a Stanley Fatmax® lehető legjobb kombinációját nyújtja a funkcionalitásnak, teljesítménynek és ergonómiának, így növelve a kiváló ár-érték arányt. Minden Stanley Fatmax® elektromos szerszámgépre 3 éves garanciát biztosítunk a gyártásbeli és anyaghibákra, amennyiben készülékét a vásárlás napjától számított 4 héten belül regisztrálja a www.stanley.eu/3 honlapon. Amennyiben nem regisztrál, a törvény által előírt 12 hónapos garanciára jogosult gyártásbeli és anyaghibák esetén. Pontosabb garancia leírást a www.stanley.eu/3 honlapon talál.

Termékek 1-től 36-ig összesen:63

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction

Termékek 1-től 36-ig összesen:63

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction

Stanley Gépek. PROFIKNAK FEJLESZTVE A Stanley 1843-ban mint magas minőségű vasalatokat gyártó vállalat. A cég az USA-beli Stanley Black & Decker konszern része, melynek székhelye New Britain-ban van, Connecticut-ban. Ma már a Stanley kéziszerszámokat, tárolási megoldásokat, elektromos kéziszerszámokat és tartozékokat fejleszt, gyárt és forgalmaz - teljes körű szolgáltatást nyújt a profi szakemberek és az otthoni barkácsolók számára is. Célunk, hogy inspiráljuk és támogassuk a szakembereket és a barkácsolókat valami kiemelkedő és egyedi megteremtésében. A felhasználókat a munka minden szakaszában – az előkészítéstől a befejezésig – támogatjuk. Minden termék megfelel az elvárásoknak, melyek az igényes felhasználók szempontjából a tartósságot, a teljesítményt és az ergonómiát jelentik. Ezért minden egyes terméket kiterjesztett tesztelésnek és fejlesztésnek vetettünk alá. Így a Stanley Fatmax® lehető legjobb kombinációját nyújtja a funkcionalitásnak, teljesítménynek és ergonómiának, így növelve a kiváló ár-érték arányt. Minden Stanley Fatmax® elektromos szerszámgépre 3 éves garanciát biztosítunk a gyártásbeli és anyaghibákra, amennyiben készülékét a vásárlás napjától számított 4 héten belül regisztrálja a www.stanley.eu/3 honlapon. Amennyiben nem regisztrál, a törvény által előírt 12 hónapos garanciára jogosult gyártásbeli és anyaghibák esetén. Pontosabb garancia leírást a www.stanley.eu/3 honlapon talál.

Értékelés: 4/5 1 bejegyzés alapján
  • Legkedvezőbb ár: 11 290 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció