Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717

Üres

Stanley Lámpák

A Stanley igen nagy hangsúlyt fektet a műszerek és a szerszámtárolók mellett a kéziszerszámokra is. 1843 óta készítenek jobbnál jobb minőségű lámpákat, melyek jelentősen növelik a felhasználói élményt. Kaphatóak rengeteg méretben és fajtában: a kulcstartós LED lámpától, a tripodos elemlámpán át a szakemberek által is kedvelt fejlámpákig. Munkavégzés során a tökéletes látási viszonyok és körülmények különösen fontos szerepet játszanak, hiszen nem csupán a kifogástalan végtermék és végeredmény, de szemünk és látásunk megóvása érdekében is meghatározó körülmény. Napjainkban a különféle fényforrások a munkaterület speciális igényeinek megfelelően széles kínálatban elérhetőek, melyek közül igen széles körben elterjedt és népszerű megoldást kínálnak a Stanley fényforrások és lámpák.

9 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

9 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

Stanley Lámpák. A Stanley igen nagy hangsúlyt fektet a műszerek és a szerszámtárolók mellett a kéziszerszámokra is. 1843 óta készítenek jobbnál jobb minőségű lámpákat, melyek jelentősen növelik a felhasználói élményt. Kaphatóak rengeteg méretben és fajtában: a kulcstartós LED lámpától, a tripodos elemlámpán át a szakemberek által is kedvelt fejlámpákig. Munkavégzés során a tökéletes látási viszonyok és körülmények különösen fontos szerepet játszanak, hiszen nem csupán a kifogástalan végtermék és végeredmény, de szemünk és látásunk megóvása érdekében is meghatározó körülmény. Napjainkban a különféle fényforrások a munkaterület speciális igényeinek megfelelően széles kínálatban elérhetőek, melyek közül igen széles körben elterjedt és népszerű megoldást kínálnak a Stanley fényforrások és lámpák.

  • Legkedvezőbb ár: 1 600 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció