Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717

Üres

Stanley Dugókulcsok - Racsnik

A Stanley igen nagy hangsúlyt fektet a műszerek és a szerszámtárolók mellett a kéziszerszámokra is. Dugókulcsaik között a 6 és a 12 pontos kialakításúak szerepelnek. Mindkettőnek megvan a maga előnye, a 12 pontos a precízebb munkákhoz ajánlott, míg a 6 pontos az erősebb igénybevétel esetén javasolt. A Maxi Drive profile dugókulcsok a leghatásosabbak, és megfelelő védelmet biztosítanak a dugókulcsok és az anya részére. A dugókulcsok elérhetőek hagyományos hosszúságban, a legáltalánosabb használatra valamint hosszított kivitelben. A Stanley MicroTough szerszámok a legfinomabb működést biztosítják és könnyű hozzáférést biztosítanak a nehezen elérhető helyekhez. A nyújtott formájú fejrész 20-30%-kal kisebb, mint a hagyományos racsnis fejek, és finom fogazása révén 5 fokonként, azaz nagyon finoman állítható. Amennyiben munkája során gyakran előfordul, hogy nehezen hozzáférhető helyeken kell dolgoznia, keresse a csuklós fejű racsnis kulcsot, mely szabad mozgást vagy rögzített állást biztosít 5 pozícióban. Olajos kézzel történő munkavégzés közben, a racsnis karnak feltétlen kell, hogy gyorskioldó mechanizmusa legyen. IAz itt felsorolt szerszámok mind megtalálhatók Áruházunkban.

Termékek 1-től 36-ig összesen:53

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction

Termékek 1-től 36-ig összesen:53

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction

Stanley Dugókulcsok - Racsnik. A Stanley igen nagy hangsúlyt fektet a műszerek és a szerszámtárolók mellett a kéziszerszámokra is. Dugókulcsaik között a 6 és a 12 pontos kialakításúak szerepelnek. Mindkettőnek megvan a maga előnye, a 12 pontos a precízebb munkákhoz ajánlott, míg a 6 pontos az erősebb igénybevétel esetén javasolt. A Maxi Drive profile dugókulcsok a leghatásosabbak, és megfelelő védelmet biztosítanak a dugókulcsok és az anya részére. A dugókulcsok elérhetőek hagyományos hosszúságban, a legáltalánosabb használatra valamint hosszított kivitelben. A Stanley MicroTough szerszámok a legfinomabb működést biztosítják és könnyű hozzáférést biztosítanak a nehezen elérhető helyekhez. A nyújtott formájú fejrész 20-30%-kal kisebb, mint a hagyományos racsnis fejek, és finom fogazása révén 5 fokonként, azaz nagyon finoman állítható. Amennyiben munkája során gyakran előfordul, hogy nehezen hozzáférhető helyeken kell dolgoznia, keresse a csuklós fejű racsnis kulcsot, mely szabad mozgást vagy rögzített állást biztosít 5 pozícióban. Olajos kézzel történő munkavégzés közben, a racsnis karnak feltétlen kell, hogy gyorskioldó mechanizmusa legyen. IAz itt felsorolt szerszámok mind megtalálhatók Áruházunkban.

Értékelés: 4.5/5 3 bejegyzés alapján
  • Legkedvezőbb ár: 2 500 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció