Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717

Üres

Stanley Csavarhúzók

A Stanley igen nagy hangsúlyt fektet a műszerek és a szerszámtárolók mellett a kéziszerszámokra is. 1843 óta készítenek jobbnál jobb minőségű csavarhúzókat, melyek jelentősen növelik a felhasználói élményt. Kaphatóak rengeteg méretben és fajtában: van egyenes, Phillips, Torx és Pozidriv. A penge és a hegy erős, króm-vanádium-acél, így a tartóssága mindenképp kiemelendő. A homokszórt pengecsúcsok finom felülete pedig biztosabb fogást biztosít a csavarmenettel és a keményebb edzett penge jól csatlakozik a puhább csavarhoz. A csavarhúzót a felhasználóval a nyél köti össze, így szintén egy nagyon fontos részről van szó: a maximális hatásfok érdekében a csavarhúzó pengéjére öntött rugalmas, lekerekített végű nyél a legideálisabb, melyek tökéletes kényelmet és a legnagyobb hatásfokot (forgatónyomatékot) biztosítanak. Minden csavarhúzón jól feltüntetett annak a mérete és a fajtája, a megfelelő kiválasztásához. Áruházunkban rengeteg féle csavarhúzót talál bármelyik felhasználási területre, bármilyen csavarhoz.

Termékek 1-től 36-ig összesen:81

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  List 

Set Descending Direction

Termékek 1-től 36-ig összesen:81

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  List 

Set Descending Direction

Stanley Csavarhúzók. A Stanley igen nagy hangsúlyt fektet a műszerek és a szerszámtárolók mellett a kéziszerszámokra is. 1843 óta készítenek jobbnál jobb minőségű csavarhúzókat, melyek jelentősen növelik a felhasználói élményt. Kaphatóak rengeteg méretben és fajtában: van egyenes, Phillips, Torx és Pozidriv. A penge és a hegy erős, króm-vanádium-acél, így a tartóssága mindenképp kiemelendő. A homokszórt pengecsúcsok finom felülete pedig biztosabb fogást biztosít a csavarmenettel és a keményebb edzett penge jól csatlakozik a puhább csavarhoz. A csavarhúzót a felhasználóval a nyél köti össze, így szintén egy nagyon fontos részről van szó: a maximális hatásfok érdekében a csavarhúzó pengéjére öntött rugalmas, lekerekített végű nyél a legideálisabb, melyek tökéletes kényelmet és a legnagyobb hatásfokot (forgatónyomatékot) biztosítanak. Minden csavarhúzón jól feltüntetett annak a mérete és a fajtája, a megfelelő kiválasztásához. Áruházunkban rengeteg féle csavarhúzót talál bármelyik felhasználási területre, bármilyen csavarhoz.

  • Legkedvezőbb ár: 1 200 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció