Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

McCulloch CS 380 Benzines láncfűrész

McCulloch CS 380 Benzines láncfűrész
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
967326303
 Gyártó: McCulloch

40cm | 38cm3 | 1,4kW | 5,2kg

A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

5
5.00/5 - 1 értékelés
Leírás

McCulloch CS 380 Benzines láncfűrész

  • 38 cm3-es láncfűrész, melyben a kompakt méretet nagy teljesítményű OxyPower motorral ötvözték. Az OxyPower motorral nagyobb teljesítményt érhet el környezetbarát módon - ez a technológiával jobb üzemanyag-hatékonyságot biztosít, amely 70%-kal alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és 20%-kal kevesebb üzemanyag-fogyasztást jelent.
  • Ház körüli munkálatokhoz és más, igényesebb vágási munkákhoz egyaránt alkalmas. 
  • Szerszám nélküli láncfeszítéssel van felszerelve, így a lánc feszessége, de a cseréje is könnyedén megoldható szerszám nélkül. 
  • Gyorsan és könnyen indítható a Soft Start rendszerű motorral, üzemanyag szivattyúval, kombinált indító/szivató/leállító kapcsolóval. Az indítózsinór ellenállását 40%-kal csökkenti.
  • A kombinált kulcsot beépítettük a hátsó fogantyúba. Így vészhelyzet esetén mindig kéznél van.
  • Gyors és egyszerű láncfeszítés és lánccsere szerszám nélkül.
 
 

Munkavégzési tanácsok:
  • Vágáskor mindig használjon teljes gázadagolást!
  • Soha ne használja a motorfűrészt vállmagasság fölött, és próbálja elkerülni azt, hogy a vágószerkezet csúcsával vágjon. Soha ne használja a motorfűrészt egy kézzel!
  • Folyamatosan figyeljen a munkadarabra. Ha a vágni kívánt darabok kisméretűek és könnyűek, beragadhatnak a fűrészláncba, és a kezelő felé repülhetnek. Bár ez nem feltétlenül jelent veszélyt, mégis előfordulhat, hogy a váratlan helyzetben a kezelő elveszti uralmát a fűrész felett. A halomba rakott rönköket vagy ágakat mindig úgy fűrészelje, hogy azokat előbb szétválasztja egymástól. Egyszerre csak egy rönköt vagy fadarabot fűrészeljen. A lefűrészelt darabokat a munkaterület biztonsága érdekében távolítsa el.
  • Ha rönkhalommal kell dolgoznia, a vágni kívánt egyes rönköket vegye ki a halomból, és helyezze fűrészállványra vagy támasztékra, és egyenként darabolja őket. 
  • A lefűrészelt darabokat távolítsa el a munkaterületről. Ha a munkaterületen hagyja őket, növekszik a véletlen visszacsapódás veszélye, illetve nagyobb a veszélye annak, hogy Ön munka közben egyensúlyát veszti.
 

Karbantartási tippek:
 
 
Napi karbantartás Heti karbantartás Havi karbantartás
Tisztítsa meg a gépet kívülről. A hűtőrendszert hetente ellenőrizze. Ellenőrizze, hogy nem kopott-e el a láncfék fékszalagja. Ha a legkopottabb részen 0,6 mm-nél kevesebb maradt, cserélje ki a szalagot.
Ellenőrizze, hogy a gázadagoló részei biztonságosan működnek-e (gázadagoló-retesz és gázadagoló) Ellenőrizze az indítőgységet, a berántózsinórt és a visszahúzó rugót. Ellenőrizze a tengelykapcsolófej, -dob és -rugó kopását.
Tisztítsa meg a láncféket és ellenőrizze annak működését az utasításoknak megfelelően. Győződjön meg arról, hogy a láncfogó sértetlen. Ellenkező esetben azonnal cserélje ki azt. Ellenőrizze, hogy nem sérültek-e a rezgéscsillapító elemek. Ellenőrizze a gyújtógyertyát és a szikraközt. A helyes szikraköz 0,5 mm.
A vezetõlapot – egyenletesebb kopása érdekében – rendszeresen meg kell fordítani. Bizonyosodjon meg arról, hogy a vezetõlapon található kenési lyuk nincs eltömõdve. Tisztítsa meg a vezetõlap hornyát. Ha a vezetõlapon található lánckerékfog, azt kenõanyaggal kezelni kell. Zsírozza meg a tengelykapcsolódob csapágyát. Tisztítsa meg kívülről a porlasztót.
Ellenőrizze, hogy a vezetőlemez és a lánc elégséges olajmennyiséget kap-e Reszelje le az esetleges sorját a vezetőlemezről. Ellenőrizze az üzemanyagszűrőt. Ha szükséges, cserélje ki.
Ellenőrizze a fűrészláncot, hogy nem látható-e a szegecseken és a szemeken repedés, hogy a fűrészlánc nem mereve, vagy hogy nem tapasztalható-e abnormális kopás a szegecseken és a szemeken. Ha szükséges, cserélje ki a hibás alkatrészeket. Tisztítsa meg illetve cserélje ki a hangtompító szikrafogóhálóját. Ürítse ki az üzemanyagtartályt, és tisztítsa ki a belsejét.
Élezze ki a láncot és ellenőrizze annak feszességét és állapotát. Ellenőrizze, hogy a meghajtókerék nem túlságosan kopott-e. Ha szükséges, cserélje ki. Tisztítsa meg a porlasztótestet és a porlasztóteret. Ürítse ki a kenőolaj-tartályt, és tisztítsa ki a belsejét.
Tisztítsa meg az indítőgység levegőbeömlő nyílását. Tisztítsa meg a levegőszűrőt. Ha szükséges, cserélje ki. Ellenőrizze az összes villamos vezetéket és csatlakozást.
Ellenőrizze, hogy a csavarok és csavaranyák megfelelően meg vannak-e húzva.    
Ellenőrizze, hogy a leállító kapcsoló működik-e.    
Ellenőrizze, hogy nincs-e üzemanyagszivárgás a motortól, üzemanyagtartálytól illetve üzemanyagvezetékektől.    
Győződjön meg róla, hogy alapjáraton működő motor mellett a lánc nem mozog.    

 

A fenti leírás a gyártó honlapja alapján készült. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.

Leírás
Motor
  • Lökettérfogat 38,2 cm³ / 2,33 cu."
  • Teljesítmény 1,4 kW
  • Maximum fordulatszám 9000 ford./perc
  • Üzemanyagtartály térfogata 0,25 liter / 0,53 US pint

Vágóberendezés
  • Láncosztás 3/8"
  • Ajánlott vezetőlemez hossza 35-40 cm / 14"-16"
  • Láncsebesség maximum teljesítményen 20 m/s / 65,62 fts
  • Lánc mélységhatároló 0,05 "

Kenőanyagok
  • Olaj tartály térfogata 0,2 liter / 0,42 US pint

Zaj adatok
  • Egyenértékű vibrációs szint (ahv,eq) első/hátsó fogantyú 5,3/5 m/s²
  • Zajszint 102 dB(A)
  • Garantált zajnyomás, LWA 118 dB(A)

Külső méretek
  • Súly (vágófelszerelés nélkül) 5,2 kg / 11,46 font

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



A termékhez kapcsolódó garanciáról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
McCulloch
967326303

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu
Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

Husqvarna lánckenő olaj 5 liter

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

HQ - 5L

0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Raktáron

Husqvarna lánckenő olaj 1 liter

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

HQ - 1L

0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Raktáron

Husqvarna 2T olaj HP 1 liter (adagolós)

Raktáron- Raktáron

2T - HP - 1 L

0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Raktáron

Blog

Értékelések (1)


Oct 9, 2016
5
(5/5
Nagyon jó,megbízható,ajánlani tudom.
Megvagyok vele elégedve.
 
oldal:1

Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat