Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717

Üres

Honda Szivattyúk

Kemény, robusztus, megbízható. És még tisztít is.

Mindez a legendás Honda négyütemű motorral kezdődik, mert vegyük észre, ez a szivattyú szíve. Ezeket a motorokat már régóta elismerik az iparág vezetőjeként a megbízhatóág, csendes és üzemanyag-hatékony teljesítmény biztosításában.

Miért jók a Honda szivattyúi?


Megbízható:
A négyütemű technológia teljesen megfelel az előírt szabványoknak. Pontosan ezért a kölcsönzők és a szakemberek kedvencei közé tartoznak a Honda termékek.
Gyakorlatilag nincs állásidő és tovább bírják, mint ahogy gondolnánk.

Üzemanyag hatékony és csendes:

Az tény, hogy a négyütemű motorok kivételesen jó üzemanyag hatékonysággal üzemelnek és csendesek. Újabb két ok, amiért jó választásnak bizonyulnak a Honda termékei.

Könnyen indítható:

Honda motorok könnyen indíthatók és könnyen kezelhetőek.
Minden szivattyú és motor tökéletesen összeillik, megfelelnek a Honda által előírt minőségnek és precizitásnak.
Honda motorral szerelt szivattyúk gondoskodnak az erőről. Legyen az hordozható szivattyú, többcélú felhasználás, vagy akár búvárszivattyú, minden területre van megoldásunk.

8 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

8 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

Honda Szivattyúk. Kemény, robusztus, megbízható. És még tisztít is. Mindez a legendás Honda négyütemű motorral kezdődik, mert vegyük észre, ez a szivattyú szíve. Ezeket a motorokat már régóta elismerik az iparág vezetőjeként a megbízhatóág, csendes és üzemanyag-hatékony teljesítmény biztosításában. Miért jók a Honda szivattyúi? Megbízható:A négyütemű technológia teljesen megfelel az előírt szabványoknak. Pontosan ezért a kölcsönzők és a szakemberek kedvencei közé tartoznak a Honda termékek.Gyakorlatilag nincs állásidő és tovább bírják, mint ahogy gondolnánk. Üzemanyag hatékony és csendes: Az tény, hogy a négyütemű motorok kivételesen jó üzemanyag hatékonysággal üzemelnek és csendesek. Újabb két ok, amiért jó választásnak bizonyulnak a Honda termékei. Könnyen indítható: Honda motorok könnyen indíthatók és könnyen kezelhetőek.Minden szivattyú és motor tökéletesen összeillik, megfelelnek a Honda által előírt minőségnek és precizitásnak.Honda motorral szerelt szivattyúk gondoskodnak az erőről. Legyen az hordozható szivattyú, többcélú felhasználás, vagy akár búvárszivattyú, minden területre van megoldásunk.

  • Legkedvezőbb ár: 134 900 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció