Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717

Üres

Honda Kapálógépek

Ha könnyen és gyorsan szeretne többet kihozni a kertjéből, a Honda kapálógépek segítenek ezt megvalósítani. Tökéletes minőség elérésének érdekében nincs más dolga csak a megfelelő terméket kiválasztani. A döntéshez a terület méretét, talaj típusát és a gyomosodás mértékét kell tudnunk, a többit a Honda kapálógépe végzi el.

Minden kapálógép rendkívül hatékony és könnyen kezelhető.

Mind a mini, mind pedig a közepes méretű gépek összecsukható fogantyúval vannak szerelve a kompakt tárolás érdekében.

Kényelmesen elhelyezett kezelő szervek az egyszerű és biztonságos használatot segítik. Alacsony súlypontja, négyütemű motorja rendkívül hatékonnyá teszi.

A Honda precíz mérnökei minőségi sebességváltókat használ. Bármelyik modellt is választja, biztos lehet benne, hogy a sebességváltó tökéletesen illeszkedik, és maximális hatékonyság mellett, hosszú élettartamot biztosít.

6 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

6 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

Honda Kapálógépek. Ha könnyen és gyorsan szeretne többet kihozni a kertjéből, a Honda kapálógépek segítenek ezt megvalósítani. Tökéletes minőség elérésének érdekében nincs más dolga csak a megfelelő terméket kiválasztani. A döntéshez a terület méretét, talaj típusát és a gyomosodás mértékét kell tudnunk, a többit a Honda kapálógépe végzi el. Minden kapálógép rendkívül hatékony és könnyen kezelhető. Mind a mini, mind pedig a közepes méretű gépek összecsukható fogantyúval vannak szerelve a kompakt tárolás érdekében. Kényelmesen elhelyezett kezelő szervek az egyszerű és biztonságos használatot segítik. Alacsony súlypontja, négyütemű motorja rendkívül hatékonnyá teszi. A Honda precíz mérnökei minőségi sebességváltókat használ. Bármelyik modellt is választja, biztos lehet benne, hogy a sebességváltó tökéletesen illeszkedik, és maximális hatékonyság mellett, hosszú élettartamot biztosít.

  • Legkedvezőbb ár: 190 500 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció