Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Szűrők

Honda Fűkaszák

Többfunkciós fűkasza: A Honda legújabb termékcsaládja, az egyedülálló Click-rendszerrel ellátott Többfunkciós fűkasza család.
Nyolc féle adapter közül választhatunk, amelyek damil fej, sövényvágó, láncfűrész, szegélyvágó, lombfúvó, kapáló és egy hosszabbító adapter.
Nagyon egyszerűen és gyorsan változtatható a gép funkciója, egy mozdulattal a Click rendszer segítségével fűkaszából, láncfűrésszé alakítható. Hosszabbító adapter segítségével a magas sövények illetve a magasan lévő gallyak sem jelenthetnek problémát és mindezt létra nélkül, a földön állva elvégezheti.
UMK modellek: Az UMK modellek 25 illetve 35 cm3 négyütemű motorral vannak szerelve. Kategóriájukban az egyik legerősebb gépek közé tartoznak. A jó hatásfokú motornak köszönhetően alacsony a károsanyag kibocsátása. A fűkaszákhoz tartozékként jár egy damilszálas vágófej, vállheveder, vágókés és egy védőszemüveg. UMR 435 fűkasza: Korszerű, alacsony fogyasztással egy 35 cm3 négyütemű motorral van szerelve. A könnyebb használat és az egyensúly érdekében a fűkasza legnehezebb részét, hátizsákként a háton cipelhető. Ezzel a technológiával, sokkal biztonságosabbá válik a munka árkok és lankás területek fűnyírásakor.
Honda Fűkaszák

5 termék található.

1-5 / 5 elem mutatása
Aktív szűrők