Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717

Üres

Honda Fűkaszák

Többfunkciós fűkasza:

A Honda legújabb termékcsaládja, az egyedülálló Click-rendszerrel ellátott Többfunkciós fűkasza család.
Nyolc féle adapter közül választhatunk, amelyek damil fej, sövényvágó, láncfűrész, szegélyvágó, lombfúvó, kapáló és egy hosszabbító adapter.
Nagyon egyszerűen és gyorsan változtatható a gép funkciója, egy mozdulattal a Click rendszer segítségével fűkaszából, láncfűrésszé alakítható. Hosszabbító adapter segítségével a magas sövények illetve a magasan lévő gallyak sem jelenthetnek problémát és mindezt létra nélkül, a földön állva elvégezheti.

UMK modellek:

Az UMK modellek 25 illetve 35 cm3 négyütemű motorral vannak szerelve. Kategóriájukban az egyik legerősebb gépek közé tartoznak. A jó hatásfokú motornak köszönhetően alacsony a károsanyag kibocsátása. A fűkaszákhoz tartozékként jár egy damilszálas vágófej, vállheveder, vágókés és egy védőszemüveg.

UMR 435 fűkasza:

Korszerű, alacsony fogyasztással egy 35 cm3 négyütemű motorral van szerelve. A könnyebb használat és az egyensúly érdekében a fűkasza legnehezebb részét, hátizsákként a háton cipelhető. Ezzel a technológiával, sokkal biztonságosabbá válik a munka árkok és lankás területek fűnyírásakor.

5 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

5 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

Honda Fűkaszák. Többfunkciós fűkasza: A Honda legújabb termékcsaládja, az egyedülálló Click-rendszerrel ellátott Többfunkciós fűkasza család. Nyolc féle adapter közül választhatunk, amelyek damil fej, sövényvágó, láncfűrész, szegélyvágó, lombfúvó, kapáló és egy hosszabbító adapter.Nagyon egyszerűen és gyorsan változtatható a gép funkciója, egy mozdulattal a Click rendszer segítségével fűkaszából, láncfűrésszé alakítható. Hosszabbító adapter segítségével a magas sövények illetve a magasan lévő gallyak sem jelenthetnek problémát és mindezt létra nélkül, a földön állva elvégezheti. UMK modellek: Az UMK modellek 25 illetve 35 cm3 négyütemű motorral vannak szerelve. Kategóriájukban az egyik legerősebb gépek közé tartoznak. A jó hatásfokú motornak köszönhetően alacsony a károsanyag kibocsátása. A fűkaszákhoz tartozékként jár egy damilszálas vágófej, vállheveder, vágókés és egy védőszemüveg. UMR 435 fűkasza: Korszerű, alacsony fogyasztással egy 35 cm3 négyütemű motorral van szerelve. A könnyebb használat és az egyensúly érdekében a fűkasza legnehezebb részét, hátizsákként a háton cipelhető. Ezzel a technológiával, sokkal biztonságosabbá válik a munka árkok és lankás területek fűnyírásakor.

  • Legkedvezőbb ár: 69 990 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció