Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717

Üres

Honda Áramfejlesztők

Bárhol is legyen rá szüksége, a Honda áramfejlesztőre számíthat.

Munkára:

A Honda generátorok miért elsők a kategóriájukban? Könnyű, megbízható és strapabíró.

Az építkezéseken, az idő pénz, a munkavállalók nem tétlenkedhetnek, azért mert épp nincs áramellátás. A Honda generátorai nagyon népszerűek az építkezéseken mert a megbízhatóság és a minimális karbantartás, kevés leállással jár.

Otthon:

Amikor a fények kialszanak, az több mint kényelmetlen. Az áramkimaradás eredményezhet anyagi veszteséget abból adódóan, hogy megromlik az étel, nem tudunk dolgozni. Lakásunkban előfordulhat, hogy eltörik a vízcső és vízkár ér minket.Csendes és megbízható Honda generátorok könnyen segítenek családja biztonságban tartásában áramkimaradás esetén. Autó 12 voltos akkumulátorának a feltöltésére is alkalmazható.

Kikapcsolódás:

Lakókocsikhoz és kempingezéshez a Honda Generátorok tökéletes választásnak bizonyulnak, így egyszerre élvezheti a természet nyújtotta szabadságot, és az otthoni kényelemet.

Hordozható generátorok ideálisak a szabadban tartott programokhoz, mint például koncertekhez, versenyekhez és partikhoz.

19 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

19 termék

Grid  List 

Set Descending Direction

Honda Áramfejlesztők. Bárhol is legyen rá szüksége, a Honda áramfejlesztőre számíthat. Munkára: A Honda generátorok miért elsők a kategóriájukban? Könnyű, megbízható és strapabíró. Az építkezéseken, az idő pénz, a munkavállalók nem tétlenkedhetnek, azért mert épp nincs áramellátás. A Honda generátorai nagyon népszerűek az építkezéseken mert a megbízhatóság és a minimális karbantartás, kevés leállással jár. Otthon: Amikor a fények kialszanak, az több mint kényelmetlen. Az áramkimaradás eredményezhet anyagi veszteséget abból adódóan, hogy megromlik az étel, nem tudunk dolgozni. Lakásunkban előfordulhat, hogy eltörik a vízcső és vízkár ér minket.Csendes és megbízható Honda generátorok könnyen segítenek családja biztonságban tartásában áramkimaradás esetén. Autó 12 voltos akkumulátorának a feltöltésére is alkalmazható. Kikapcsolódás: Lakókocsikhoz és kempingezéshez a Honda Generátorok tökéletes választásnak bizonyulnak, így egyszerre élvezheti a természet nyújtotta szabadságot, és az otthoni kényelemet. Hordozható generátorok ideálisak a szabadban tartott programokhoz, mint például koncertekhez, versenyekhez és partikhoz.

  • Legkedvezőbb ár: 182 563 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció