Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

GARDENA Tiszta / piszkos vízszivattyú 15000

GARDENA Tiszta / piszkos vízszivattyú 15000
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
9048-20
 Gyártó: Gardena

550 W l 0,75 bar

61 890 Ft
Az árak érvényesek a készlet erejéig, illetve a webshopban leadott rendelésekre.
Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Db
Készlet információ
Rendelésre- Rendelésre*
Részletek*

Készlet infó SMS-ben

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
A min. ajánlat kérési összérték 100 000Ft

Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Mindkét világ legjobbja - a tiszta és a piszkos víz hatékony szivattyúzása egy eszközben

Alagsori házban él, van kertje tóval vagy úszómedencéjével, vagy elárasztott építési gödörrel kell megküzdenie? Nem tudja eldönteni, hogy egy tiszta víz vagy egy merülő piszkos vízszivattyú lenne a legjobb választás az Ön számára? Akkor miért ne fedezné fel egyszerűen mindkét világ legjavát? Érezze a GARDENA szivattyúinak erejét a GARDENA 15000 tiszta / piszkos vízszivattyújával. A modern és kiváló minőségű kerti kiegészítők vezető márkája Európa-szerte bemutatja az innovatív 2in1 szivattyút, amely egyesíti a tiszta és a piszkos vízpumpa variációinak funkcióit. Ez nemcsak a tiszta víz lapos leszívásának lehetőségét kínálja, hanem a piszkos víz kiszivattyúzását is. Rendkívül egyszerű váltani a tiszta víz és a piszkos víz üzemmód között, ami azt jelenti, hogy nem zavaros a keze, vagy véletlenül nem fröccsen a ruhája. A szivattyú 550 W-os motorja 15 000 liter víz / óra hatékony szivattyúzási kapacitást kínál. 0,75 bar nyomással és 7,5 m maximális szállítási magassággal a 2in1 szivattyú különösen hatékony. Ez a nagy teljesítményű és alacsony energiafogyasztású merülő szivattyú ezért ideális otthoni és kertbeli és környéki alkalmazásokhoz. Például, ha a mosókonyha viszonylag tiszta vízzel telik meg egy csőszakadás vagy áradás után, akkor a tiszta víz mód használható. A lapos szívórendszer mindössze 1 mm vízmélységig működik. Az üzemmód átkapcsolásával a hibrid szivattyú pillanatok alatt merülő piszkos vízszivattyúvá válik, és számos hasznos funkciót és előnyt kínál. Akár vízzel teli építési gödör lecsapolására, akár a piszkos kerti tó kiszivattyúzására - 35 mm-es szennyeződésig, ennek az innovatív búvárszivattyúnak a piszkosvíz üzemmódja megmutatja, mire képes.A kiváló minőségű, rozsdamentes acél elemekkel ellátott anyagoknak, a tartós kerámia tengelyrendszernek, kiváló hármas tömítésnek köszönhetően ez tartós és megbízható eszköz. A 2in1 szivattyú praktikus működtetése a hordozófogantyún még felhasználóbarátabbá teszi. A GARDENA 15000 tiszta / piszkos vízszivattyúja könnyen kezelhető, valamint a tömlőcsatlakozások szempontjából rendkívül sokoldalú. Ez lehetővé teszi a 25 mm (1 "), 32 mm (1 ¼") és 38 mm (1 ½ ") átmérőjű tömlők gyors és egyszerű csatlakoztatását. További lehetőségek állnak rendelkezésre egy G1 vagy G1 ½" menettel összekötve . A tömlők egyetlen kattintással egyszerűen csatlakoztathatók a GARDENA okos csatlakozási mechanizmusának köszönhetően. Ez ideális minden otthoni és kerttulajdonos számára, aki nagy értéket képvisel a maximális rugalmasságért, vagy még nem biztos abban, hogy tiszta vízhez szivattyút keres, vagy piszkos víz. Ez a stílusos hibrid szivattyú egyszerűen leveszi erről a döntésről a kezét, és mindkét funkció előnyeit kínálja Önnek. Bízhat benne, hogy a GARDENA több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az öntözés, a vízelvezetés és a háztartási szivattyúk terén. A GARDENA 5 évig kínál garancia minden szivattyúhoz, csak regisztráljon online és érezze meg a GARDENA szivattyúk erejét!

Jellemzők 

  • Innovatív 2 az 1-ben merülő szivattyú a nagy teljesítmény érdekében - Ez az új típusú merülő szivattyú a tiszta és a piszkos víz szivattyúit is egyetlen eszközben ötvözi, így rugalmasan használható számos helyzetben. Feltűnően egyszerű váltani mindkét mód között.

  • Különösen hatékony az innovatív 2in1 technológiának és az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően - A modern, 15000 liter / óra szivattyúteljesítményű 550 W-os motornak köszönhetően a 15 000 literes szivattyúteljesítményű, rendkívül tiszta és piszkos vízszivattyú különösen nagy teljesítményű és hatékony.

  • Erőteljes és sokoldalú - A szivattyú maximális szállítási mélysége 7,5 m 0,75 bar nyomáson, nagy teljesítményű és alkalmas különféle alkalmazásokhoz, például elárasztott pincékhez, építési gödrökhöz vagy iszapos tavakhoz.

  • Első osztályú gyártás, különösen megbízható és könnyen kezelhető - Intelligens kialakítás, kiváló minőségű gyártás rozsdamentes acélból és kerámiából készült elemekkel. Az egyszerű kezelhetőség a hordozható fogantyú segítségével, valamint a további funkciók megkönnyítik a szivattyú használatát, miközben a kezek, ruhák és cipők tiszták és szárazak.

  • Egyszerű GARDENA tömlőcsatlakozó rendszer - A 15000-es merülő, tiszta / piszkos vízszivattyú lehetővé teszi a 25 mm (1 "), 32 mm (1 ¼") vagy 38 mm (1 ½ ") átmérőjű tömlők adaptív csatlakoztatását és egy G1" vagy G1 ½ átmérőjű csatlakozást. " cérna.

  • Első osztályú kivitel, minőségi anyagokból készült - Rozsdamentes acél borítás és kerámia bevonatú tengely háromszoros tömítéssel és olajkamrával biztosítja a maximális robusztust és a szivattyú hosszú élettartamát.

Leírás

Teljesítmény - 550 W

Max. Szállítási kapacitás - 15000 l / h

Max. Nyomás - 0,75 bar

Max merülési mélység - 7 m

Max. Szállítófej - 7,5 m

A folyadék maximális hőmérséklete - 35 ° C

Kábelhossz - 10 m

H07 RNF - típusú tápkábel

Elektromos védelmi osztály - IP X8

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



A termékhez kapcsolódó garanciáról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Gardena
9048-20

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu
4 hasonló termék a kategóriában

Pedrollo UPm2/5-GE Elektromos Merülőszivattyú úszókapcsolóval

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

1100W – 4800l/ó – 79m

Ár 234 163 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

AL-KO TBP 6000/7 Mélykút szivattyú

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

1000W – 6000l/ó – 55m

Ár 89 899 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

GARDENA Merülő-nyomószivattyú 4700/2

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

550 W l 2.3 bar 

Ár 46 190 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

GARDENA Hordóürítő szivattyú 4000/1

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

400 W l 1.3 bar

Ár 34 190 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat