Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

GARDENA 3000/4 Házi vízmű

GARDENA 3000/4 Házi vízmű
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
9020-29
 Gyártó: Gardena

600 W l 3.5 bar 

69 491 Ft
Az árak érvényesek a készlet erejéig, illetve a webshopban leadott rendelésekre.
Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Db
Készlet információ
Rendelésre- Rendelésre*
Részletek*

Készlet infó SMS-ben

Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

A ház és kert egyszerű vízellátása

A GARDENA Házi vízmű 3000/4 a megoldás a háztartás és a kert automatikus vízellátására. Telepítése egyszerű és gyors; ez az álló szivattyú esővízgyűjtő hordóból, kutakból vagy tárolókból juttatja ki a vizet oda, ahol arra szükség van. Vizet takaríthatsz meg, csökkentheted a vízszámlád és még környezetbarátabb módon élhetsz, ha ez a szivattyú viszi el a vizet a kerti csaphoz, a mosógéphez vagy a WC öblítéséhez.

A GARDENA Házi vízmű 3000/4 tervezésekor az egyszerű telepítés, a kompakt méret és a fenntarthatóság voltak a legfőbb szempontok. A nagy, 19 literes tartály minőségi EPDM membránból készült; ettől lesz tartós, hosszú élettartamú és ez biztosít alacsony szivattyúzási fázisokat. Az elektromos szivattyú hatékonyan és megbízhatóan működik, mivel egy beépített automata hőkapcsoló gondoskodik a túlmelegedett motor leállításáról. A GARDENA Házi vízmű 3000/4 extra töltőnyílása gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A beépített nyomásmérővel mindig szemmel tarthatod a szivattyú teljesítményét, és van hagyományos ki- és bekapcsoló gombja is. Az első fagyok beköszönte előtt egyszerűen ürítsd le a szivattyút a leeresztő csavar segítségével. Az erős 600 W-os motornak nem gond akár 7 méter mélységből kitermelni a vizet.

Sós vizet, agresszív és könnyen éghető anyagokat vagy élelmiszereket ne szivattyúzz a termékkel!

Hosszú élettartamra és kis karbantartási igényűre tervezve, minőségi anyagok felhasználásával. A GARDENA megbízható piacvezető 40 évnyi tapasztalattal a szivattyútervezés és -gyártás területén. A GARDENA Házi vízmű 3000/4 ideális választás, ha hatékonyan szeretnéd a vizet elosztani és felhasználni háztartási és kültéri célokra.

Jellemzők 

Fenntartható és környezetbarát - Használd hatékonyabban a vizet a GARDENA Házi vízmű segítségével a különféle ház körüli feladatokhoz: a kert öntözéséhez, a mosógéphez vagy a WC öblítéséhez.

Egyszerű használat - Tartósra tervezve, minőségi anyagokból készítve, réz belsőmenetes csatlakozócsonkkal és jó minőségű EPDM membránnal.

Hatékony működés - GARDENA hővédőkapcsolóval felszerelve védi a motort a túlmelegedéstől. A nagy, 19 literes tartály gondoskodik az alacsony szivattyúfázisokról.

Rézmenetek - A tartós rézbetétek tökéletesek a fix felszereléshez. A két G1 dupla csatlakozóelemet tartalmazza a csomag, és lehetővé teszik a GARDENA tartozékok, például a tömlők vagy szűrők egyszerű csatlakoztatását.

Kompakt és helytakarékos - Az áramvonalas kivitel még a legkisebb otthonokban is simán elfér.

Kényelmes feltöltés és leürítés - Fröcskölésmentesen és egyszerűen, tölcsér nélkül feltölthető az extra töltőnyílásnak köszönhetően. A leeresztő csavarral a maradék víz is leüríthető, ami megvédi a szivattyút az esetleges fagy okozta károktól.

Leírás

Teljesítmény - 600 W

Max. szállított vízmennyiség - 3000 l/h

Max nyomás -3.5 bar

Max. szállítási magasság head - 35 m

Folyadék max. hőmérséklete - 35 °C

Kábel hossza - 1.5 m

Tápkábel típusa - H07 RNF

Elektromos védelmi osztály - IP X4

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



A termékhez kapcsolódó garanciáról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Gardena
9020-29

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu
4 hasonló termék a kategóriában

Metabo HWW I 3500/25 INOX Házivízellátó szűrővel

Raktáron- Raktáron

1100 W, 4,5 bar, 3500 l /h

Ár 90 990 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Raktáron

Einhell GE-AW 1144 SMART Automata házi vízmű 1100W

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

1100 W

Ár 179 989 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

AL-KO HW 5000 FMS Premium Házi Vízmű

Raktáron- Raktáron

1300W / max. 4500l / h / 50m

Ár 139 899 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Utolsó darabok raktáron

Karcher BP 7 Home & Garden eco!ogic Házi vízmű

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

1200W - 8m - 6000l/ó

Ár 130 613 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat