Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

GARDENA Comfort kerti szivattyú 5000/5

GARDENA Comfort kerti szivattyú 5000/5
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
1734-20
 Gyártó: Gardena

1300 W l 5 bar

112 690 Ft
Az árak érvényesek a készlet erejéig, illetve a webshopban leadott rendelésekre.
Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Db
Készlet információ
Rendelésre- Rendelésre*
Részletek*

Készlet infó SMS-ben

Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

GARDENA Comfort kerti szivattyú 5000/5

Kiváló biztonsági jellemzők a problémamentes működéshez - A kerti és ház körüli használatra szolgáló, halk működésű GARDENA 5000/5 kerti szivattyú kiváló biztonsági jellemzőkkel rendelkezik. Szívó- és nyomóerejének köszönhetően ideális öntözéshez, nyomásnöveléshez, vezetékes és esővíz, valamint klórtartalmú uszodavíz át- és kiszivattyúzásához. Az innovatív safe-pump funkció nagyfokú biztonságot és hosszú élettartamot biztosít. A hibamentes működést, csakúgy mint a szivattyúzás közben felmerülő problémákat élénk színű LED jelzi. A szivattyút szükség esetén a sérülés megelőzése érdekében leállítja az automatikus biztonsági kikapcsoló funkció. Így garantált a készülék és a felhasználó lehető legmagasabb fokú védelme. Emellett beépített előszűrő biztosítja a szivattyú problémamentes üzemelését. A két kimenetnek - az egyik dönthető - köszönhetően két öntözőtartozék is használható egyszerre. A szivattyú egyszerűen és könnyen használható. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú első beindítása előtti feltöltését. Ergonomikus markolatának köszönhetően a készülék könnyen szállítható. A gumitalpak stabilitást, valamint zaj- és rezgéscsillapított működést biztosítanak. Fagyveszély esetén a szivattyú a külön vízleeresztő csavarral könnyen vízteleníthető. A hosszú élettartam érdekében a GARDENA kizárólag kiváló minőségű anyagokkal dolgozik. A kerámiatömítés, valamint a motor és a hajtómű közötti kettős tömítőrendszer biztonságos működést biztosít, és védi a szivattyút a sérüléstől. A motort hővédő kapcsoló védi a túlterheléstől. Fontos: a GARDENA szivattyúk nem alkalmasak sós víz, agresszív és gyúlékony anyagok, valamint élelmiszerek szállítására.

Jellemzők

  • Problémamentes működés - A beépített előszűrő védi a szivattyút a szennyeződések ellen, gondoskodva így a problémamentes szivattyúüzemelésről.

  • Rugalmas alkalmazásra - A két kimenetnek - az egyik dönthető - köszönhetően két öntözőtartozék is használható egyszerre.

  • Halk szivattyúműködés - A gumitalpak stabilitást, valamint halk és rezgésmentes működést biztosítanak a szivattyúnak.

  • Felhasználóbarát - A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését üzembe helyezés előtt - nincs szükség tölcsérre. Ergonomikus markolatának köszönhetően a szivattyú könnyen szállítható.

  • Nagy biztonság a hosszú élettartamért - A "safe-pump" funkció optimális biztonságot kínál a szivattyú használata közben. A szívó- és nyomóoldali problémákról jól látható LED tájékoztat. Az automatikus biztonsági kikapcsoló funkció szükség esetén a sérülés megelőzése érdekében leállítja a szivattyút. Ezzel védi a berendezést pl. a véletlen szárazüzem okozta károsodástól.

Leírás

Teljesítmény - 1300 W

Max. szállított vízmennyiség - 5000 l/h

Max nyomás -5 bar

Max. önfelszívás - 8 m

Max. szállítási magasság head - 50 m

Súly - 13 kg

Kábel hossza  - 1.5 m

Tápkábel típusa - H07 RNF

Elektromos védelmi osztály - IP X4

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



A termékhez kapcsolódó garanciáról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Gardena
1734-20

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu
4 hasonló termék a kategóriában

GARDENA Comfort kerti szivattyú 4000/5

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

1100 W l 4.5 bar

Ár 94 790 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

Metabo P 4000 G Kerti vízszivattyú

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

1100W 4m3/óra

Ár 51 110 Ft
0 1 2 3 4 (5)
Bővebben
Rendelésre*

AL-KO GP 600 ECO KERTI SZIVATTYÚ

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

580W | 8m | 3100 l/h

Ár 27 901 Ft
0 1 2 3 4 (1)
Bővebben
Rendelésre*

GARDENA Classic kerti szivattyú készlet 3000/4

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

600 W l 3.6 bar

Ár 69 990 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat