Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Einhell GC-DP 1340 G szennyvízszivattyú 1300W

Einhell GC-DP 1340 G szennyvízszivattyú 1300W
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
4170742
 Gyártó: Einhell
1300W | 23000 liter/óra
99 990 Ft
Az árak érvényesek a készlet erejéig, illetve a webshopban leadott rendelésekre.
Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Db
Készlet információ
Rendelésre- Rendelésre*
Részletek*

Készlet infó SMS-ben

Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Einhell GC-DP 1340 G szennyvízszivattyú 1300W

  • Az úszókapcsoló magasságának zökkenésmentes beállítása lehetővé teszi a folyamatos működés és az eredetileg beállított bekapcsolási és kikapcsolási szint közötti választást
  • A kiváló minőségű tömítőgyűrű tömítés csökkenti a súrlódást és a kopást, így biztosítva a hosszú távú használatot.
  • Praktikus fogantyúva
  • Rendkívül robusztus és stabil

Az Einhellről....

A Landau an der Isar-i székhelyű Einhell Germany AG a világ egyik vezető vállalata, amely otthoni és kerti használatra, valamint hobbi alkalmazásokra fejleszt és kínál megoldásokat. Legyen szó barkácsoló kedvű magánszemélyekről, vagy profi felhasználókról, nálunk mindenki megtalálja a legmegfelelőbb megoldást! Több mint 50 év tapasztalatát felhasználva, az Einhell mára több mint 40 országban megbízható partnerévé vált azoknak, akiknek minőségi elektromos kézi szerszámokra, nagy gépekre és szerszámokra, valamint kerti és víztechnológiai eszközökre, szerszámokra van szüksége. Az Einhellnek világszerte mintegy 1600 alkalmazottja van. A vállalatcsoport árbevétele kb. 552 millió euró.

Ahogyan arra a jelmondata - „Einhell WELL DONE” - is utal, az Einhell Germany AG az idők során folyamatosan élen járt az innovatív termékek fejlesztésében és a technológiai újításokban, amelyek kiváló ár-érték arányt szavatoltak.

A „kiváló minőséget a legjobb áron” márka felépítésén és megerősítésén túlmenően a vállalat a fenntartható, nemzetközi piacokon való terjeszkedésre fókuszál.

Az Einhell jelenleg kb. 3500 terméket forgalmaz, beleértve a gépjármű tartozékokat, szerszámgépeket, valamint azokat az eszközöket és szerszámokat, amelyekkel egyszerűbb a kerti és a ház körüli munkavégzés, valamint a barkácsolás. Minden 1964-ben kezdődött, amikor a vállalat szerződéses partnerként transzformátorokat, kapcsoló berendezéseket és a váltóáramú irányváltó kapcsoló innovatív megoldását használva, ipari csatlakozó-elosztókat kezdett gyártani.

A vállalat jövedelmezősége attól függ, hogy tud-e innovatív termékeket fejleszteni. Az Einhell fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy olyan új termékeket fejlesszen, amelyek a piacon lévő, hasonló funkciójú termékektől jól megkülönböztethetőek.

Az Einhell néhány termékét házon belül, saját gyáraiban készíti, míg a többit rátermett, hozzáértő külföldi beszállítók gyártják. Az Einhell nem lokálisan, hanem globálisan figyeli a piacokat. Fő célunkat, vagyis, hogy ügyfeleink kiváló ár-érték arányú, nagy teljesítményű és kiváló minőségű termékekhez jussanak, csak akkor érhetjük el, ha az egész világon jelen vagyunk. Beszerzési stratégiánk ezért az egész világpiacot lefedi. 

Kimagasló színvonalú saját termékfejlesztő részlegünk szorosan együttműködik külső partnereinkkel, biztosítva ezzel, hogy az Einhell termékek megfelelnek minden szigorú minőségbiztosítási előírásnak.

Leírás

Feszültség: 230 V

Teljesítmény: 1300 W

Max. szállított vízmennyiség: 23000 liter/óra

Nyomócsonk átmérő: 59.6 mm

Max. szemcseméret: 40 mm

Tömeg: 22 kg

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



A termékhez kapcsolódó garanciáról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Einhell
4170742

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu
4 hasonló termék a kategóriában

Einhell GE-SP 18 LL LI - SOLO Akkus búvárszivattyú tiszta vízhez alapgép

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

18V | 4500 L/h | akku és töltő nélkül

Ár 34 990 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*
Ár 51 990 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

GARDENA Merülő nyomószivattyú 5900/4 inox

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

900 W l 3.5 bar

Ár 102 490 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

Pedrollo RXm1 Elektromos szivattyú tiszta vízhez

Rendelésre- Készlet infó a termékoldalon

250W – 9600l/ó – 6,5m

Ár 92 824 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat