Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Bosch GKT 55 GCE Professional Merülőfűrész

Bosch GKT 55 GCE Professional Merülőfűrész
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
0601675002
Bosch

1400 W, 165 mm, 6250 ford. /perc

A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Bosch GKT 55 GCE Porfessional Merülőfűrész

Precizitás és erő a tiszta vágásért
 • Tiszta és precíz vágások a kiváló minőségű gépalkatrészeknek, a precíziós fűrészlapnak és a megfelelő vezetősínrendszernek köszönhetően
 • A rendkívül hatékony porelszívás és a kevesebb zajt keltő fűrészlap révén kényelmesebb a munkavégzés – különösen beltérben
 • Állítható fordulatszám, 1400 wattos motor és konstans elektronika különféle anyagok (fa, táblás anyagok, alumínium, akrilüveg stb.) vágásához
 • A precíz eredmény eléréséhez a vágás szöge és mélysége pontosan beállítható

Leszállított tartozékok:
 • 1 x Top Precision Best for Wood körfűrészlap
 • 1/1 L-BOXX betét, készülék
 • L-Boxx 374
 • Vezetősín FSN 1600
 

Tanácsok

 • Ügyeljen a helyes hálózati feszültségre! Az áramforrás feszültségének meg kell egyeznie a fűrész típustábláján található adatokkal. A 230 V-os berendezéseket 220 V hálózati feszültségről is szabad üzemeltetni.

Be- és kikapcsolás

A fűrész üzembe helyezéséhez nyomja meg először a bekapcsolás reteszelést, majd ezután nyomja be és tartsa benyomva az be-/kikapcsolót.

A bekapcsolás reteszelés működtetésekor egyidejűleg a süllyesztő berendezés reteszelése is feloldásra kerül, és a fűrészt le lehet nyomni. Így a fűrészlap bemerül a munkadarabba. A kiemelés során a fűrész ismét visszarugózik a kiindulási helyzet vissza és a süllyesztő berendezés ismét reteszelésre kerül. A kikapcsoláshoz engedje el az be-/kikapcsolót.

Megjegyzés: Az be-/kikapcsolót biztonsági meggondolásokból nem lehet tartós üzemhez bekapcsolt állapotban reteszelni, hanem az üzemeltetés közben végig benyomva kell tartani.

Az energia megtakarítására a gépet csak akkor kapcsolja be, ha használja.

Indítási áram korlátozás

Az elektronikus felfutási árambehatárolás a fűrész bekapcsolási teljesítményét korlátozza és így lehetővé teszi annak egy 16 Amperes biztosítékról való üzemeltetését.

 

A fenti leírást a gyártó honlapja alapján (bosch-professional.com/hu/hu/) a szerszamdoboz.hu készítette. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.

Leírás
Vágásmélység 
Névleges felvett teljesítmény 1.400 W
Üresjárati fordulatszám 3.600 – 6.250 ford./perc
Súly 4,7 kg
Fűrészlap furat-Ø 20,0 mm-ben
Fűrészlap-Ø 165 mm-ben
Hosszúság 310 mm-ben
Magasság 240 mm-ben
Vágási mélység (90°) 57 mm-ben
Vágási mélység (45°) 42 mm-ben
Funkciók
 • Tengelyrögzítés
 • Elektronika
 • Konstans elektronika
 • Porelszívás
 • Túlterhelés elleni védelem
 • Lassú felfutás
 • vezetősínhez használható
Zaj-/rezgésinformáció

Az értékek az EN 60745 szabványnak megfelelően mérve 
Eredő rezgésértékek (három irány vektorösszege)

Fa fűrészelése 
Rezgéskibocsátási érték ah 2.5 m/s²
Bizonytalanság K 1.5 m/s²

Az elektromos kéziszerszámok A-besorolású zajszintje tipikusnak tekinthető: hangnyomásszint 92 dB(A); hangteljesítményszint 103 dB(A). bizonytalanság K= 3 dB.

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.BOSCH kék: szerszámgépekre 1+2 év garanciát vállal a gyártó. A +2 év abban az esetben érvényes ha a gépeket regisztrálják a gyártó honlapján. A regisztrációs linket ide kattintva találja: Bosch garancia

BOSCH zöld: szerszámgépekre 2 év garanciát vállal a gyártó magánszemélyeknek. Egyéb esetekben 1 év a garancia. KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA ÁT az itt található leírást!Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Bosch
0601675002

Megadott referenciák

4 hasonló termék a kategóriában

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat