Üdvözöljük webáruházunkban!


Telefonos Ügyfélszolgálat Hétfő-Péntek: 09:00-15:30
Székesfehérvár, Mártírok útja 9
Üzlet nyitvatartás: H-P:08:00-17:00 | Szombat: 08:00-12:00

06 (20) 3993-717

Üres

AEG gyártói Akció

Az AEG a többi általunk forgalmazott márkához hasonlóan egyedi akcióval van jelen a piacon, Az akcióban megtalálja az AEG akkumulátoros és hálózati gépeit egyaránt. Az AEG akkumulátoros gépek 12V-os illtev 18V-os kivitelben készülnek. Megtalálhatóak az AEG akkumulátoros akciójában az akkus fúró-csavarbehajtók, sarokcsiszolók, ütvecsavarbehajtók, fúrókalapácsok. Természetesen az AEG a hálózati gépeket sem hagyja ki akcióiból. Megtalálhatóak a sarokcsiszolók, ütvefúrók, faipari gépek, fémipari gépek, fúró-vésőkalapácsok stb. Az AEG német márkaként igen jelentős hangsúlyt fektet a minőségre így ha Ön egy AEG szerszámgépet vásásról a minőségben nem fog csalódni. A Szerszámdoboz Áruházunk kiemelt forgalmazója az AEG szerszámgépeknek. Magas raktár készlettel, egyedi árakkal, online rendelési lehetőséggel, vagy akár személyes átvétellel és hozzáértő csapattal próbáljuk az Ön igényeit kielégíteni. Szerszamdoboz.hu Minden ami AEG!

Termékek 1-től 36-ig összesen:50

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction

Termékek 1-től 36-ig összesen:50

Oldal:
  1. 1
  2. 2

Grid  List 

Set Descending Direction

AEG gyártói Akció. Az AEG a többi általunk forgalmazott márkához hasonlóan egyedi akcióval van jelen a piacon, Az akcióban megtalálja az AEG akkumulátoros és hálózati gépeit egyaránt. Az AEG akkumulátoros gépek 12V-os illtev 18V-os kivitelben készülnek. Megtalálhatóak az AEG akkumulátoros akciójában az akkus fúró-csavarbehajtók, sarokcsiszolók, ütvecsavarbehajtók, fúrókalapácsok. Természetesen az AEG a hálózati gépeket sem hagyja ki akcióiból. Megtalálhatóak a sarokcsiszolók, ütvefúrók, faipari gépek, fémipari gépek, fúró-vésőkalapácsok stb. Az AEG német márkaként igen jelentős hangsúlyt fektet a minőségre így ha Ön egy AEG szerszámgépet vásásról a minőségben nem fog csalódni. A Szerszámdoboz Áruházunk kiemelt forgalmazója az AEG szerszámgépeknek. Magas raktár készlettel, egyedi árakkal, online rendelési lehetőséggel, vagy akár személyes átvétellel és hozzáértő csapattal próbáljuk az Ön igényeit kielégíteni. Szerszamdoboz.hu Minden ami AEG!

Értékelés: 4.8/5 47 bejegyzés alapján
  • Legkedvezőbb ár: 6 747 FtHUF
Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció Szerszámdoboz Milwaukee, AEG, Metabo, Leica, AL-KO, Ryobi, Nilfisk-ALTO Akció