Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

MILWAUKEE HOLE DOZER™ LYUKFŰRÉSZ KARBID FOGAKKAL 102MM

MILWAUKEE HOLE DOZER™ LYUKFŰRÉSZ KARBID FOGAKKAL 102MM
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
49560742
 Gyártó: Milwaukee
102mm | 41mm vágási mélység
A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

MILWAUKEE HOLE DOZER™ LYUKFŰRÉSZ KARBID FOGAKKAL 102MM

  • Akár 10x nagyobb élettartamú, magas hő- és kopásállóság jellemzi a Bi-Metal lyukfűrészekhez képest
  • 4 Tpi agresszív foggeometria nagyobb fogakkal a jobb anyag eltávolítás érdekében
  • Döntött fogkialakítás a kisebb súrlódásért
  • A PLUG JACK™ rés geometriája mély hozzáférést biztosít a vastag furatmagok eltávolításához és széles rés a vékony anyagok számára
  • Alkalmazási területek: vízvezetékszerelés (kerámia burkolólapok, PVC, öntöttvas), fémmegmunkálás (rozsdamentes acél, nemesacélok, alumínium) és kompozitok (műanyagok, szendvics anyagok, melegburkolatok, padlóburkolatok, üvegszálas anyagok, műanyag bevonatú fa táblák, szeges fa)

A Milwaukee-ról

A minőség a legelső prioritásunk. Kezdve a professzionális szerszámhasználók igényeinek megértésével, a minőség a kimagasló termékek, összetevők és folyamatok tervezésén keresztül formálódik, és kiegészül a magas minőségű anyagok és felszerelések használatával. A folyamat a professzionális felhasználók által elvárt és megkövetelt heavy-duty termékek szállításával fejeződik be. A minőség építette fel a Milwaukee hírnevét 1924 óta, és növekedése mögött továbbra is ez marad a legfontosabb hajtóerő.
Köszönhetően a vevőközpontú kutatásnak, a CAD-ra alapozott tervezésnek, a megnövelt élettartam és a megbízhatóság tesztelésnek, a gyors prototípus-fejlesztésnek és a piacra dobás előtti helyszíni kipróbálásoknak, a Milwaukee minden területen a fejlett, minőségi termékek szállítójának hírnevével dicsekedhet.
A Milwaukee küldetése, hogy profi felhasználók számára kizárólag kiváló minőségű nagy teljesítményű termékeket biztosítson, ezen felül a Milwaukee a Stiletto Tool Company megvásárlásával 2007-ben megkezdte terjeszkedését a kéziszerszámok piacán is, ez a világ egyik vezető titán kalapácsok és egyéb kéziszerszámok gyártója.
Leírás

Ø (inch)4

Ø (mm) 102

Csomagok száma 1

Max. vágási mélység (mm) 41

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



Milwaukee szerszámgépekre 1+2 év garanciát vállal a gyártó. A +2 év abban az esetben érvényes ha a gépeket regisztrálják a gyártó honlapján. A regisztrációs linket ide kattintva találja Milwaukee termékregisztráció

A regisztrációra a vásárlástól számított 30 napig van lehetőség!



Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Milwaukee
49560742

Megadott referenciák

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat