Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Metabo UHE 2450 Multi Elektronikus multikalapács készlet

Metabo UHE 2450 Multi Elektronikus multikalapács készlet
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
600696510
 Gyártó: Metabo

2,4 J

A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
A min. ajánlat kérési összérték 100 000Ft

Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Metabo UHE 2450 Multi Elektronikus multikalapács

  • Metabo S-automatic biztonsági kuplung: a hajtómű mechanikus szétkapcsolása a fúró blokkolása esetén
  • Metabo Quick cserélhető tokmány (gyorstokmány fém fúrószárakhoz, SDS+ tokmány beton fúrószárakhoz)
  • Vario (V)-elektronika az anyaghoz illő fordulatszámmal való munkavégzéshez
  • Fordulatszám állitó kerék
  • Jobbra- balra irányváltás
  • 30 pozícióban állítható véső
  • Nagyteljesítményű hajtó és ütőmechanika alumíniumötvözetű hajtóműházban, jó hőelvezető képességgel
  • 4 funkciós váltó kapcsoló, kétfokozatú hajtómű
  • - két fúrási sebesség, hatékony fúrás fában és fémben
  • - ütvefúrás
  • - vésés
  • Ez a gép egy gépben kiválthat 3 gépet: fúrókalapács, ütvefúrógép, sima fúrógép


Géppel szállított tartozékok

  • SDS-plus rendszerű szerszámokat fogadó kalapácstokmány
  • Hengeres szárú szerszámokat fogadó gyorsbefogó tokmány
  • Gumibevonatú kiegészítő markolat
  • Fúrásmélység-ütköző
  • Műanyag hordtáska
  • SDS-plus fúró- és vésőkészlet (5 részes)

 

 

Jótanácsok, tippek

 

Furatmélység beállítása: Oldja a pótfogantyút. Állítsa be a fúrásmélység- ütközőt a kívánt fúrásmélységre, majd húzza meg újra a kiegészítő fogantyút. Be-/kikapcsolás: A készülék bekapcsolásához nyomja meg a nyomókapcsolót. A fordulatszámot a kapcsoló- gombon módosíthatja. A kikapcsoláshoz a nyomókapcsolót engedje el. Üzemmód kiválasztása: Nyomja be a reteszt és fordítsa el a kapcsoló- gombot. Fúrás Ütvefúrás (csak a kalapács-fúrótokmány használata esetén állítsa be) Vésőpozíció beállítása: Fordítsa el a vésőt ebben az állásban a kívánt pozícióba. Ezután állítsa be a „vésést“, hogy elfordulásbiztosan reteszelje a vésőt. Vésés (csak kalapács-fúrótokmány használata esetén) Ha a véső van befogva, akkor a berendezést kizárólag vésés üzemmódban üzemeltesse. Ne végezzen emelőmozgásokat a gépen, ha a véső van befogva. Vésőrögzítés beállítása: - A véső behelyezése. - A kapcsológombot a állásba fordítsa el. - Addig forgassa el a vésőt, amíg az a kívánt helyzetbe kerül. - A kapcsológombot a állásba fordítsa el. - Addig forgassuk el a vésőt, amíg be nem reteszelődik. Ha a véső van befogva, akkor a berendezést kizárólag vésés üzemmódban üzemeltesse.

 

Be- és kikapcsolás: A gépet a kapcsoló meghúzásával kapcsolhatja be. A fordulatszámot is ezzel a kapcsolóval lehet szabályozni. A kapcsolót a rögzítőgombbal lehet reteszelni, ilyenkor a gép folyamatosan működik. Kikapcsoláshoz ismét húzza meg a kapcsolót. Folyamatos működésnél a berendezés akkor is tovább forog, ha az a kezéből már kicsavarodott. Ezért a készülékre felszerelt fogantyúkat minkét kézzel erősen meg kell tartani, stabil állást elfoglalva, a munkára koncentráltan kell dolgozni. A fordulatszám előzetes beállítása: Állítsa be a szabályozókeréken a lehető legnagyobb fordulatszámot. A fordulatszám előzetes beállítása: A kívánt fokozatot a kapcsológombbal lehet beállítani. Csak akkor szabad átkapcsolni más fokozatra, amikor a gép már csak kipörög (röviden kapcsolja be, majd ki a gépet). 1. fokozat (kis fordulatszám, nagy forgatónyomaték), pl., csavarozásnál, fúrásnál / 2. fokozat (nagy fordulatszám), pl., fúrásnál, ütvefúrásnál Átkapcsolás fúrásról ütvefúrásra: A kívánt üzemmódot a tolókapcsolóval állíthatja be. Ütvefúrás üzemmódban nagy fordulatszámon kell dolgozni a géppel. Ütvefúráskor és fúráskor a fúró mindig jobbra forog. A forgásirány megválasztása: A forgásirány-átkapcsolót csak akkor szabad átállítani, amikor a motor nyugalmi helyzetben van. A forgásirány megválasztása: R = jobbra L = balra A fúrótokmány erősen legyen felcsavarozva a tengelyre, és a fúrótokmány belső biztosító csavarja (ha van / modellfüggő) egy csavarhúzóval erősen legyen meghúzva. (Vigyázat, balmenetes!) Különben balraforgásnál (pl. csavarozásnál) kioldódhat.


Leírás

Fúróátmérő

  • betonban kalapácsfúróval: 24 mm
  • acélban: 13 mm
  • puhafában: 28 mm

Max. ütőenergia (EPTA): 2,4 J

Ütésteljesítmény: 160 J/s

Szerszámbefogás: SDS-plus

Súly (hálózati kábel nélkül): 3,6 kg

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



Metabo szerszámgépekre 1+2 év garanciát vállal a gyártó. A +2 év abban az esetben érvényes ha a gépeket regisztrálják a gyártó honlapján. A regisztrációs linket ide kattintva találja: Metabo termékregisztráció

A regisztrációra a vásárlástól számított 30 napig van lehetőség!



Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Metabo
600696510

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat