Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Metabo SB 18 akkus ütvefúrógép 2x 1.3 Ah

Metabo SB 18 akkus ütvefúrógép 2x 1.3 Ah
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
602245950
 Gyártó: Metabo
18V | 48Nm | 2x1.3 Ah akku
A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Metabo SB 18 akkus ütvefúrógép 2x 1.3 Ah

  • Könnyű, kompakt akkus ütvefúró rendkívül rövid építési mérettel a sokoldalú alkalmazáshoz
  • Ütvefúró funkció a falazatba való fúráshoz
  • Beépített munkalámpa a munkaterület megvilágításához
  • Praktikus övcsipesszel és bittartóval, választhatóan jobb vagy bal oldalon rögzíthető
  • Akkuegységek a töltésszint ellenőrzését szolgáló kapacitáskijelzővel
  • Ultra-M technológia: legnagyobb teljesítmény, kímélő feltöltés és 3 éves akkuegység-garancia

Leszállított tartozékok

  • Gyorsbefogó tokmány
  • Övcsipesz és bittartó
  • 2 db Li-Power akkuegység (18 V/1,3 Ah)
  • Töltő - SC 30
  • Műanyag hordtáska

Metabo Akkus készülékeiről

Határtalan szabadságot biztosítanak a felhasználás során: a Metabo akkus készülékei

A Metabo akkus készülékei a világon a legjobbak közé tartoznak. Mi tudatában vagyunk annak, hogy a profik számára az építkezéseken és a műhelyekben mindenek előtt a teljesítmény és a flexibilitás fontos. A széles, 10,8 - 36 Voltos akkus programunk mindkét területen több mint eleget kínál.

Minőség a technológia élvonalából az akkus készülékek területén

A Metabo már a 80-as években a világszerte első gyártók egyikeként akkus készülékek nagy választékával rendelkezett. Ezt a vezető pozíciót az elmúlt évtizedekben tovább fejlesztettük. Ezért mi minden olyan elektromos szerszámot, amelynél ez műszakilag ésszerűen megvalósítható, akkus üzemelésű változatban is piacra viszünk. Ennek során gyakran új utakon járunk és így például kifejlesztettük a világ első akkus üzemelésű mágneses magfúrógépét és egyetlen gyártóként teljes akkus programot kínálunk a nemesacél feldolgozás területén. A világszerte első 4.0 Ah-ás kapacitású akkuegységek is a Metabotól származnak – mint ahogyan a csak kicsit később általunk bemutatott világszerte első 5.2 Ah-ás akkuk is. Ezekkel a technológiai ugrásokkal a vezeték nélküli elektromos szerszámok előtt teljesen új ajtókat nyitottunk meg.

A vezeték nélküli építkezésről szőtt látomásunk. Az oda vezető utunk a kifinomult Ultra-M technológiánk a gép, az akkuegység és a töltő közötti optimális összehangoltság és tökéletes kommunikáció. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy szélesítsük és javítsuk választékunkat. Függetlenül attól, hogy az akkus üzemelésű fúrócsavarozóinkat, sarokcsavarozóinkat, kézi körfűrészeinket vagy szalagcsiszolóinkat használja – aki a Metabo-val épít, az a jövőre épít! Hiszen az akkuegységeink holnap is illenek az összes voltosztályába tartozó Metabo géphez és töltőhöz.

Az Ultra-M technológiának köszönhetően az akkus készülékek flexibilisek és nagy teljesítményűek

A Metabo-val a profi szakemberek világszerte felveszik a harcot a vezetékekkel és a korlátozott akciós sugárral az építkezéseken és a műhelyekben. Használja Ön is azt a szabadságot, amit az akkus készülékeink nyújtanak Önnek.

A termékpalettánk mutatja, hogy ennek során Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie. Nálunk minden feladathoz megtalálhatja  a megfelelő gépet és mi a teljesítmény, robusztusság és biztonság területén új mércéket állítunk fel. A Metabo minőségígéretét egy az akkuegységekre vonatozó három éves garanciával támasztjuk alá, függetlenül attól, milyen gyakran tölti fel az akkuegységét.

Leírás

Akkuegység típusa Li-Ion

Akkufeszültség 18 V

Akkukapacitás 2 x 1.3 Ah

Max. forgatónyomaték, lágy 24 Nm

Max. forgatónyomaték, kemény 48 Nm

Beállítható nyomaték 0.5-4.5 Nm

Fúróátmérő acélban 10 mm

Fúróátmérő falazatban 10 mm

Fúróátmérő puhafában 20 mm

Üresjárati fordulatszámok 0 - 450 / 0 - 1600 /min

Fúrótokmány befogási tartomány 1.5 - 10 mm

Súly (akkuegységgel) 1.4kg

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



Metabo szerszámgépekre 1+2 év garanciát vállal a gyártó. A +2 év abban az esetben érvényes ha a gépeket regisztrálják a gyártó honlapján. A regisztrációs linket ide kattintva találja: Metabo termékregisztráció

A regisztrációra a vásárlástól számított 30 napig van lehetőség!



Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Metabo
602245950

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat