Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Metabo KHA 18 LTX Akkus fúrókalapács + 8 részes SDS-plus fúrókészlet

Metabo KHA 18 LTX Akkus fúrókalapács + 8 részes SDS-plus fúrókészlet
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
HU_600210652
 Gyártó: Metabo

18V Li-Ion, 2x 5,2Ah akku

A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Metabo KHA 18 LTX Akkus fúrókalapács

  • Az alumínium présöntvény hajtóműház jobb hűtésének és az új tervezésű légvezetésnek köszönhetően
  • Az SDS-Plus fúrószár és a gyorsszorítós fúrótokmány könnyebben cserélhető a fában és fémben való fúráshoz
  • Akár 60 %-kal több furat, mint a versenytársaknál
  • Nagy teljesítményű, mint egy hálózati gép

A Metabo VibraTec (MVT) egyedülálló rezgéscsillapító rendszere lehetővé teszi Önnek a a vibráció hatékony csökkentését és így az izületeket kímélő munkavégzést
Biztonsági racsniskuplung a hirtelen visszaható nyomaték optimális korlátozására

  • Ergonómikus kialakítású ház a kiegészítő markolat nélküli vésési munkálatokhoz

Termékünkről részletes blogbejegyzést olvashat oldalunkon. Megtekintéséhez kattintson ide.

Géppel szállított tartozékok

  • Gumibevonatú kiegészítő markolat, fúrásmélység-ütköző, tartóheveder, ASC 30-36 V „AIR COOLED“ töltő, műanyag koffer, 8 részes SDS plus fúrókészlet, 2x 5,2Ah akku

 

Akkuegység

  • Az akkuegységet használat előtt fel kell tölteni.
  • Az akkuegységet teljesítménycsökkenéskor töltse fel újra.
  • Optimális tárolási hőmérséklet: 10 °C és 30 °C között.
  • A Li-Power lítium-ionos akkuegységek rendelkeznek kapacitás- és figyelmeztető kijelzővel
  • Nyomja meg a gombot és a töltési szintet kijelzik a LED-lámpák.
  • Ha egy LED-lámpa villog, akkor az akkuegység majdnem lemerült és ismét fel kell tölteni

A gép többfunkciós felügyeleti rendszere

  • Ha a gép önműködően kikapcsol, akkor az elektronika aktiválta az önvédő üzemmódot.
  • Egy figyelmeztető jelzés (állandó csipogó hang)hallható. Ez max. 30 másodperc múlva, vagy a kapcsolóbillentyű elengedése után abbamarad.
  • A védelmi funkció ellenére bizonyos alkalmazásoknál túlterhelés, és ennek következményeként a gép károsodása léphet fel.

Hiba okok és elhárítás:
1. Az akkuegység majdnem lemerült (Az elektronika védi az akkuegységet a mélylemerülés okozta károkkal szemben). Ha valamelyik LED villog, akkor az akkuegység majdnem lemerült. Esetleg nyomja meg a gombot és ellenőrizze a töltési állapotot a LED-ekkel. Ha az akkuegység majdnem lemerült, akkor azt ismét fel kell tölteni!
2. A gép hosszan tartó túlterhelése hőmérsékletkikapcsoláshoz vezet. Hagyja kihűlni a gépet vagy az akkuegységet. Megjegyzés: Ha az akkuegység nagyon meleg, akkor a lehűtés gyorsabban lehetséges az „AIR COOLED" léghűtéses töltőberendezéssel. Megjegyzés: A gép gyorsabban lehűl, ha üresjáratban járatja.
3. Túl nagy áramerősségnél (amilyen pl. egy hosszabb ideig tartó elakadásnál fellép) a gép kikapcsol. A gépet a kapcsolóbillentyűvel ki kell kapcsolni. Azután a szokásos módon lehet tovább dolgozni. Kerülje el a további elakadást.


Metabo Ultra-M technológia

Kommunikáció a még nagyobb teljesítmény érdekében. A Metabo Ultra-M technológia a gép, az akkuegység és a töltő optimális együttműködését és tökéletes kommunikációját biztosítja. Az előnyei: hatékony és kímélő feltöltés, az energia optimális felhasználása és a rendkívül hosszú élettartam. Használja ki az új generációs


Metabo akkuegységek előnyeit:

  • Intelligens akkumulátor management – a maximális teljesítmény és élettartam érdekében.
  • Elektronikus egyenkénti cellafelügyelet (ESCP). - az akkuegység rendkívül hosszú élettartama érdekében.
  • Szabadalmaztatott AIR COOLED töltési technológia - a gyors töltés és a hosszabb élettartam érdekében.

Biztos beruházás egy a jövőben is használható akkumulátor rendszerbe. 3 éves akkuegység garancia A Metabo Ultra M technológia 3 éves garanciát tesz lehetővé az akkuegységeknél. Függetlenül attól hányszor töltötte fel az akkuegységet. A Metabo valamennyi Volt- és kapacitásosztályában.

 

Jótanácsok, tippek

Furatmélység beállítása: Oldja a pótfogantyút. Állítsa be a fúrásmélység- ütközőt a kívánt fúrásmélységre, majd húzza meg újra a kiegészítő fogantyút. Be-/kikapcsolás: A készülék bekapcsolásához nyomja meg a nyomókapcsolót. A fordulatszámot a kapcsoló- gombon módosíthatja. A kikapcsoláshoz a nyomókapcsolót engedje el. Üzemmód kiválasztása: Nyomja be a reteszt és fordítsa el a kapcsoló- gombot. Fúrás Ütvefúrás (csak a kalapács-fúrótokmány használata esetén állítsa be) Vésőpozíció beállítása: Fordítsa el a vésőt ebben az állásban a kívánt pozícióba. Ezután állítsa be a „vésést“, hogy elfordulásbiztosan reteszelje a vésőt. Vésés (csak kalapács-fúrótokmány használata esetén) Ha a véső van befogva, akkor a berendezést kizárólag vésés üzemmódban üzemeltesse. Ne végezzen emelőmozgásokat a gépen, ha a véső van befogva. Vésőrögzítés beállítása: - A véső behelyezése. - A kapcsológombot a állásba fordítsa el. - Addig forgassa el a vésőt, amíg az a kívánt helyzetbe kerül. - A kapcsológombot a állásba fordítsa el. - Addig forgassuk el a vésőt, amíg be nem reteszelődik. Ha a véső van befogva, akkor a berendezést kizárólag vésés üzemmódban üzemeltesse.

Leírás

Fúróátmérő

  • betonban 32 mm 
  • acélban 13 mm 
  • puhafában 30 mm

Max. ütésenergia (EPTA) 3,1 J
Szerszámbefogó SDS-plus
Súly (akkuegységgel) 5,6 kg

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



Metabo szerszámgépekre 1+2 év garanciát vállal a gyártó. A +2 év abban az esetben érvényes ha a gépeket regisztrálják a gyártó honlapján. A regisztrációs linket ide kattintva találja: Metabo termékregisztráció

A regisztrációra a vásárlástól számított 30 napig van lehetőség!



Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Metabo
HU_600210652

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat