Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Leica Sprinter 50 digitális szintezőműszer

Leica Sprinter 50 digitális  szintezőműszer
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
762628
 Gyártó: Leica
2-100m
346 125 Ft
Az akciós árak érvényesek a készlet erejéig
Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Db
Készlet információ
Rendelésre- Rendelésre*
Részletek*

Készlet infó SMS-ben

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
A min. ajánlat kérési összérték 50 000Ft


0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Leica Sprinter 50 Digitális szintezőműszer


Egy-gombos digitális szintező - Használata gyorsan megtanulható. A Leica Sprinter 50 egy pontos, hibamentes méréseket és leolvasásokat garantáló elektronikus szintezőműszer. A Sprinter automatikusan meghatározza a magasságot és a távolságot. Irányozzon, fókuszáljon és mérjen egy gombnyomásra. Az adatok a kijelzőn azonnal megjelennek. A Leica Sprinter 50 használata könnyebb, mint egy hagyományos szintezőé.

A Sprinter 50 is tökéletes szintező eszköz a mindennapi feladatok ellátására. Csak irányozzon, fókuszáljon és mérjen egy gombnyomásra, az adatok azonnal kijelzésre kerülnek. Nincs több hibás leolvasás. A hibákat csökkentő funkciók, mint pl. a dőlésérzékelő, megakadályozza a mérést a rendszerben, ha a felhasználó a kompenzátor működési tartományán kívül mérne. Ön mindig mérési és leolvasási hiba nélkül mérhet!

 

Irányzás és Fókuszálás
A nagy pontosságú optikai elemeknek segítségével egyszerűen irányozza meg a szintezőlécet, és fókuszálja be, mint egy optikai szintezőnél.

 

Gombnyomás
A könnyű egygombos kezeléssel a Leica Sprinterhez nem szükséges komoly betanítás. Egyszerűen nyomja meg a piros gombot a mérés elvégzéséhez. Ez minden, amit Önnek tennie kell.


Leolvasás
Optikai leolvasásra nincs többé szükség. A léc vonalkódja meghatározza a magasságot és a távolságot is egyben, mely értékeket a jól látható LCD jelzi ki. Nincs több téves leolvasás.

 Bármilyen szintezés - bárhol - bárkinek
Használja a többfunkciós Leica Sprinter 50 szintező eszközt:

  • Emelkedés és magasság ellenőrzés
  • Induló szintek/beton öntvények kitűzése, téglalap alakú területek kitűzése, távolságmérés
  • Megvalósulási magasság ellenőrzés, szintellenőrzás, területszintezés, föld/hulladék mozatatásával kapcsolatos műveletek esetén térfogat meghatározásaElőnyök:

  • Emberi hibák minimalizálása
  • Működtetés gyenge megvilágítás eseténA fenti leírást a gyártó honlapja alapján (leica-geosystems.hu) a szerszamdoboz.hu készítette. Ennek másolása, más honlapokon történő felhasználása engedély köteles.

Leírás
  • Pontosság 2,0mm / km
  • Nagyítás 24X
  • Elemek 4 x LR6 / AA / AM3 1,5 V
  • Súly 2,5kg

 

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.Leica szerszámgépekre 2+1 év garanciát vállal a gyártó. A +1 év abban az esetben érvényes ha a gépeket regisztrálják a gyártó honlapján. A regisztrációs linket ide kattintva találja: Leica termékregisztrációAzoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Leica
762628

Megadott referenciák

3 hasonló termék a kategóriában
Ár 762 375 Ft 762 375 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*
Ár 459 875 Ft 459 875 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*
Ár 567 375 Ft 567 375 Ft
0 1 2 3 4 (0)
Bővebben
Rendelésre*

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat