Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Leica Digicat 650i Vezetékkutató

Leica Digicat 650i Vezetékkutató
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
795941
 Gyártó: Leica

3 m-ig

A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Leica Digicat 650i Vezetékkutató

A Leica Digicat i-Sorozatú vezetékkutatók a földi felmérést egyszerű és gyors feladattá teszik, növelve a terepi biztonságot. Feszültség módot alapértelmezve, a maximális érzékenység arról biztosítja az operátort, hogy védve van a halálos feszültségű elektromos vezetékektől, míg a többi módot használva érzékelik a többi föld alatti közművet.

A Leica Digicat i-Sorozatú vezetékkutatók ellátják a működtetőjüket egy egyszerű megoldással a föld alatti felmérésekhez. A biztonságot szem előtt tartva lettek tervezve, ezért a Leica Digicat i-Sorozat rendelkezik számos olyan funkcióval, ami biztonságban tartja az operátort a feltárási folyamat alatt.

A saját automatikus vezérlőivel, és a kombinált Auto Móddal a Leica Digicat 650i vezetékkutató kimondottan arra lett tervezve, hogy csökkentse az emberi hibákat a kutatási folyamat alatt. Egyesítve a precíz és megbízható pozícionálást, a Digicat 650i megakadályozza a föld alatti vezetékek sérülését a feltárási projektek során. A Leica Digitex 100t vagy 300t jeladó együtt használható a Digicat eszközzel annak érdekében, hogy javítsa az olyan föld alatti vezetékek felderítését, amelyek nem rendelkeznek saját megbízható jellel.

Rendelkezik ráadásul onboard (fedélzeti) memóriával és Bluetooth® csatlakoztathatósággal is.  A fedélzeti memória rögzíti azokat az információkat, amelyek a Digicat 650i használatára vonatkoznak; ezeket azután be lehet tölteni a LOGiCATt szoftver használatával a Bluetooth® csatlakozáson keresztül további elemzés céljára, hogy azonosítani lehessen az operátori trendeket, oktatási követelményeket, és hogy hogyan volt a lokátor használva. Követi a vezeték esetleges tévesztését vagy elmulasztását, és a vezeték átszakítását is.

Ezen kívül megvan a vezetékmélység becslésének az előnye is, ha együttesen van használva a Leica Digitex 100t és 300t jelgenerátorral vagy a Digimouse Standard Szondával 8/33 kHz módban.

Rendelhető 50Hz vagy 60Hz frekvenciához, hogy megfeleljen a saját régió hálózati frekvenciájának.

Leírás
Sajátosságok Digicat 650i
Frekvencia / Mód Feszültség mód 50 Hz vagy 60 Hz, Rádió mód 15 kHz - 60 kHz, Jelgenerátor mód 8 kHz and 33 kHz, Auto mód = Feszültség + Rádió mód
Mélységérzékelés (tipikusl) Feszültség 3m-ig, Rádió 2m-ig, Je.generátor mód a jeladótól vagy szondától függően
Felderíthető anyagok Elektromos kábel, távközlési kábelek
Védelem Megfelel IP54-nek
Akkumulátorok 6 db AA alkáli (IEC LR6), szállítva
Akkumulátor élettartam 40 óra időszakos használat (20°C-on)
Súly 2.7kg akkumulátorokkal együtt
Mélységbecslés

A mélység 10%-a vonal vagy szonda módban
(0.3 - 3m mélység tartomány)

Bluetooth® Igen
Kompatibilitás CSV fájl kompatibilis program
Memória méret 32MB memória
GIS térképezési képesség Igen

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



Leica szerszámgépekre 2+1 év garanciát vállal a gyártó. A +1 év abban az esetben érvényes ha a gépeket regisztrálják a gyártó honlapján. A regisztrációs linket ide kattintva találja: Leica termékregisztráció



Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Leica
795941

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat