Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Leica Digicat 550i xf Vezetékkutató

Leica Digicat 550i xf Vezetékkutató
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
798642
Leica

3 m-ig

A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Leica Digicat 550i xf vezetékkutató

Az automatikus vezérlőkkel és a további 512Hz és 640Hz követési módokkal a Leica Digicat 550i xf kimondottan úgy lett megtervezve, hogy ellássa a gép kezelőjét egy megbízható megoldással a hosszú távolságú követéshez, és ellássa egy kamera érzékelővel - csatorna vizsgálati rendszerekkel. Kombinálva a precíz és megbízható vezeték pozícionálással, a Digicat 550i xf könnyedén fogja követni a föld alatti közműveket és szennyvízcsatorna vizsgálati rendszereket. A Leica Digitex 100t xf jeladó vagy a még erőteljesebb Digitex 300t xf lehetővé teszi, hogy a föld alatti közműveket még könnyebb legyen követni, mint korábban bármikor.

Van egy további előnye: a mélység becslése, ha együttesen van használva a Leica Digitex 100t xf, 300t xf jeladókkal, a Digimouse Standard Szondával) vagy MAXiSONDA eszközzel, egy kompatibilis 8kHz, 33kHz, 512Hz vagy 640Hz kimenettel.

Rendelhető 50Hz vagy 60Hz változatban, hogy megfeleljen az Ön régiójában a hálózati feszültség frekvenciájának.

Leírás
Sajátosságok Digicat 550i xf
Frekvencia / Mód Feszültség mód 50 Hz vagy 60 Hz, Rádió mód 15 kHz - 60 kHz, Jelgenerátor mód 8 kHz, 33 kHz, 512 Hz és 640 Hz, Auto mód = Feszültség + Rádió mód
Mélység érzékelés (tipikusan) Feszültség 3m-ig, Rádió 2m-ig
Jelgenerátor mód – A jelgenerátor vagy Szonda típusától függően
Felderíthető anyagok Fémcsövek és nem áram alatt lévő kábelek, réz távközlési kábelek, áram alatt lévő elektromos kábelek, nemfém csövek és csatornák
Akkumulátorok 6 db AA alkáli (IECLR6), szállítva
Akkumulátor élettartam 40 óra megszakított használat (20°C-on)
Súly 2.7kg akkumulátorokkal együtt
Mélység becslés

Vonal mód – 0.3 - 3m
Szonda mód – 0.3 -
9.99m

A mélység 10%-a vonal vagy Szonda módban

 

Védelem Megfelel IP54-nek
Termék részletei
Leica
798642

Megadott referenciák

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.Leica szerszámgépekre 2+1 év garanciát vállal a gyártó. A +1 év abban az esetben érvényes ha a gépeket regisztrálják a gyártó honlapján. A regisztrációs linket ide kattintva találja: Leica termékregisztrációAzoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

4 hasonló termék a kategóriában

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat