Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

EXTOL PREMIUM akkus ütvecsavarozó 18 V, 500 Nm – 8891220

EXTOL PREMIUM akkus ütvecsavarozó 18 V, 500 Nm – 8891220
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
8891220
 Gyártó: Extol
18 V | 3000 mAh | 500 Nm | 2200 rpm
A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
A min. ajánlat kérési összérték 100 000Ft

Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

EXTOL PREMIUM fúró csavarozó 12 V, 500 Nm - 8891220


Ezt a ütvecsavarozót tilos kisebb, 1,5 Ah akkuval használni! Ugyanakkor a 8891220 töltője használható 1,5 Ah akkukhoz, illetve azok töltője, pl. 8891110 használható a 3 Ah akkukhoz is, hosszabb töltési idővel!

Ha olyan gépet szeretnél mellyel gyerekjáték a munka és többféle munkafeladat elvégzésére szeretnéd használni, a jó hírünk, hogy az Einhell megalkotta számodra ezt az akkus ütvecsavarozó szerszámot az Einhell TE-CI 18 Li Kit Akkus ütvecsavarozó 1,5Ah akkuval modelljében. A Power X-Change rendszerakkumulátort bármelyik már meglévő ezen termékcsaládba tartozó gépednél használhatod. A Lítium akkumulátorral működő gép egy remek választás, mert nincs önkisülés és a terméknek a súlyát csökkenti, mely egy fontos szempont, ha azt nézzük hogy a gépeket egésznap kézben kell tartanod. Az akkus ütvecsavarozó géppel a nagy/hosszú csavarok minden nehézség nélkül becsavarozhatóak.   Egyedi szabadalmaztatott Triathlon motor biztosíték, hogy sokáig tud használni ezt a barkácsgépet, továbbá az erős alumínium ház és a gumirátétek ezt a tulajdonságot hivatottak erősíteni. A gyorsaság a mai világban elengedhetetlen, így az Einhell is arra törekszik, hogy az időd megtakarításában is társad legyen, ezért a akkus ütvecsavarozó töltési ideje gyártói besorolású prémium Extol Akkus Ütvecsavarozó 18V ½(Li-ion) robosztus kivitelű, a kíméletlen felhasználásra tervezett gép, mely a nehézipari körülmények között is kitűnően szerepel. Extra erős motorral ás akkumulátorral tervezték. a hossza igénybevételt a lítium-ion akkumulátor is hivatott támogatni. Nem a szuperkönnyű gépek közé tartozik ez az akkus ütvecsavarozó, de ennek ellensúlyozására szolgál a kiegészítő oldalsó markolat, mely nagyban megkönnyíti a gépnek a megtartását. Led világítás a munkadarabot jól láthatóvá teszi számunkra. Az akkus ütvecsavarozó töltéi ideje 1,5 óra, amely átlagosnak mondható. A szállított tartozékok 4 darab különböző méretű dugófej és műanyag koffer az egyszerű szállítás és tárolás véget. 

Leszállított tartozékok

  • 4 db dugófej (17-19-21-23 mm)
  • Műanyag koffer
Az EXTOL elektromos kéziszerszámok kiemelkedő minőséget képviselnek, amit mi sem bizonyít jobban, mint az elmúlt években elért egyre jobb helyezés a TOP kategóriákban. Az EXTOL CRAFT modellek a hobbi barkácsolók kedvező árú gépei. Hobbiszerszám áron mindent megkap, amit ebben a kategóriában el lehet érni. Az EXTOL PREMIUM márkát bátran ajánljuk mesterembereknek, mivel a felhasznált anyagok, alkalmazott technológiák, kidolgozás, formatervezés, műszaki paraméterek és ergonómia a legfontosabb szempont ezeknél a termékeknél. Az EXTOL INDUSTRIAL pedig igazi „vadállat” bírja az ipari felhasználást, az első osztályú anyagoknak köszönhetően.
Leírás
feszültség: 18 V
akku típusa: Li-ion, 3000 mAh, 1 db
fordulatszám: 0-2200 ford./perc
ütésszám: 0-4400 ütés/perc
max. nyomaték: 500 Nm
kiegészítő oldalsó markolat
jobb/bal forgás
töltési idő: kb. 1,5 óra
befogás: 1/2", négyszög
LED világítás
max. használható fej méret: M20
akkutöltő
tömeg: 2,8 kg
műanyag koffer, tartozékok: 4 db dugófej (17-19-21-23 mm)

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



A termékhez kapcsolódó garanciáról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Extol
8891220

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat