Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Bosch GHJ 12V Fűthető kabát - XL

Bosch GHJ 12V Fűthető kabát - XL
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
061880000K
 Gyártó: Bosch

12V - XL - 1x 2,0Ah akku

A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Bosch GHJ 12V Fűthető kabát - XL


Bosch 2XL-es fűthető kabát kiválóan használható munkavégzéshez és a szabadidő eltöltéséhez pl: síelés, snowboardozás, szánkózás, túrázás. Az ilyen fűtéssel szerelt kabátok önmagukban is meleg viseletnek számítanak, a fűtőelemek plusz kiegészítő funkciót látnak el. A fűtőzónák percek alatt felmelegítik a Bosch fűthető kabátot. A nagy felületű karbon fűtőbetétek a mellkason és a hát felső részén  melegítenek a 10,8 V-os Bosch akku alkalmazásával. A Bosch fűthető kabát 3 fűtési fokozattal rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyéni hőmérséklet beállítást, a maximális komfortérzetért. A fűtés (heat) logó piros színe jelenti a magas, a zöld szín a közepes és a kék szín az alacsony hőfok beállítást.A Bosch fűtött dzseki 3 rétegű „Softshell“ anyagból készült. Ez a különleges cellaszerkezetű szövet aktívan lélegzik, szél- és vízálló. Tehát kívülről a víz nem jut be, de az izzadtság könnyen távozik. Ily módon a Bosch fűtött Softshell dzseki állandóan szárazon és kellemesen melegen tartja a testet. A Softshell-anyag elasztikus és nyújtható, így viseléskor nagy mozgásszabadságot biztosít, ezért nagyon kényelmes. A bélés anyaga 100% poliészter.A sokoldalú akkufelhasználás lehetővé teszi pl: mobiltelefon, tablet töltését, zenehallgatást. Ez az akkuadapteren lévő USB-interfészen át történik. Az adapter kényelmesen használható töltésre az oldal vagy mellzsebben is, a kiépített kábelelvezető rendszer segítségével. Az USB-port csak szükség esetén aktiválódik az akku üzemidejének meghosszabbítása érdekében.A Bosch fűthető kabát 5 különböző méretű zsebbel rendelkezik, egy nagyobb méretű a dokumentumok elhelyezésére, egy a mellkason pl. a telefonnak, egy belső zseb az akkunak és két zseb a kezeknek.A fűthető kabát 1,5 Ah-s, 2 Ah-s, vagy 4 Ah-s, 10,8 V-os Bosch Proffesional akkukkal működtethető. A működési idő az akkumulátor teljesítményétől és a választott fűtési fokozattól függ, de általában 5-10 óra közötti az átlagos idő. Ezt az időt nagyban csökkenti, ha fűtés mellett még pl. a telefonunkat is töltjük az akkuról.Az akkuadapteren levő övcsat az adapter más célú használatát is lehetővé teszi.A fűthető kabáton fényvisszaverő sávok biztosítják a jobb láthatóságot, ezért bátran viselheti szürkületben és éjszaka is.A Bosch fűthető kabát hideg elleni védelme tökéletes, használata nagyon egyszerű, fűtéskor, töltéskor csatlakoztatni kell az akkut a kabátban elhelyezkedő kábelhez. 

Leszállított tartozékok

  • 2.0 Ah 10,8 V akku
  • AL1130CV-EU gyorstöltő
Leírás

Méretek

  • Méret: 2 XL

Műszaki adatok

  • Akkufeszültség: 10,8 V
  • Szövet tömege: 310 g/m²
  • Anyaga: Softshell
  • Tulajdonságok: Nagy felületű karbon fűtőbetétek
    3 fűtési fokozat
    Sokoldalú akkufelhasználás
    Kábelvezető rendszer

  • Engedélyek és tanúsítványok: Öko-Tex-Standard 100
  • Szín: Fekete
  • Súly (kg.): 1.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



BOSCH kék: szerszámgépekre 1+2 év garanciát vállal a gyártó. A +2 év abban az esetben érvényes ha a gépeket regisztrálják a gyártó honlapján. A regisztrációs linket ide kattintva találja: Bosch garancia

BOSCH zöld: szerszámgépekre 2 év garanciát vállal a gyártó magánszemélyeknek. Egyéb esetekben 1 év a garancia. KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA ÁT az itt található leírást!



Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
Bosch
061880000K

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat