Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Milwaukee történet

 (0)    0

  Milwaukee

Keves Olvasó!


Talán az ön számára még kevésbe vagy talán egyátalán nem ismert professzionális márkát szeretnénk röviden bemutatni.


Történet

A Milwaukee egy nagy múltú amerikai professzionális termék. A céget A.F. Siebert alapította 1924-ben az Egyesült Államokban
a “Hole-Shooter” lyukfúró, az első könnyű súlyú, hordozható, egykezes, 1/4" kapacitású fúró gyártása céljából.







A vízió, amelyből A. F. Siebert 1924-ben kiindult, még ma is igazként cseng. Ez a vevői igények egyértelmű megértésével, és ezeknek az igényeknek a legmagasabb fokú anyagminőségen és felszereléseken alapuló, élenjáró termékek és összetevőik megtervezésén és megformálásán keresztül való megfelelés képességével kezdődik.

1924 óta a Milwaukee Electric Tool Corporation a heavy-duty szerszámgépek gyártásának - és a professzionális végfelhasználóknak történő szállítás - hagyományaira támaszkodott. Ezek a hagyományok vezetik és fogják a jövőben is vezetni a céget.

Minőség:

A minőség a legelső prioritásunk. Kezdve a professzionális szerszámhasználók igényeinek megértésével, a minőség a kimagasló termékek, összetevők és folyamatok tervezésén keresztül formálódik, és kiegészül a magas minőségű anyagok és felszerelések használatával.

Innováció:


"1924-es megalakulása óta a Milwaukee az új termékek fejlesztése terén az iparban vezető szereppel bír. A szabadalmazott termékek közé tartozik a Tilt-Lok™, a világ legelső állítható fogantyúval rendelkező körfűrésze és a Sawzall (fűrészgép) - a 6 pozícióba állítható fogantyúval rendelkező Hatchet® szablyafűrész.

A Milwaukee V28™ lítium- ion akkumulátoros rendszer egy újabb forradalmi megoldás volt az elektromos kéziszerszám iparágban. Elsőként építette be a lítium-ion akkumulátor technológiát a vezeték nélküli elektromos gépekbe, a Milwaukee V28 akkumulátor akár kétszer hosszabb működési időt, és 40-50%-kal több erőt biztosít, mint egy 18 voltos NiCd akkumulátor, azonos súly mellett.

A legújabb fejlesztések az M12 és az M18 akkumulátoros rendszereknél folytatódott, ezek a szerszámok úgy lettek tervezve, hogy a profi alkalmazásokhoz szükséges erőt, sebességet, nyomatékot és tartósságot biztosítsák.

Példaként említhetnénk az
M18 CDD-402C Akkus Fúró-csavarbehajtót
















mely 80Nm nyomatékával 4,0Ah-ás akkumulátorával kategóriájának egyik legjobb ár-érték arányú gépe.

Az innováció napjainkban is folytatódik a Lok-Tor™ motoros fúró- és ütvefúrógép sorozattal, az ipar legszélesebb termékvonalához tartozó 18 V-os, egymás között is cserélhető akkumulátoros szerszámaival. Köszönhetően a vevőközpontú kutatásnak, a CAD-ra alapozott tervezésnek, a megnövelt élettartam és a megbízhatóság tesztelésnek, a gyors prototípus-fejlesztésnek és a piacra dobás előtti helyszíni kipróbálásoknak, a Milwaukee minden területen a fejlett, minőségi termékek szállítójának hírnevével dicsekedhet.

A Milwaukee küldetése, hogy profi felhasználók számára kizárólag kiváló minőségű nagy teljesítményű termékeket biztosítson, ezen felül a Milwaukee a Stiletto Tool Company megvásárlásával 2007-ben megkezdte terjeszkedését a kéziszerszámok piacán is, ez a világ egyik vezető titán kalapácsok és egyéb kéziszerszámok gyártója..."

Garancia


A Milwaukee-nál büszkék arra, hogy a professzinális vevőinknek kínált termékeinkre és szolgáltatásainkra. Ezt tartják szem előtt akkor is, amikor újabb szolgáltatásként a termékeinkre adott garanciát meghosszabították 3 évre. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes az ön számára, ha a megvásárolt Milwaukee gépet vagy gépeket a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálja


A fenti leírás a Milwaukee hivatalos honlapjának tartalma
alapján készült


A
Milwaukee termékeket bátran ajánljuk a legkeményebb professzionális felhasználásra az ipar bármely területére.


A kommentek nincsenek engedélyezve