Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

Új Milwaukee tartozékok

 (0)    0

  Milwaukee

Milwaukee SHOCKWAVE Lyukfűrész

Milwaukee dobozfúró

A Milwaukee SHOCKWAVE Lyukfűrészek egy olyan új, vékonyfalú vonalát mutatta be, melyet főként azok a szakemberek használnak, akik gyakran fúrnak vékony fémlemezt. Ennek a SHOCKWAVE vonalnak a része az új lyukfűrész, mely hatszögletű ¼" szárral rendelkezik, így ütvecsavarozóval is használni lehet, azonban természetesen használhatjuk bármilyen fúrógéppel legyen az akkumulátoros vagy hálózati.


Milwaukee dobozfúró használatban

Milwaukee dobozfúró használatban 01


„A villanyszerelők, gépészek és vízvezeték-szerelők az elsődleges célpontjaink, akik az elmúlt néhány évben egyre több ütvecsavarozót használnak, mivel ezzel sokkal gyorsabban tudnak dolgozni. Ahogy növekszik ezeknek a gépeknek a népszerűsége, a Milwaukee úgy folytatja az innovatív megoldások és kiegészítők piacra dobását.” – mondta Todd Taylor, a Milwaukee marketing igazgatója.

Az új dobozfúró sorozat mérettartománya: 19-35mm átmérő. A SHOCKWAVE vékonyfalú Lyukfűrésze használható szinte minden fém alapú anyagban pl. elektromos panelekhez, csövekhez, fémlemezekhez akár 3mm vastagságig. A beépített mechanika megakadályozza a a fúrómag beszorulását, míg a kidobórugó kilöki azt így lehetővé teszi a fúrás azonnali folytatását. A Milwaukee szerint akár 40%-kal gyorsabb és tisztább vágást eredményez, mint a normál, bimetál lyukfűrész.




A Milwaukee új dobozfúrói elérhető a Milwaukee Akciójában a Szerszámdoboz Áruházunkban


Milwaukee C-pofás önzáró fogó

Milwaukee C pofás fogó

A Milwaukee egyik újdonsága ez a C-pofás TORQUE LOCK” önzáró fogó. A TORQUE LOCK lényege, hogy a felhasználó a befogás után is tudja szabályozni a befogási erőt, azaz tud rajta tovább szorítani vagy engedni. A Milwaukee azután jött ki ezzel a funkcióval, hogy látta, a konkurencia is előállt a maga hasonló termékével.

Milwaukee C pofás önzáró fogó

„A mi TORQUE LOCK szerszámainknál egy kényelmesebb geometriával ellátott, kézzel is állítható szárnyas csavar és egy egyedi, átmenőfuratos csavarhúzó segít maximalizálni a rögzítési erőt.” – mondta Ryan Schwoegler, a Milwaukee termékmenedzsere.

Az új TORQUE LOCK funkció mellett minden eszköz krómozott acélból készült, edzett pofákkal. Ezekkel az újításokkal úgy tűnik, az új Milwaukee rögzítő eszközök igencsak tartósak lesznek.



A Milwaukee új önzáró fogói elérhető a

Milwaukee Akciójában

a
Szerszámdoboz Áruházunkban

A kommentek nincsenek engedélyezve