Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

MEGNYITOTTUNK! Irány Székesfehérvár!

 (0)    0

  Általános


Elérkezett a szeptember, szomorú diákok ezrei kelnek mostantól korán, és mennek zombiként iskolába... Természetesen a szülők nagy örömére! Ráadásul nem ez az egyetlen szuper hír szeptemberben!



Ugyanis MEGNYÍLT A SZERSZÁMDOBOZ ÁRUHÁZ!


Sokan ismertek minket, a webáruházunk régóta működik, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk Tőletek! Árukészletünk folyamatosan nő, ráadásul mindez a termékpaletta folyamatos változásával is jár, hiszen gyakran érkeznek újabb és újabb gyártók, akik szívesen dolgoznának velünk. A legutóbbi két ilyen márka például a Karcher és a Krause is, melyeket előző héttől már online is megrendelhettek. Az elmúlt években rengeteg rendelést teljesítettünk, szerencsére az új és a visszatérő vásárlóink száma is szépen növekszik. A visszajelzések alapján ezt sokszor a profi kiszolgálásnak vagy a villámgyors kiszállításnak köszönhettük. Sőt, az utánvét mellett a személyes átvétel eddig is választható volt, a Zsálya utcai raktárhelyiségben. Ez azonban megváltozott!



Szerszámdoboz Áruház




MEGNYITOTTUNK!



Így van, mostantól bármikor körbe nézhetsz a Szerszámdoboz Áruházban, mégpedig Székesfehérváron a Mártírok útja 9. szám alatt. összesen 500m2-en várjuk vevőinket, így az ország egyik legnagyobb területű olyan áruháza lettünk, akik professzionális szerszámgépekkel foglalkoznak. A választék rendkívül széles, több, mint 15 márka termékpalettája várja a vásárlókat, ráadásul a szerszámgépek mellett rengeteg további eszközünk, termékünk van, mind ipari, mind házkörüli célokra.





Milwaukee Heavy Duty Center!

Az ország első
Milwaukee Heavy Duty Center-e a Szerszámdobozban Áruházban!
A választék hihetetlenül széles, a legfontosabb gépek mellett pedig olyan egyedi, profi eszközök is megtalálhatók, melyek egy megszokott áruházban szinte biztosan nem, mint például: M18 HCCT akkus krimpelő, M18 HCC akkus kábelvágó, M18 VC akkus porszívó, MS305 gérvágófűrész vagy a
fűthető kabátok és mellények szinte teljes kínálata, ráadásul a tartozékokból és a kéziszerszámokból sincs olyan, amit ne tudnánk adni!


Milwaukee Heavy Duty Center - Szerszámdoboz Áruház




Akkumulátoros, vezetékes, levegős szerszámgépek profi, ipari feladatokra!


Természetesen a legnagyobb választék a szerszámgépekből van, ezeket úgy gondolom nem kell bemutatni. Akkumulátoros, vezetékes és levegős gépek minden feladatra: otthoni barkácsoláshoz, rendszeres használathoz, és profi felhasználásra! Vannak gépeink asztalosoknak, építőmunkásoknak, kárpitosoknak, vízvezetékszerelőknek, villanyszerelőknek, ácsoknak, autószerelőknek, burkolóknak és természetesen minden olyan egyéb feladathoz, amihez szerszám kellhet.


A legnagyobb kínálat persze a leggyakoribb gépekből van, mint a fúró-ütvefúró, a sarokcsiszoló, a fúró-csavarbehajtó vagy a különböző faipari gépek. Ezek mellett azonban olyan egyedi eszközöket is tartunk, mint a falhoronymaró, a fentebb már említett akkus kábelvágó, a szalagfűrész vagy akár a polírozó-csiszoló.


Szerszámgépek óriási választéka - Szerszámdoboz Áruház



A legtöbb márkánk a prémium kategóriát képviseli, így 3 év gyártói garancia vonatkozik rájuk (regisztrációval), ennek hála sokáig élvezhetjük a profi gépek kiváló teljesítményét.



A teljesség igénye nélkül megpróbálom felsorolni a kategóriákat:



- Akkus gépek: Milwaukee, Metabo, Ryobi, AEG, Bosch, DeWalt, Hitachi, Stanley

- Vezetékes gépek: Milwaukee, Metabo, Ryobi, AEG, Bosch, DeWalt, Hitachi, Stanley

- Levegős gépek: Metabo, Prebena, DeWalt, Hitachi, Bosch, Kobe

- Tartozékok: minden gyártó saját márkás tartozékai, valamint a Norton vágás- és csiszolástechnika.


Lámpák és rádiók:
a mai világban nincs olyan szerszámgépekkel foglalkozó cég, aki ne gyártana akkus munkahelyi rádiót vagy lámpát, ezzel is magához csalogatva egy-egy vásárlót. Természetesen nálunk sem lehet belőlük hiány, mind a rádiók, mind a lámpák elérhetőek akár néhány ezer Ft-tól, de van közöttük olyan is, amelyik 90-100 ezer Ft fölötti összegbe kerül.





Brutális mennyiségű kerti gép!



összesen 6 márka kínálata próbálja kielégíteni a hozzánk látogatók igényeit, ráadásul nálunk a ház körüli céloktól a profi, iparszerű használatig minden feladatra van gépünk. Fűnyírók, fűkaszák, lombfúvók, láncfűrészek, rotációs kapák, kerti traktorok, rönkhasítók, magassági ágvágók és még rengeteg kertigép vár egy teljes soron keresztül, akkumulátoros, vezetékes és persze benzinmotoros kivitelben, ráadásul ehhez minden tartozékot, kenőanyagot, damilt, kést, láncot és egyéb kiegészítőt megtalálsz!


Kerti gépek - Szerszámdoboz Áruház

Természetesen az adott termékekből a legnagyobb választék mindig a fontosabb szezonokban van, éppen ezért a fűnyírókat, fűkaszákat tavasszal, a láncfűrészeket ősszel, a hómarókat pedig télen érdemes nálunk keresni, hiszen a nagyobb kínálat mellett a legjobb akciók is ilyenkor várják a vásárlókat!



- Kerti gépek: AL-KO, solo by AL-KO, Hiatchi, DeWalt, Ryobi, Husqvarna, McCulloch





Víztechnika minden mennyiségben


Bár már hivatalosan is ősz van, az idő továbbra is remek, hétágra süt a nap. A víztechnikai eszközök éppen ezért még mindig rendkívül fogynak ebben az időben, nagy sikere van a szivattyúknak és a magasnyomású mosóknak is. Ráadásul tartozékból sincs hiány, az öntözéstechnikán belül szinte mindent megtalálhatsz nálunk, az adapterektől kezdve a tömlőkön át az öntözőautomatákig.


Víztechnika - Szerszámdoboz Áruház



- Szivattyúk, házi vízművek: Karcher, AL-KO, Metabo

- Magasnyomású mosók: Karcher, Nilfisk




Mérés, szintezés magasfokon


Távolságmérők,
pont-vonallézerek,
forgólézerek,
optikai
és
digitális szintezők, és még rengeteg egyéb
mérőműszer
vár a Szerszámdobozban! Természetesen olyan profikkal is dolgozunk, mint a
Leica, akik az egyik legjobbak ebben a kategóriában, de professzionális méréstechnikai eszközöket gyárt a
Bosch, a DeWalt vagy a Stanley is, így biztosan sikerül majd megtalálni a feladathoz és a pénztárcához is legjobban passzoló megoldást.





A kosz nem ellenség!


A szerszámok használata rendkvül sok kosszal-porral jár, a faforgácstól elkedzve a betoncsiszolástól keletkezett porokon át a fémdarabokig mindenféle szennyezheti a munkaterületet. Éppen ezért kezdtek el a gyártók különböző porszívókat is gyártani, melyek tökéletesen passzolnak a szerszámgépek világába. Raádásul a Szerszámdobozban nem csupán ipari porszívókat találsz, de vannak egyszerűbb, háztartási gépek is, sőt, akár ablaktisztítót, gőztiszítót vagy seprőgépet is bármikor vásárolhatsz.


Porszívás-takarítás - Szerszámdoboz Áruház



- Porszívók: Metabo, Nilfisk, Milwaukee, AEG, Hitachi, Karcher, Bosch


- Tisztító-takarítógépek: Karcher, Nilfisk




Létrák!


Elengedhetetlen eszközök. De nem elérhetetlenek! Akár egy fellépőről legyen szó, akár egy két oldalon járható antisztatikus darabról, vagy egy 13 méteres, 3-részes monstrumról, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt! Festési, szerelés, javítási munkákhoz, TÜV-tanusítvánnyal és akár 10 év garanciával, a több, mint 100 év tapasztalattal rendelkező Krause-tól!



- Létrák ház körüli célokra: Krause Corda


- Létrák rendszeres használatra: Krause Monto


- Létrák ipari felhasználásra: Krause Stabilo




Maximális biztonság + tökéletes kényelem


A megfelelő munkaruha nélkül el sem érdemes kezdeni a munkát. Sőt, van ahol egyenesen TILOS, ugyanis vannak köteleően viselendő darabok, mint a munkavédelmi cipő, a szemüveg vagy a kobak. Nálunk ezekből sem lehet hiány, ugyanis a JCB, a Portwest és a PUMA kesztyűit, cipőit és ruházatát is megtalálod nálunk, így a néhány forintos terméktől egészen a több tízezres darabokig bármilyen méretből, színből és fajtából válogathatsz.


Porszívás-takarítás - Szerszámdoboz Áruház



Az Áruház a hét minden hétköznapján vár, 08:00-tól 16:30-ig a Mártírok útja 9. szám alatt, Székesfehéváron!


Emellett persze továbbra is tudtok rendelni a webáruházból, a termékeket pedig 20.000Ft felett továbbra is ingyenesen kiszállítjuk az ország bármely pontjára (kivétel az egyedi méretű termékek)!






Lájkolj minket a Facebookon is, hogy le ne maradj a legújabb hírekről, akciókról!





Szerszámdoboz Áruház!


Amennyiben egyéb hálózati gépre van szüksége,
látogassa meg
oldalunkat!


Egyéb Akcióink



Milwaukee Akció

-
AEG Akció
-

Nilfisk-ALTO Akció
- Ryobi Akció

A kommentek nincsenek engedélyezve