Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek
Bemutatjuk a Puma Conquest vízálló védőbakancsot!

Bemutatjuk a Puma Conquest vízálló védőbakancsot!

 (6)    0

Ki mondta, hogy a munkaruha nem lehet divatos? Manapság a munkásemberek számára is egyre fontosabb, hogy az öltözetük nem csak praktikus, de esztétikus is legyen. A Puma Conquest vízálló munkavédelmi bakancs számos olyan megoldással rendelkezik, amely ideális egyensúlyt teremt a divat és a védelem között. A Puma Conquest munkabakancs egy karcsú, modern és hatékony vízálló munkavédelmi ruha.

Függetlenül attól, hogy munkanapod építkezésen, egy gyárban vagy autókereskedésben töltöd, szükséged lesz a megfelelő munkaruházatra, hogy a lábad egész nap biztonságban, kényelmesen és szárazon lehessen. Az ipari környezet potenciális veszélyekkel teli munkahelyet jelenthet. A rossz terep, a rossz tapadás a láb alatt, a magasból leeső nehéz tárgyak és még laza elektromos kábelek is jelentős veszélyt jelenthetnek az egészségre és a biztonságra, ha nem a megfelelő munkavédelmi ruházatot viseled. A Puma munkabakancsa erre a kérdésre nyújt megoldást megfizethető áron.

Nem számít, mennyire szigorúak az egészségre és a biztonságra vonatkozó irányelvek a munkahelyeden, mindig jó ötlet, ha vállalod a felelősséget a biztonságért, és gondoskodsz arról, hogy a feladatnak megfelelő munkaruhát viseled, ideértve a Puma munkacipőt is. Nem egyszerű egy olyan munkavédelmi bakancsot találni, amely megfelelő egyensúlyt teremt a kényelem és a biztonság között úgy, hogy az illjen a stílusodhoz is. Ha megtalálod az igényeidnek megfelelő munkacipőt, az jelentősen megváltoztathatja a munkás hétköznapok minőségét.

Ez a cipőgyártó cég a klasszikus stílust és a modern technológiát ötvözi, és ezzel piacra dobta a csúcsminőségű Puma biztonsági cipőket, amelyeket az építőiparban vagy a szolgáltatóiparban dolgozók számára terveztek. Az olyan lenyűgöző biztonsági megoldások, mint például az üvegszálas orrmerevítő, az áramütéssel szembeni ellenállás, , kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelem és a csúszásbiztos talp teszik ezt a munkabakancsot igazán praktikussá és kényelmessé. A teljes vízállósággal és a praktikus cipzárral kombinálva a Puma Conquest munkavédelmi bakancs egész nap kényelmes, száraz és fáradhatatlan marad.

Nem: férfi
Minősítés: S3
Kivitel: bakancs
Orrmerevítő: üvegszálas
Talpátszúrás elleni védelem: hajlékony kerámiaszálas
Fémmentesség: nem fémmentes
Csúszásmentesség: SRC
Bélés: lélegző bélés
Hőálló talp: HRO
Alapanyag: Nubuk bőr
Talp: PU/Gumi
Szín: barna vagy fekete

Ez a munkabakancs neked való, ha:

  • Cipzáras munkabakancsot szeretnél
  • Olyan munkavédelmi bakancsot keresel, amely hőállóságot, csúszásgátlást és megerősített lábujjvédelmet kínál.
  • Vízálló munkabakancsot keresel

Ez a munkabakancs NEM neked való, ha:

  • Puma acélbetétes bakancsot szeretnél
  • Belebújós bakancsot keresel

Jellemzők

Prémium nubukbőr felsőrész:. A kiváló minőségű, vízálló nubukbőr felsőrész erős, rugalmas bakancsot eredményez. A FAP hajlékony, kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelemmel és a TPU sarok megerősítéssel kombinálva a viselőjét megvédi a véletlen szúrásoktól, így egy minőségi védelmet és természetes érzést nyújtó munkabakancsot hordhatsz.

Orrborítás a lábujjak védelméért: A Puma Conquest bakancsai a Scuff Caps termékcsaládba tartoznak. A vízálló külső védelmének érdekében kiváló kopásállóság jellemzi, így remek választás lehet nagy igénybevételű feladatokhoz, ha sokat térdelsz vagy guggolsz munkád során. A lábujjak kényelméről üvegszálas orrmerevítő gondoskodik.

Vízállóság: Ha már léptél véletlenül pocsolyába, akkor már ismered a nedves lábbal járó kellemetlen érzést. A munkanap hosszú ideje során a nedves láb könnyen táptalajává válhat a baktériumoknak, a gombás fertőzéseknek és egyéb kórokozóknak. A csúcsminőségű Puma Safety munkabakancs vízálló, amivel sokat tehetsz a kényelmes munkavégzésért és a lábad egészségéért.

YKK cipzár: Praktikus oldalsó cipzár a könnyű használat érdekében. A vízálló belső takaróval ellátott cipzár növeli a vízhatlanságot.

Technikai specifikációk

Áramütés elleni védelem: A laza elektromos vezetékek vagy a feszültség alatt lévő kábelek bármilyen ipari vagy építési környezetben veszélyt jelenthetnek az egészségünkre és a biztonságunkra. A Puma Conquest munkavédelmi bakancs megfelel az ASTM F2413 Standard (USA) szabványnak, amely szerint munkavégzésénél fokozott védelmet élvez a viselője az áramütéssel szemben.

Üvegszálas orrmerevítő: Az üvegszállal megerősített orrmerevítős bakancs lényegesen könnyebb, mint a hagyományos acélbetétes bakancsok, ráadásul 200 J energiának megfelelő ütéssel szemben nyújt védelmet . További előnye a hagyományos acél orrmerevítővel szemben, hogy nagyobb teret biztosít a lábujjaknak. A végeredmény egy könnyű, ütésektől megvédő munkabakancs, amelyben egész nap dolgozhatsz nehézláb érzés nélkül.

Csúszásmentes talp: A PU és gumi felhasználásából készült olajálló, csúszásmentes és 300 fokig hőálló talp akár sáros és egyenletlen terepre is kifejezetten ajánlott, ugyanis a talp kialakítása szavatolja a tökéletes rugalmasságot és a biztonságos kapcsolatot a talajjal.

Hajlékony kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelem: Az üvegszálas orrmerevítő megvédi a lábujjaidat, azonban nem véd a talprészen ért behatásoktól. Az építkezéseken gyakran találkozhatsz a földön törött üveggel, szögekkel és csavarokkal, és egyéb rejtett veszélyekkel. A Puma munkavédelmi bakancsa a hajlékony kerámiaszálas talplemezzel fokozott védelmet nyújt a talpátszúrás ellen.

Hőálló talp: A 300 °C-ig hőálló HRO gumitalp a külső borítással együtt védelmet biztosít a hőtől és az égésektől, valamint optimális teljesítményt kínál extrém körülmények között.

Lélegző bélés: A munkabakancsba jól szellőző bélés került és COA.TEX membrán, mely biztosítja a jobb légáteresztő és nedvszívó képességet, megelőzve ezzel a nedvességet és a kellemetlen szagokat.

Pro és kontra

Előnyök:

  • 100% vízálló nubukbőr felsőrész és vízálló membrán
  • PU/gumi, 300°C-ig hőálló HRO talp
  • Csúszásbiztos talp, akár sáros, egyenletlen talajra is 
  • FAP hajlékony, kerámiaszálas talpátszúrás elleni védelem
  • Praktikus és elegáns vízálló cipzárral a modern megjelenés és a kellő védelem érdekében

Hátrányok:

  • Üvegszálas orrmerevítő, amely "csak" 200 J energiának megfelelő ütéssel szemben nyújt védelmet

Bízz a Pumában! Stílusos és vízálló munkavédelmi bakancsok

Ha olyan munkabakancsot keresel, amely nem csak megfelelő védelmet nyújt, de még jól is néz ki, akkor a Puma Conquest munkavédelmi cipőt neked tervezték. Ez stílusos bakancs maximális védelmet nyújt, ugyanis vízálló és megvédi a lábaidat a külső behatásoktól. Ez az építkezésekre tervezett munkavédelmi bakancs tele van olyan megoldásokkal, amelyek tökéletes munkacipővé teszik. Vízálló, hőálló, csúszásmentes, talpátszúrás ellen védett, áramütéssel szemben ellenáll, a megerősített üvegszálas orrmerevítő pedig a lábujjaid biztonságáról gondoskodik.

PUMA a sportcipők gyártása mellett egy különálló ágat, a PUMA SAFETY-t hozta létre munkavédelmi cipők forgalmazására. A Puma elkötelezett amellett, hogy minőségi munkacipőt szállítson jó áron, biztosítva az optimális kényelmet, biztonságot és stílust minden viselője számára. A PUMA SAFETY célja, hogy világszerte piacvezető legyen a tervezés, a teljesítmény és az innováció terén.

Bízunk benne, hogy cikkünk segítségével sikerült megismerned a Puma Conquest munkabakancsot, melyet megvásárolhatsz barna és fekete színben is. Mindenesetre ha valamilyen okból kifolyólag nem győzött meg ez a munkabakancs vagy csak más milyen lábbelire vágysz, akkor nézz szét a Szerszámdoboz Áruház kínálatában a többi Puma munkavédelmi cipő között is, vagy ha inkább más márkában bízol, akkor ott vannak még az Exena és a Kapriol munkacipők és munkabakancsok is.
A munkavédelmi cipőkön kívül természetesen más egyéb munkavédelmi felszerelést is beszerezhetsz nálunk, úgy mint kesztyűket és védősisakokat/arcvédőket.

Tetszett a cikk? Oszd meg véleményedet a Puma munkavédelmi cipőivel kapcsolatban, vagy írd meg hozzászólásban, hogy Te melyik márka munkavédelmi felszereléseiben bízol!

Komment elküldve a moderátornak
Szólj hozzá
Ellenőrzőkód