Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

AL-KO Powerline T 15-95.4 HD-A fűnyíró traktor

AL-KO Powerline T 15-95.4 HD-A fűnyíró traktor
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
119347
 Gyártó: AL-KO
95cm 452cm3 8,5kW hidrosztatikus váltó
A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

Előnyei

Hosszú élettartam és stabilitás
Hosszú élettartam és stabilitás A rendkívül erőteljes és nagy torziós merevségű acél c‑csőkeret, valamint a választható öntöttvas tengely a legnagyobb stabilitást és a legjobb vezetési tulajdonságokat biztosítja nehéz terepen is.
Nag yszerű gyűjtő
Nagyszerű gyűjtő A nagy méretű fűgyűjtő kosár kényelmesen, a vezetőülésből üríthető, és 310 literes űrtartalmának köszönhetően hosszú nyírási időt biztosít. A fűgyűjtő akár egy gombnyomással, egyszerűen üríthető.
Optimális üléshelyzet
Optimális üléshelyzet A kényelmes vezetőülés nem csak tökéletes oldaltartást és kényelmes ülést biztosít – a fokozatmentes beállítási lehetőségnek köszönhetően bármilyen testmagassághoz tökéletesen beállítható.
A szélesebb jobb
A szélesebb jobbA széles abroncsos AL‑KO Powerline kerti traktorok kímélik a gyepet, valamint gondoskodnak a megfelelő húzóerőről és a kényelmes használatról. Az akár 23"-os abroncsméretet ezért mindig az adott modellhez igazítjuk.
Intuitív
Intuitív Az AL-KO kerti traktor elég helyet biztosít a lábaknak, így valódi vezetési élményt nyújt. Ráadásul a kezelőszervek könnyen elérhetők, az előre- és hátramenet pedáljai pedig egyértelműen, egymás mellett vannak elhelyezve.
Optimális ergonómia
Optimális ergonómiaA mély lábtartó felületek és a nagy lábtér biztosítják a kényelmes fel‑ és leszállást, az alacsony súlypont pedig rendkívüli borulásbiztonságot eredményez. ráadásul minden kezelőszerv könnyen elérhető a vezetőülésből, így semmi nem állhat a könnyed fűnyírás útjába.
Nyissa fel, töltse be
Nyissa fel, töltse beAz autókhoz hasonlóan a powerline kerti traktorok is egy külső töltőnyíláson keresztül, egyszerűen és gyorsan tölthetők fel benzinnel – anélkül, hogy a motorháztetőt fel kellene emelni.
Parkolás könnyedén
Parkolás könnyedénHa szünetet tart vagy befejezte a munkát, a kormány alatt kényelmesen elérhető rögzítőfék megakadályozza, hogy a kerti traktor elguruljon.
Erős motorok
Erős motorokA gépeinket működtető erőforrások kiválasztásakor nem kötünk kompromisszumot. Ezért alkalmazzuk kizárólag a kiváló minőségű AL‑KO és Briggs,Stratton motorokat. Minden motort gondosan tesztelünk, és tökéletesen a mindenkori traktor igényeihez igazítjuk. A motorok keveset fogyasztanak, simán járnak és halkak.
Elektromos fűgyűjtő ürítés
Elektromos fűgyűjtő ürítés Az elektromos fűgyűjtő ürítés érdekében optimálisan egy további lehetőség áll rendelkezésre. Utólag felszerelhető elektromos fűgyűjtő ürítés a legnagyobb kényelem érdekében - nyomógombbal egész egyszerűen.



Leírás
Cikkszám 119347
EAN 4003718350289
Termékcsalád Powerline
Gyártó ország Ausztria
Működési mód benzin
Kosárürítés Teleszkópos emelő
Fűgyűjtő űrtartalma (liter) 310
Funkció 3inOnefunction
Funkció Vágás, Gyűjtés, Mulcsozás
Hajtás Lábbal vezérelhető hidrosztatikus
Lökettérfogat ccm 452 ccm
Tartály űrtartalma 8
Teljesítmény kW 8,50
Kések száma 2
Késkapcsoló elektromágneses
Motor AL-KO Pro 450
Motor-gyártó AL-KO
Gyepfelület (m²) 4.000,0
Abroncsméret (hüvelyk) elöl/hátul 15"/20"
Vágószélesség cm 95,0
Vágási magasság 30-90 mm
Vágási magasság állítás Központi, 7 fokozat
f /perc 2900
Hengerek száma 1

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



Minden termékre 1+2 év garanciát vállalunk, ezeket a termékeket regisztrálni kell: AL-KO weboldalán!

A regisztrációra a vásárlástól számított 3 hónapig van lehetőség!



Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
AL-KO
119347

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat