Szerszámok betöltése...
Kosárban lévő termékek

solo by AL-KO Robolinho 4000 Automata robotfűnyíró

solo by AL-KO Robolinho 4000 Automata robotfűnyíró
a képek illusztrációk a valóságtól eltérhetnek
127319
 Gyártó: solo by AL-KO

25,2 V - 32 cm - 2000 m2 - 1x 4,4Ah akku

A termék nem rendelhető!
Kérjük válassz másikat a lenti "Hasonló termékek a kategóriában" résznél!
Vásárolj Online Áruhitelre!


Áruhitel elérhető minden 50 000-1 000 000Ft közti Kosár értékre! Az áruhitel elérhető Online ebben az esetben az OTP felületére irányít a rendszer megrendeléskor. De igényelhető személyesen üzletünkben is. FONTOS , hogy az online hitellel történő vásárláskor a készletekről érdeklődj!

0
0/5 - 0 értékelés
Leírás

solo by AL-KO Robolinho 4000 Automata robotfűnyíró

A Robolinho® termékcsalád legnagyobb tagja akár 2000 m2 méretű felületteljesítményével és különlegesen hatékony, környezetkímélő munkamódjával győz meg. A kezelés kényelmesen végezhető a jól áttekinthető LCD kijelző segítségével és a gombnyomásra elektronikusan állítható vágómagassággal. A nagy teljesítményű hajtás, a hajtókerekek jó húzása és a talajtól való nagy távolság garantálja a teljesen automatikus üzemet.

  • Csökkenő akkumulátor-kapacitás esetén a Robolinho® önállóan visszatér a bázisállomására és feltöltődik. A nagy teljesítményű akkucsomag hosszú élettartamú, a lítium-ionos technológia révén gyorsan, memóriahatás nélkül feltöltődik.
  • A rendszeres vágásnak köszönhetően a gyep mindig tökéletes. A természetes trágyázásról a duplakéses technológia gondoskodik: a levágott füvet a gép közvetlenül a késházban finomra aprítja, majd visszafújja a gyepre. Így a zöld apríték természetes trágyaként hasznosul.
  • A Home (alaphelyzet) gombbal a fűnyírás bármikor megszakítható. A gomb megnyomása után a robotfűnyíró automatikusan visszatér a bázisállomásra.
  • A határoló kábelt csak egyszer kell a vágási terület köré kihelyezni, ez megbízhatóan rögzíti a munkaterület határait.
  • Az áttekinthető kezelőfelületen a Robolinho programozása szinte gyerekjáték. Egyszerűen adja meg a robotfűnyíró működési idejét, és kész a programozás.
  • Erős nyomaték alapkivitelben – gumiabroncsos kerekek gondoskodnak az erős nyomatékról és a jó talajkapcsolatról – emelkedőképessége 35%.
  • A beépített esőérzékelővel választhatunk: ha esik az eső, a robot folytatja vagy szünetet tart.
  • A vágási magasság egyetlen mozdulattal, egyszerűen és gyorsan beállítható.
  • A nyomtatott áramkör a Robolinho® rendszer kulcsfontosságú része, a teljesen automata napi üzem vezérlőegysége. Felismeri az akadályokat, önállóan kikerüli őket, és mindig megfelelő időben tér vissza a bázisállomásra, ha utántöltésre van szüksége.
  • A dupla mulcskésrendszer csökkenti a ház szennyeződéseit, tökéletes vágásképet biztosít, és megtakarítja a levágott fű hulladékba juttatását.
  • Az áttekinthető és egyszerűen kezelhető kijelző megkönnyíti a beállítást és tájékoztat a fontos üzemállapotokról.
 
 
Leszállított tartozékok:
  • 1x 4,4Ah akkumulátor
  • Töltő
Leírás

Termékcsalád solo by AL-KO
Gyártó ország Ausztria
Akkumulátor típusa Li-Ion (4,4 Ah/25,2 V)
Működési mód akku
Gyepfelület (m²) 2 000
Vágószélesség cm 32
Vágási magasság 30-60 mm (fokozatmentes)
f /perc 3 400
Tömeg (kb.) kg 12

Minden általunk forgalmazott termékekekre legyen az szerszámgép, műszer, magasnyomású mosó, porszívó, akkumulátoros gép, kerti gép, legyen az láncfűrész, fűnyíró, fűkasza, stb, azaz minden termékre gyártói magyarországi garancia vonatkozik a magyar törvényeknek megfelelően. A gyártók által megszabott feltételekről alább olvashat.



Minden termékre 1+2 év garanciát vállalunk, ezeket a termékeket regisztrálni kell: AL-KO weboldalán!

A regisztrációra a vásárlástól számított 3 hónapig van lehetőség!



Azoknál a gépeknél amelyeket regisztrálni kell a regisztrációra a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre!

Termék részletei
solo by AL-KO
127319

Megadott referenciák

Vásárolj hitelre! Online hitelbírálattal! FIGYELEM mielőtt elindítja a hitelkérelmet kérjük érdeklődjön a termék(ek) elérhetőségéről! 0621333-2021 vagy info@szerszamdoboz.hu

Blog

Értékelések (0)

Nincsenek felhasználói értékelések


Értékelje ezt a terméket
Captcha
Megismertem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat